ODPOWIEDZ
  • 324 / 77 / 0
28 maja 2026london5 pisze:
Panowie i Panie, golcie pachy, lato nadchodzi, niestety.
Ja nie gole, pierdole uważam że dobrze mi z tym smaruje Old Spice, żeby unikać soli aluminium i tyle. Może to być uciążliwe jak ktoś ma pod pachami krzaki ale ja nie mam także pierdole nie gole. Starczy, że jaja gole i strzybe dywan:D
and its going to suck.
It's not going to be fun.
  • 5985 / 1238 / 43
Co używacie do mycia twarzy ? Ja stosuję kilka razy szare mydło, a co trzy dni peeling do twarzy. Nie wspomnę też o kremach do twarzy, preferuje takie 60+.
Uwaga! Użytkownik london5 jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 979 / 178 / 0
@london5 używaj delikatnych, bezzapachowych najlepiej emulsji. Jeśli coś jest przeznaczone do twarzy i ma zapach nie wiem, truskawki to już oznacza, że jest w tym chemia. Oprócz słynnego Cetaphilu jest masa fajnych i korzystnych cenowo produktów. Ja używam np tego:

https://www.hebe.pl/bielenda-delikatna- ... 59599.html

U mnie się super sprawdza. Dobre produkty do mycia twarzy nie pienią się, nie mają zapachu ani koloru(są przeźroczyste lub delikatnie białe/perłowe)

A jak chcesz coś pilingującego z kwasami do mycia twarzy polecam to:

https://www.rossmann.pl/Produkt/Peeling ... suT1pDg7BN

Tanie, dobre, skuteczne.
hipnotyzuję ludzi jak Kaszpirowski
  • 5985 / 1238 / 43
Heh, no tak, po zapachu. Tylko ja po udarze straciłem całkowicie i na stałe zmysł węchu.

A potem się dziwicie się, że ja wyglądam, jak wyglądam. Zęby tez mam wszystkie, a także dwa więcej. Pomimo takiego stażu. Trzeba dbać o siebie.
Uwaga! Użytkownik london5 jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 979 / 178 / 0
Bierz to, co Ci poleciłam. Zobaczysz, że dobre będzie na skórę twarzy :)
hipnotyzuję ludzi jak Kaszpirowski
  • 5985 / 1238 / 43
No to ja odbije pałeczkę.

Od jakiegoś czasu stosuje na przemian z innymi pastami, tę oto niewielką tubkę, ekstraktu pasty do zębów. Jest świetna.
Do tego płyn do płukania ust, i można świat doganiać.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
  • 324 / 77 / 0
Co to za shit Ile to kosztuje? Weź paste z lodla colgate triactive za dyche. Ma fluor ale ma mieć tylko używaj tyle co ziarno grochu albo mniej. Po wypłucz dobrze usta fluor to syfwco zabija wszystko a dawka z ziarna grochu to lajt nie zaszkodzi nikomu. Ta pasta ma ogóle zielony pasek czyli jest w większości naturalna.
Plyny do plykania ust to zbędny temat kiedyś ludzie nie używali i do dziś nie używają a nic się nie dzieje. Żeby to wapń jak o to nie dbasz to nie dziw się że siadają a jak wypierdalasz słodkie to już w ogóle nawet pasta i plyn nic nie da.
and its going to suck.
It's not going to be fun.
  • 5985 / 1238 / 43
Co do tych płynów do płukania...
Kolego, kiedyś było mniej cukru w jedzeniu. Cukier był bardzo drogi. Teraz jest w praktycznie wszędzie.
  • 1551 / 400 / 13
09 czerwca 2026PolskiLen pisze:
Plyny do plykania ust to zbędny temat kiedyś ludzie nie używali i do dziś nie używają a nic się nie dzieje. Żeby to wapń jak o to nie dbasz to nie dziw się że siadają a jak wypierdalasz słodkie to już w ogóle nawet pasta i plyn nic nie da.
Podobno Mao Zedong nie mył zębów tylko czasami plukał zieloną herbatą bo „prawdziwy tygrys nie myje zębów” :zombie:

akurat mnie fioletowy listerine skitrany w szafce nierzadko się przydawał w tyrce jak przychodzilem na rauszu albo wracałem spizgany z przerwy :korposzczur:
16 października 2023Stteetart pisze:
"mam wyjebane na wszystkich i pierdole też Famasa".
  • 5985 / 1238 / 43
Oo właśnie.
Kiedy nie ma czasu zębów umyć, to można je przepłukać

Ja mam takie małe lusterko, i za jego pomocą sprawdzam stan uzębienia.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Polska 2026 wygląda jak Stany Zjednoczone w 1996

Newsy
Gang opioidowy rozbity. Cztery młode kobiety nie żyją, 17 zatrzymanych

Policja rozbiła grupę przestępczą handlującą opioidami w całej Polsce. Śledczy łączą jej działalność ze śmiercią co najmniej czterech młodych kobiet w Krakowie. W sprawie zatrzymano 17 osób, w tym lekarza anestezjologa, który wystawiał recepty za pieniądze.

Żołnierz brygady pancernej handlował narkotykami na dużą skalę

Starszy kapral 1. Warszawskiej Brygady Pancernej został zatrzymany w podwarszawskich Markach za handel dużymi ilościami narkotyków, głownie marihuaną i pochodnymi mefedronu. W tym samym czasie w Końskich wpadł jego wspólnik. Żandarmi i policjanci przeszukali trzynaście lokali i samochodów na terenie kraju, w których miały znajdować się narkotyki.

Feralny lot Air India. Dwóch kolejnych pilotów oblało... narkotesty

Ciąg dalszy rozliczania feralnego lotu samolotu Air India z Phuket w Tajlandii do Delhi w Indiach. Po tym, jak kapitan nie przeszedł testu na obecność narkotyków, przewoźnik przebadał ponad trzystu pilotów i w dwóch przypadkach testy dały wynik pozytywny.