Dział dostępny bez rejestracji, co umożliwia zgłoszenie problemu w przypadku utraty dostępu do własnego konta. Przed napisaniem postu prosimy o przeczytanie wcześniejszych zgłoszeń i rozwiązań problemów, aby uniknąć powtórek.

Koniecznie również przeczytaj FAQ Hyperreala: https://narkopedia.org/FAQ:Hyperreal
ODPOWIEDZ
  • 1753 / 526 / 2
@serotoninowy @slodkapszczolka dobrze prawi, jako admin potwierdzam, ze nick pszczolka jest zajety, musisz wybrac cos innego.
Wspomóż edycję narkopedii - https://narkopedia.org/
"Narkotyki to syf i mega biznes czaisz? ktoś żyje z Ciebie i Twoich ziomali"
  • 6253 / 446 / 12
Instrukcja szukania nowego nicku jest w pierwszym poście niniejszego tematu.
hera, koka, hasz, LSD – ta zabawa po nocach się śni
LSD, hera, koka i haszpodziel się z kolegami czym masz

Obejrzyj hyperreal.at/pelna-legalizacja na HyperTubie!
Amunicja
  • / / 0
Siema, napisałem maila na adres konta@hyperreal.info , z góry dzięki za rzucenie na to okiem.
  • 4 / 4 / 0
Siemka, mam problem ze zmianą hasła do konta. Udało mi się zalogować, jednak to samo hasło nie działa już przy zmianie hasła na nowe (a jest to konieczne). Jakie są opcje wyjścia z takiej sytuacji?

Z góry dziękuję za pomoc.
  • 1076 / 318 / 5
Czy na pewno wpisywałeś hasło bez błędu? Spróbuj jeszcze raz.
I to jest moja prawda i moja relacja zdania z rzeczywistością, której nikt mi nie odbierze. I wierzę w słońce, bo ono zawsze jest i nikt mi go nie odbierze. "Żona kocha, warto żyć!"
"Do mniejszych dawek trzeba dorosnąć"
  • 6253 / 446 / 12
@enboom Możesz zresetować hasło przez https://hyperreal.at/reset-hasla .
Albo poprosić o pomoc na konta[małpka]hyperreal.info .
hera, koka, hasz, LSD – ta zabawa po nocach się śni
LSD, hera, koka i haszpodziel się z kolegami czym masz

Obejrzyj hyperreal.at/pelna-legalizacja na HyperTubie!
Amunicja
  • / / 0
Siema, możesz surv rzucić okiem na maila ? Zastanawiam się nad założeniem nowego konta, ale wolałbym odzyskać to stare o ile jest możliwość.
  • 0 / / 0
Siema czy ktoś mógłby mi zresetować hasło na głównym koncie xantiago bo się proszę adminów bezskutecznie kurwa jasna, nie pamiętam passow, będę wdzięczny jak ktoś zareaguje na moje wielokrotne prośby z góry dziękuję
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
DMT, meskalina i psylocybina mogły wyewoluować jako narzędzia ekologiczne

Chińscy naukowcy uważają, że naturalne substancje halucynogenne mogły ewoluować przede wszystkim jako narzędzia ekologiczne, pomagające organizmom przetrwać, bronić się i wchodzić w interakcje z innymi gatunkami.

Psylocybina i medytacja w jednym badaniu klinicznym

USC uruchamia pierwszy w swojej historii kliniczny eksperyment z psylocybiną. Badanie finansowane przez agencję ARPA-H sprawdzi, czy ośmiotygodniowy trening uważności wzmacnia efekty terapii psylocybinowej u zdrowych dorosłych – i co to może oznaczać dla przyszłości psychiatrii.

USA: DEA tymczasowo zaklasyfikuje 7-OH do tej samej kategorii co heroinę i LSD

W środę amerykańska Agencja ds. Walki z Narkotykami (DEA) ogłosiła zamiar tymczasowego zaklasyfikowania 7-hydroksymitagyniny (7-OH) oraz trzech powiązanych substancji jako narkotyków Grupy I, czyli tej samej kategorii co heroina i LSD.