Łączysz? Doradź!
patrz: Reguły działu i Spis treści
Regulamin forum
  1. Staraj się określać połączenie jako pozytywne, bądź negatywne – bazując na doświadczeniu, uwzględniając czy miałeś dobry set&setting.
  2. Każda substancja się liczy, chyba że nie ogarniasz. Niewiadome ilości też należałoby podać.
  3. Nie doradzaj, jeśli to nie jest oczywiste. Łatwiej zapytać, aby dyskusja mogła nastać. To nie jest takie proste.
ODPOWIEDZ
  • 390 / 10 / 0
Tak jak w temacie powyżej.

Mam te substancje do przygotowania mixu. W jakiej kolejności powinnam wrzucać?

Moim priorytetem jest CandyFlip, ale chciałabym osiągnąć efekt synergii z meskaliną, 2C-B i etanolem.

Co najważniejsze, chciałabym rozłożyć to na 3 dni.

Jak, waszym zdaniem, najlepiej rozłożyć dawki tych substancji, biorąc pod uwagę to, co napisałam?

Tak, wiem, że rozłożenie tego na trzy dni nie jest łatwe, biorąc pod uwagę zapasy dopaminy i serotoniny.

Niezbędna dla mnie jest suplementacja L-tyrozyną i 5-HTP.

I oczywiście sen.

Chociaż mam duże doświadczenie i pewną wiedzę, w tym przypadku nie jestem pewna jak to zaplanować.

Z góry dzięki za pomoc.
  • 5351 / 973 / 0
Męska albo 2 cb . Te substancje są podobne .
Nie masz ketaminy ?
Wtedy byłby mix taki ze myslalalbysbze uszkodziłas sobie mózg .
A jak to wrzucać?
Pierwsza MDMA a jak już zacznie schodzić 2 c-b
Co do kwasa to tez z MDMA się łączy dobrze .

To co masz to jedt tak zwane Jedi Flipping
Tyłki dla orłów

Wrzucasz kwasa najpierw, po kilku h od kwasa MDMA
MDMA dodaje euforii i może wpływać na nastrój po kwasie.

Oczywiście mniejsze dawki niż solo

Jak MDMA zaczyna słabnąć Wrzucasz 2 cb
The beautiful thing about DMT is that it makes no sense at all, but everything makes sense at the same time!
The methapor of Life

ledzeppelin2@safe-mail.net
  • 390 / 10 / 0
jakiś pomysł jak to rozłożyć na 3 dni?
  • 493 / 64 / 0
nie rozkładać na 3 dni, bo nie da się tego zrobić dobrze: tolerancja krzyżowa, ryzyko zespołu serotoninowego i ten alko osłabiający działanie psajko. rozplanuj to sobie na kilka miesięcy, albo chociaż tygodni, a teraz zrób aby candyfilpa.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Niemal 3 tony kokainy pod ziemią. Policja przejęła rekordową kontrabandę

Australijska policja skonfiskowała 2,7 tony kokainy, ukrytej w plastikowych pojemnikach zakopanych pod ziemią na obrzeżach Sydney. Wskazano, że to rekordowa ilość narkotyków przejęta w tym kraju.

Prokurator częstował ciastkami z marihuaną. Zapadł wyrok

Przed Sądem Rejonowym w Lublinie zakończył się proces Bartosza F., prokuratora z Wrocławia oskarżonego o podanie kobiecie środka odurzającego w postaci ciastek z THC. Sąd uznał go za winnego i orzekł wobec niego grzywnę oraz pięcioletni zakaz zajmowania stanowiska prokuratora.

Heroina ukryta w cegłach. Ponad tona zatrzymana w Porcie Gdynia

Wspólne działania Centralnego Biura Śledczego Policji (CBŚP) oraz Krajowej Administracji Skarbowej (KAS) doprowadziły do przejęcia ponad tony heroiny o czarnorynkowej wartości blisko 220 milionów złotych. To największe zabezpieczenie narkotyków w takiej ilości od dekady na terytorium Polski, a szczegóły tej spektakularnej akcji przedstawili na specjalnej konferencji prasowej minister spraw wewnętrznych i administracji Marcin Kierwiński oraz minister finansów i gospodarki Andrzej Domański.