Cdp cholina 500mg
Winpocetyna 30mg
Kofeina 400mg+
I ostatnio:
Często pseudoefedryna 60-120mg
Niemniej jednak brain fog jest i ciężko mi się skupić na czymkolwiek, zagłębiałem się trochę w temat i może to być adhd, niemniej metylofenidat to nie benzo i nie widzi mi się chodzić na kilka kolejnych wizyt zanim dostanę cokolwiek sensownego, większość antydepresantów brałem i nie pomagały.
Coś byście polecili zmienić?
Dom zaczyna się budować od fundamentów i piwnicy, a nie od dachu.
Zaczynasz od swojego stylu życia, nawyków, diety, higieny snu, treningów siłowych i oddechowych, medytacji. Z nowym porządkiem trwasz kilka tygodni - organizm musi zaadaptować się do zmiany. Po 8-12 tygodniach można pomyśleć o nootropach jako dodatku, takiej kropce nad i.
31 maja 2026Lotnik69 pisze: Piracetam 3600mg
Cdp cholina 500mg
Winpocetyna 30mg
Kofeina 400mg+
I ostatnio:
Często pseudoefedryna 60-120mg
Niemniej jednak brain fog jest i ciężko mi się skupić na czymkolwiek, zagłębiałem się trochę w temat i może to być adhd, niemniej metylofenidat to nie benzo i nie widzi mi się chodzić na kilka kolejnych wizyt zanim dostanę cokolwiek sensownego, większość antydepresantów brałem i nie pomagały.
Coś byście polecili zmienić?
Ja ten stack co ty miałem ale najważniejsze to jest sen dieta a z nootropow no ja idę w nowości tropisetron HCl, TAK -653 tego typu rzeczy i dalej
Tylko przyznam, że boję się trochę tych rc, wolałbym coś pewniejszego.
31 maja 2026Lotnik69 pisze: Oczekuje po prostu możliwości skupienia się na wykonywanym zadaniu, a najlepiej jakbym miał jeszcze troche więcej energii. Chce wrócić na studia a w obecnej formie to trochę bez sensu. Budżet raczej bez różnicy. Sen, dieta i siłownia są ogarnięte, co prawda nie liczę postępów na silowni, godzin snu, kalorii czy makroelementów ale dbam o to żeby było dobrze i zdrowo i tę zmianę widać, szkoda że tylko na zewnątrz…
U mnie popularne nootropy nie działają z wyjątkiem soplówki jeżowatej (lion's mane). Ale adaptogeny już tak. I to właśnie po nich mam czystszy umysł i mogę się lepiej skupić.
jaka dawka CDP-choliny?
ile czasu ten efekt sie utrzymuje?
jest zjazd?
Dlaczego legalizacja marihuany jest lepsza od depenalizacji czy dekryminalizacji?
Od daru bogów do codziennej ucieczki. Co antropologia mówi o naszym związku z alkoholem
Raport: w Europie pojawiają się nowe narkotyki o większej sile działania
Jad ropuch i grzyby halucynogenne. Big Pharma stawia na nowe preparaty
>Giganci rynku farmaceutycznego ruszają z inwestycjami w opracowanie leków bazujących na substancjach halucynogennych. Zielone światło dla nowych medykamentów daje administracja Donalda Trumpa - przekazała stacja CNBC.
Rok po częściowej legalizacji w Niemczech: młodzież nie sięga po marihuanę częściej
Federalny Instytut Zdrowia Publicznego przebadał ponad 7 tysięcy Niemców w wieku 12–25 lat rok po wejściu w życie ustawy konopnej. Wśród nastolatek, nastolatków i młodych kobiet nic się nie zmieniło. Jedyny istotny wzrost odnotowano u młodych mężczyzn — ale ten trend trwa nieprzerwanie od 2008 roku, czyli od szesnastu lat przed legalizacją.
Nowy sposób rozprowadzania narkotyków w Berlinie. Rodzice muszą być szczególnie ostrożni
Policja w Berlinie wydała ostrzeżenie dotyczące nowego sposobu rozprowadzania narkotyków: kolorowe ulotki z danymi kontaktowymi dealerów wrzucane są bezpośrednio do skrzynek pocztowych razem z saszetką kokainy, haszyszu, ekstazy, marihuany lub innego narkotyku.