Pochodne dwuazepiny, które produkowane są jako preparaty lecznicze.
ODPOWIEDZ
  • 5316 / 953 / 0
Nie chcę być jak zombie już kompletnie zwiększając kwete która i tak chuj wie czy pomoże. Brałem i po 150mg bywało i też nie pomagało więc nie ma sensu raczej brać jeszcze więcej.
Wszystko co pisze to fikcja literacka która nie ma nic wspólnego z rzeczywistością, historię opisywane na forum to moje sny.
  • 5975 / 1233 / 43
Czyli wolisz się wjebać w Estazolam ?
>A komendant po tym gównie ląduje na Kolskiej.
  • 5316 / 953 / 0
@london5 nie no co Ty, chce pospać chociaż z 2 tygodnie jak człowiek. Będę mieć też za niedługo więcej pregabaliny, prometazyne i hydroksyzynę to będzie lepiej.
Wszystko co pisze to fikcja literacka która nie ma nic wspólnego z rzeczywistością, historię opisywane na forum to moje sny.
  • 200 / 24 / 0
Estazolam zdecydowanie najlepszy na spanie. Chociaż mógłbyś jeszcze spróbować midazolam. Na delirce nawet jak wziąłem pod język to mnie zgasiło. Ale krótko działa strasznie . Ja też bym proponował zwiększyć dawkę kwety jak ci benzo nie pomoze. Mi miks kwety i pregaby dobrze na sen robi
Najlepiej MJ i nic więcej :P
  • 5316 / 953 / 0
To ile wy tej kwety polecacie?
@Lurcik @london5

Pregabaliny mam ostatnie 3x150mg więc po jednej na noc bo chociaż pomaga w samym zasypianiu, został problem wybudzeń. Jak przyjdzie dostawa to będę brać 150mg rano i 300mg na noc ile do tego kwety polecacie?

Estazolam pomoże na pewno ale to nie rozwiązanie na dłużej. Dziś już mam dość do standardowego zestawu po połówce meczu wrzucam jeszcze 2,5mg lorazepamu, chce sie wyspać.
  • 200 / 24 / 0
Jeśli 100 mg bierzesz regularnie to bym polecił normalnie 150, ale mowisz że 150 próbowałeś. Możesz 200 spróbować , chociaż jestem pewny że jakbyś zwiększył kwete do 150-175 i pregabe właśnie na 300 wieczorem to na bank powinno pomóc
Najlepiej MJ i nic więcej :P
ODPOWIEDZ
Newsy
Druga poprawka i marihuana. Amerykański SN wydał ważny wyrok ws. broni

Sąd Najwyższy USA jednomyślnie orzekł w czwartek, że rząd federalny nie może pozbawiać prawa do posiadania broni osób okazjonalnie używających marihuany, uznając, że ściganie karne na tej podstawie narusza drugą poprawkę do konstytucji gwarantującej to prawo.

Jedna dawka i tygodnie ulgi. "Magiczne grzybki" dają nadzieję na nowe leczenie bólu

Psylocybina

DMT, meskalina i psylocybina mogły wyewoluować jako narzędzia ekologiczne

Chińscy naukowcy uważają, że naturalne substancje halucynogenne mogły ewoluować przede wszystkim jako narzędzia ekologiczne, pomagające organizmom przetrwać, bronić się i wchodzić w interakcje z innymi gatunkami.