- Staraj się określać połączenie jako pozytywne, bądź negatywne – bazując na doświadczeniu, uwzględniając czy miałeś dobry set&setting.
- Każda substancja się liczy, chyba że nie ogarniasz. Niewiadome ilości też należałoby podać.
- Nie doradzaj, jeśli to nie jest oczywiste. Łatwiej zapytać, aby dyskusja mogła nastać. To nie jest takie proste.
Mam te substancje do przygotowania mixu. W jakiej kolejności powinnam wrzucać?
Moim priorytetem jest CandyFlip, ale chciałabym osiągnąć efekt synergii z meskaliną, 2C-B i etanolem.
Co najważniejsze, chciałabym rozłożyć to na 3 dni.
Jak, waszym zdaniem, najlepiej rozłożyć dawki tych substancji, biorąc pod uwagę to, co napisałam?
Tak, wiem, że rozłożenie tego na trzy dni nie jest łatwe, biorąc pod uwagę zapasy dopaminy i serotoniny.
Niezbędna dla mnie jest suplementacja L-tyrozyną i 5-HTP.
I oczywiście sen.
Chociaż mam duże doświadczenie i pewną wiedzę, w tym przypadku nie jestem pewna jak to zaplanować.
Z góry dzięki za pomoc.
Nie masz ketaminy ?
Wtedy byłby mix taki ze myslalalbysbze uszkodziłas sobie mózg .
A jak to wrzucać?
Pierwsza MDMA a jak już zacznie schodzić 2 c-b
Co do kwasa to tez z MDMA się łączy dobrze .
To co masz to jedt tak zwane Jedi Flipping
Tyłki dla orłów
Wrzucasz kwasa najpierw, po kilku h od kwasa MDMA
MDMA dodaje euforii i może wpływać na nastrój po kwasie.
Oczywiście mniejsze dawki niż solo
Jak MDMA zaczyna słabnąć Wrzucasz 2 cb
The methapor of Life
ledzeppelin2@safe-mail.net
Rekordowe konsultacje: Polacy mają dość karania za roślinę.
Legalizacja marihuany w Polsce: 15 g suszu i jedna roślina. Sejm zdecyduje
Największa taka operacja w historii Chile. Przejęto 100 ton narkotyków
Władze Chile poinformowały w poniedziałek o przejęciu rekordowej ilości ponad 100 ton narkotyków, głównie kokainy i ketaminy. Ukryte były w transportach drewna, które miały popłynąć między innymi do USA i Europy - przekazały miejscowe media.
Druga poprawka i marihuana. Amerykański SN wydał ważny wyrok ws. broni
Sąd Najwyższy USA jednomyślnie orzekł w czwartek, że rząd federalny nie może pozbawiać prawa do posiadania broni osób okazjonalnie używających marihuany, uznając, że ściganie karne na tej podstawie narusza drugą poprawkę do konstytucji gwarantującej to prawo.
Jedna dawka i tygodnie ulgi. "Magiczne grzybki" dają nadzieję na nowe leczenie bólu
Psylocybina