Benzedryna, psychedryna, α-metylofenyloetyloamina
Więcej informacji: Amfetamina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 4 / 1 / 0
@OverdriveMeg Dodaj jeszcze posta do tematu: Masturbacja - granice i limity mistrzu, czekamy na to z uwielbieniem
Ostatnio zmieniony 13 stycznia 2026 przez supersierzant11, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 7 / 2 / 0
@supersierzant11
Nie kuś, ale uwaga, spoiler - nie mam nic lepszego niż już tam jest :)

@mmigotka
Przykro się to czyta, zwłaszcza że ten etap jeszcze przede mną jako rodzica.

My short story.. o śniegu przypomniałem sobie po około 20 latach, gdy miałem duży kryzys - choć nie powinienem go mieć bo przecież miałem cudowne życie...
W krytycznym momencie jednak ktoś mnie dojrzał i wyciągną rękę. Wtedy postanowiłem zawalczyć dla tej małej osoby i zwróciłem się do Królowej Śniegu
bo dola postawiła ją na mojej drodze. Dla mnie to był gamechanger, energia - full, obrona przed atakami - on.
Zacząłem mieć czas, zacząłem zmieniać swoje życie, zacząłem podnosić się z ziemi.
Potem sprawy się znów skomplikowały, musiałem być od rana do nocy na nogach, problemy piętrzyły się wykładniczo a osoba która miała być moją opoką tak naprawdę
wbiła mi nóż w plecy i patrząc mi prosto w oczy kręciła badając reakcje obiektu. Ten zalew sprawił, że moja bańka pękła, pojawiły się brakujące elementy układanki.
Wtedy gdyby nie chemia to nie dałbym rady. Wtedy mocno wyniszczyłem organizm.
Chciałbym jasno zaznaczyć, bo tu się nie można oszukiwać, feticziti to branie energii na kredyt, przyjdzie czas że trzeba będzie go spłacić.
Osoba która mnie wspiera bo coś podobnego przeżyła, jest bardzo daleko, a ja wstając rano już jestem celem.
Stąd moja irytacja, że życie zabrało fajnego ziomka, że znikło źródło, że znów życie rzuca mi kłody a wiem że chcę wrócić do bańk
Dynamit może budować, ale również może niszczyć, pytanie jak ktoś tego użyje.
  • 1882 / 203 / 0
08 grudnia 2025churchill pisze:
A jest ktoś, kto nie próbował wyjść z uzależnienia? 😀
Ja, i tak już lecieć będzie 5 rok i nie zamierzam przestawać
Zakonnik Wielu Zakonów
Tak zwany Wielozakonnik
Z tytułem Zakonnego Doktorka
  • 85 / 12 / 0
W rozumieniu traktując jako styl życia, nie jako uzależnienie .
Uwaga! Użytkownik churchill jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1060 / 316 / 5
@churchill To chyba tak nie zadziała. Uzależnienie może być częścią twojego stylu życia ale nie przestaje być przez to uzależnieniem.
Generalnie nie polecam, adrenalina niszczy somatycznie i psychicznie.
Najpierw lecisz i wydaje ci się, że jest spoko. Potem jest już trochę mniej spoko ale dalej lecisz. I dopiero jak zrobisz sobie przerwę czujesz, że nie warto zbyt długo na amh lecieć. jasne, od czasu do czasu można ale nie żeby regularnie czy codziennie.
I to jest moja prawda i moja relacja zdania z rzeczywistością, której nikt mi nie odbierze. I wierzę w słońce, bo ono zawsze jest i nikt mi go nie odbierze. "Żona kocha, warto żyć!"
"Do mniejszych dawek trzeba dorosnąć"
  • 916 / 502 / 0
5 lat latałem w ciągu, potem przerzutka na magiczne beta ketony z racji zmienienia towarzystwa i kolejny ciąg 5 lat.
Czyli 10 lat w grze.
Panie Boże jeśli teraz nie umre nigdy nie przypierdole krechy.
  • 85 / 12 / 0
