W Twoim przypadku obawy lekarza mogą wynikać z tego że łykasz tramadol.
Tianeptyne
Selegine lub Buprion
Czy te leki mogą mi narobić problemów na testach - że wyjdzie opioid lub stymulant ?
Biorę do tego 300 mg pregabaliny
W ogóle co myślicie o takim mixie tego ?
Dzięki za odpowiedź
12 maja 2026castlecastle pisze: Mało znalazłem postów na temat łączenia ze sobą antydepów. Generalnie psychiatrzy chyba (mój na pewno), bardzo tego unikają i zastępują jeden lek kolejnym itd. Problem w tym, że przerobiłem już wszystkie, a na pewno wszystkie najbardziej popularne. Efektu zero.
https://hyperreal.info/talk/viewtopic.php?t=77897&start=700
Mile widziane krótkie uzasadnienie.
Doradźcie proszę antydepresant:
- lęki zdrotowotne
- anhedonia
- apatia
- słaba koncentracja
Może być jakiś mix, zmieniam psychiatrę ale chciałbym poznać Wasze zdanie.
Dzięki
07 czerwca 2026Stteetart pisze:A bierzecie obaj pod uwagę, że skoro leki nie działają to powód problemów jest inny ? XD Einstein miał ciekawe powodzenie na te okoliczność.12 maja 2026castlecastle pisze: Mało znalazłem postów na temat łączenia ze sobą antydepów. Generalnie psychiatrzy chyba (mój na pewno), bardzo tego unikają i zastępują jeden lek kolejnym itd. Problem w tym, że przerobiłem już wszystkie, a na pewno wszystkie najbardziej popularne. Efektu zero.
Aktualnie omawiamy elektrowstrząsy - dam znać.
09 czerwca 2026sertralinowy pisze: Cześć
- lęki zdrotowotne
- anhedonia
- apatia
- słaba koncentracja
Dzięki
nie używamy nazw handlowych leków na forum. /lady
wczorajcastlecastle pisze:Nie, nie bierzemy tego pod uwagę. Faszeruję się wszystkim co jest na rynku, żeby cudownie rozwiązać problem. Jak widać na razie bez powodzenia.07 czerwca 2026Stteetart pisze:A bierzecie obaj pod uwagę, że skoro leki nie działają to powód problemów jest inny ? XD Einstein miał ciekawe powodzenie na te okoliczność.12 maja 2026castlecastle pisze: Mało znalazłem postów na temat łączenia ze sobą antydepów. Generalnie psychiatrzy chyba (mój na pewno), bardzo tego unikają i zastępują jeden lek kolejnym itd. Problem w tym, że przerobiłem już wszystkie, a na pewno wszystkie najbardziej popularne. Efektu zero.
Aktualnie omawiamy elektrowstrząsy - dam znać.
https://hyperreal.info/talk/viewtopic.php?t=77897&start=700
Mile widziane krótkie uzasadnienie.
wczorajsylblue7 pisze:Nie jestem lekarzem ale po moich długoletnich doświadczeniach mogłabym Nim być dlatego kiedy czytam o Twoich objawach, które z pewnością wprowadzają nie małą dysfunkcjonalność do Twojego Życia ukierunkowałabym się zdecydowanie na leki z grupy SNRI; przykładowo; paroksetyna, wenlafaksyna z UWAGĄ na to by leczenie rozpoczynać od jak najmniejszych dawek. Jeżeli chodzi natomiast o mix, każdy Psychiatra będzie flirtował pomiędzy stabilizatorem albo neuroleptykiem i fakt, bardzo często odpowiedź Pacjenta na tego typu leczenie jest NA PLUS. ' i tutaj w przypadku Neuroleptyków poleciłabym zapytać lekarza o Pinexet kwetiapinę. - bardzo fajny lek w postaci malutkich tabletek. Wycisza i ma działanie a'la benzo ale nie jest typową benzodiazepiną. W zestawie z lekiem z grupy SNRI, myślę, że strzał w dziesiątkę. Ewentualnie gdyby lekarz zamiast SNRI upierał się na lek z grupy SSRI, coś podpowiada mi by zaczynać leczenie ograniczając się do jak najmniejszych dawek. Później podczas leczenia sam będziesz odczuwał co? i jak? należy zwiększyć na podstawie odpowiedzi organizmu na Twoje leczenie. Pozdrawiam serdecznie i Życzę Zdrówka!09 czerwca 2026sertralinowy pisze: Cześć
- lęki zdrotowotne
- anhedonia
- apatia
- słaba koncentracja
Dzięki
nie używamy nazw handlowych leków na forum. /lady
Cześć. Dzięki za odpowiedź.
paroksetyna to SSRI.
Zastanawiam się nad sertraliną, chyba potrzebuję trochę serotoninowej otoczki... Natomiast problem też mam z dopaminą :(
Psychoaktywny kameleon. Dlaczego marihuana to nie psychodelik?
My palimy nasze rośliny, wy palicie nasze pieniądze! 13 godzin policyjnego etatu za pyłek marihuany
Wydawało Wam się, że państwo racjonalnie zarządza Waszymi podatkami? No to usiądźcie wygodnie. Komenda Powiatowa Policji w Głogowie właśnie przysłała Wolnym Konopiom kolejną odpowiedź w trybie dostępu do informacji publicznej, która czarno na białym pokazuje, jak wygląda „wojna z narkotykami” w lokalnym wydaniu za 0,06g marihuany.
Największa taka operacja w historii Chile. Przejęto 100 ton narkotyków
Władze Chile poinformowały w poniedziałek o przejęciu rekordowej ilości ponad 100 ton narkotyków, głównie kokainy i ketaminy. Ukryte były w transportach drewna, które miały popłynąć między innymi do USA i Europy - przekazały miejscowe media.
Kofeina może pomóc w diagnozowaniu Alzheimera. Nawet umiarkowana dawka może mieć wpływ
Kofeina może wpływać nie tylko na koncentrację i poziom energii, ale także na wyniki badań neurologicznych. Włoscy naukowcy wykazali, że dawka odpowiadająca około dwóm filiżankom kawy wyraźnie zmienia sposób, w jaki mózg tłumi sygnały odpowiedzialne za ruch. Odkrycie może mieć znaczenie dla przyszłej diagnostyki choroby Alzheimera i innych zaburzeń neurodegeneracyjnych.