Pochodne dwuazepiny, które produkowane są jako preparaty lecznicze.
ODPOWIEDZ
  • 102 / 13 / 0
Jeżeli chodzi o klon? 2mg na noc to dawka amnezyjna? Nie z moją tolerką, może jakbym w dzień wziął 4 - 6mg co niechybnie skończyłoby się co najmniej dalszym podjadaniem to tak (choć połowicznie muszę się zgodzić, nie pamiętam co mi się sniło). A rolek żeby się dorobić amnezji to bym musiał z paczkę na raz chyba skonsumować. Eksperyment uważam za nieudany. Klon wzięty w dzień - zamuła nawet przy 0,5 mg. Klon wzięty na noc - też zamuła w dzień. Myślałem że po rocznej przerwie od clona jeśli nie euforycznie to chociaż bardziej wycziluje, a tak to w tej materii już ten zwykły diazepam działa lepiej. Nawet nie wiem po chuj tego clona teraz zamawiałem, chyba z nostalgii bo dawno nie miałem. Klona zatem odstawiam na półkę na dłuższy czas, tak za pół roku może do niego zajrzę. Pojadą dziś zgodnie z pierwotnym planem te 3 x 0,25 alpry, jutro z 2 x 0,25 i kończymy ten obecny mikromaraton. Amen. Jak mnie coś zacznie pojutrze telepać (w co wątpię, bo bezsenność i koszmary to ja miałem ale po ciągach typu min paczka alproxu 1mg/tydzień, przez 2 - 4 tygodnie i odstawka CT ) to skontruje delikatnie diazepamem. Tej drugiej paki alpry chyba nawet w ogóle nie będę wykupował (a w sumie to trzeciej), ostatnią paczkę rolek jeszcze wykupie (bo nie zawsze łatwo idzie mi to wydębić, co jest paradoksem, bo taką alpre czy lorka zawsze piszą mi bez problemu w ilościach, jakie tylko system im jest w stanie jednorazowo przepuscic). Że też człowiek się innymi rodzajami narkotyków raczyć nie umie (no w sumie to umie ale rozdział kody/oxy/opio zatrzasnąłem już za sobą bezpowrotnie, zbyt dużo mnie kosztował. A stymulanty mnie nie bawią, generują lęki no i zarwane nocki to dla mnie horror).
ODPOWIEDZ
Newsy
Niemal 3 tony kokainy pod ziemią. Policja przejęła rekordową kontrabandę

Australijska policja skonfiskowała 2,7 tony kokainy, ukrytej w plastikowych pojemnikach zakopanych pod ziemią na obrzeżach Sydney. Wskazano, że to rekordowa ilość narkotyków przejęta w tym kraju.

KAS: Przemyt ketaminy w świecach zapachowych

Podczas kontroli w jednej z firm kurierskich, funkcjonariusze Służby Celno-Skarbowej (SCS) z Mazowieckiego Urzędu Celno-Skarbowego (MUCS) w Warszawie zwrócili uwagę na przesyłkę zaadresowaną do odbiorcy w Filadelfii (USA). Zgodnie z deklaracją nadawcy, miały się w niej znajdować świece zapachowe o wartości ok. 111 euro.

Ucieczka zakończona w jeziorze

Próba uniknięcia odpowiedzialności doprowadziła do serii niebezpiecznych i irracjonalnych zachowań. 31-letni mieszkaniec powiatu chodzieskiego nie zatrzymał się do kontroli drogowej, porzucił samochód a następnie kontynuował ucieczkę pieszo. Finalnie wskoczył do jeziora i próbował pozbyć się narkotyków. Policjanci z Chodzieży zatrzymali sprawcę, który w ujawnionym pakunku posiadał ponad 50 gramów narkotyków.