Ja spróbowałem w wieku 15 lat, od 20 paru do teraz, a mam 36 więcej jak tydzień nie zrobiłem przerwy. Tydzień i jeden dzień pamiętam najdłużej chyba co nie jadłem najdłużej. Nie widzę żadnego uzależnienia u siebie jeszcze, aby się czymś martwić
Uwaga! Użytkownik churchill jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 933 / 166 / 0
I uważasz, że to nie jest uzależnienie? Uzasadnij. Podaj sensowne argumenty.
hipnotyzuję ludzi jak Kaszpirowski
  • 85 / 12 / 0
Nic, jak siedzieć tu i ćpać albo wyjechać ze zwiedzania nie zostało
  • 85 / 12 / 0
Kurwa ale na tym rowerze, to I am legendą tak im głowę sprałem wtedy. Nasyciłem wszystkim co było organizm. Dwie laski i chłop laski, z tym, że oni to po źdźble zjedli z tego Gieta MDMA. Jeszcze jedna szpilkę zjadła, jak ją jeblo, to mówi, że bardziej przejebane ma jak po truskawkach, a Ty tyle tego zjadłeś do mnie. Zaczęły włosy po ciemku farbować , moja starsza przyszła z roboty, a tu psychiatryk. Wyprosiła spotkanie towarzyskie, szlauf poszedł do piwnicy kończyć farbowanie. Jeszcze ten proch każdemu dałem, żeby mieć punkt odniesienia co do zatwierdzenia. Jeszcze o drugiej w nocy było mi czegoś mało i się wybrałem, aby ulżyć temu ciśnieniu do tego typa, oczywiście żadnych świateł, ani niczego w rowerze. Jade sobie i słyszę, w pewnym momencie że jakiegoś auto od jakiego czasu za mną też tak samo jak jak ja jedzie. Pomyślałem pierwsze co psy, odwracam się Ci już mnie mijają, żebym zjechał. Wysiadają facet, z babą. Młodzi na oko. I do mnie gdzie są światła, a ja jak to jak mam odblaskowe. Pan nie wie, że się po alkoholu nie jedzie. Do domu jadę, a gdzie pan mieszka, tu zaraz. To Pan ulicy nie znasz. Do kolegi jade piłem, wypiłem 3 piwa i co z tego. Jakiekies środki narkotyczne, niech Pan szuka, a ten mi fukalke z kieszeni wyciąga ujebana od prochu jeszcze się sypie z niej. A to co to jest. Jak wychodziliśmy ode mnie z pokoju, rzuciłem jeszcze okiem, czy coś nie leży gdzie na meblach i w ogóle o niej zapomniałem i do nich, to co miała zostać na meblach. Sprawdzili dane z dowodu, czy nie poszukiwany i tą fukalke ujebana od prochu dali mi do zwrotu i pojechali. Może Zgłupiali. Jeszcze wracając zahaczyłem o nocny, to do rana tam tej babce o tym wszystkim ze sklepu, bo ja tam wszystko , jakieś święta wielkanocne inne telefony ładowałem, z resztą do rana nie raz tam siedziałem z nią jak po bro czy głupią nie raz cygaretke sie do sklepu w nocy wyszło
ODPOWIEDZ
Newsy
Jedna dawka i tygodnie ulgi. "Magiczne grzybki" dają nadzieję na nowe leczenie bólu

Psylocybina

KAS: Przemyt ketaminy w świecach zapachowych

Podczas kontroli w jednej z firm kurierskich, funkcjonariusze Służby Celno-Skarbowej (SCS) z Mazowieckiego Urzędu Celno-Skarbowego (MUCS) w Warszawie zwrócili uwagę na przesyłkę zaadresowaną do odbiorcy w Filadelfii (USA). Zgodnie z deklaracją nadawcy, miały się w niej znajdować świece zapachowe o wartości ok. 111 euro.

Prokurator częstował ciastkami z marihuaną. Zapadł wyrok

Przed Sądem Rejonowym w Lublinie zakończył się proces Bartosza F., prokuratora z Wrocławia oskarżonego o podanie kobiecie środka odurzającego w postaci ciastek z THC. Sąd uznał go za winnego i orzekł wobec niego grzywnę oraz pięcioletni zakaz zajmowania stanowiska prokuratora.