Środki powodujące przyspieszenie dzielenia się komórek tworzących określone tkanki organizmu. Obejmowane skrótem SAA. Głównie pochodne testosteronu, m.in. metandienon i stanazolol.
ODPOWIEDZ
  • 106 / 27 / 0
To jest właśnie brak wiedzy i ignorancja:). Jak można nie ćwiczyć bica i mieć tak rozyebanego i trenować raz na 8-9 dni mając takie wyniki jak mam. Powiem tak: reakcje indywidualne i doskonały gen do BB. I przede wszystkim nie wiem czy wiesz, ale nie ma dwóch takich samych organizmów. Masa ludzi trenuje systemem 2 DT 2 Dnt 2 DT 2Dnt (dni treningowe/nietreningowe).
Więcej tu nie zaglądam.
Pozdrawiam.

Jak cię tak bardzo ciekawi kurs gdzie robiłem mogę ci napisać na priva gdzie i u kogo, tak że jak chcesz to się odezwij.

Ciekaw tylko byłem jak wyglądacie po tych koksach i zobaczyć kto tu trzyma dietę, co i ile obecnie bije, czy ma gen do BB itp. .
  • 9652 / 1902 / 2
Hehehehhe. Jednego jestem pewien zdolność kojarzenia leży. Po co mam pisać jak już tu nie będziesz zaglądać ? Przecież to bezsensu.

Wg wszelakiej maści badań największy zysk z treningów jest gdy ćwiczysz 2x w tygodniu dana partię - tylko wtedy wchodzisz z objętości i zostawiasz intensywnosc. Choć to kwestia osobnicza ale na te chwilę najlepsze efekty daje Push pull fbw i uppwer lower fbw.

Co do bicepsa nie znam się, bo od 2 lat nie ćwiczę w ogóle łap w izolacjach. Wielostawy robią robotę.
Poza tym ja wyrosłem z rozmów z ludźmi którzy zaczynają posta od tego jak wszyscy są ujowi a autor zayebisty 😉
Wchodzić i głosować
https://hyperreal.info/talk/viewtopic.php?t=77897&start=700
Mile widziane krótkie uzasadnienie.
  • 2240 / 282 / 0
Na saa 2x w tygodniu ? Hehehe to strata materiału.
  • 106 / 27 / 0
Może dla ciebie jak masz chvjowy gen. Strata materiału to nie wykorzystać w pełni potencjału na sucho tylko zaczynać od koksu nie mając pojęcia o diecie, treningu i reszcie. Przemyślałem sprawę i stwierdziłem, że nie mam zamiaru więcej tu pisać jak już pytasz.

Proszę moda/admina o kasację tych 3 moich postów i tego też.
  • 9652 / 1902 / 2
03 czerwca 2026nCuX pisze:
Na saa 2x w tygodniu ? Hehehe to strata materiału.
W sumie objętość ma mniejsze znaczenie niż intensywność. Jeden gruby trening jest lepszy niż dwa słabe.
Wchodzić i głosować
  • 106 / 23 / 0
Witam szanownych koksów, nie znalazłem odpowiedzi na pytanie czy od Ostaryny mozna sie zablokować? Wiem, że SARMy są dla dzieci i lepiej zapodać polskiego mietka, ale ciekawi mnie czy jak chce się zacząć kuracje masową na takim środku, to trzeba od razu załatwiać leki do odbloku.
  • 2227 / 370 / 0
Czy jest coś legitnego z efka, oprócz tej bułgarskiej 50mg w ampułkach ?
Tam..tutaj, jestem no tak, hehe xd
  • 6 / / 0
Jest ale z Kanady można ściągnąć jeżeli chodzi ci o spalanie to popytaj o Helios , kiedyś DB pharma to robiła , później było kilka łanów co to powtarzało lepsza receptora niż efka , masz cle i yohe podskórnie
  • 2240 / 282 / 0
D-amp, sel, mph
  • 9652 / 1902 / 2
Chyba się wam działy pomyliły.
Wchodzić i głosować
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Alkohol wciąż na czele uzależnień w Holandii

Alkohol pozostaje najczęstszą przyczyną leczenia uzależnień w Holandii i odpowiada za 43 procent wszystkich przypadków terapii. Tak wynika z najnowszych danych krajowego systemu monitorowania problemów związanych z alkoholem i narkotykami za 2025 rok.

Heroina ukryta w cegłach. Ponad tona zatrzymana w Porcie Gdynia

Wspólne działania Centralnego Biura Śledczego Policji (CBŚP) oraz Krajowej Administracji Skarbowej (KAS) doprowadziły do przejęcia ponad tony heroiny o czarnorynkowej wartości blisko 220 milionów złotych. To największe zabezpieczenie narkotyków w takiej ilości od dekady na terytorium Polski, a szczegóły tej spektakularnej akcji przedstawili na specjalnej konferencji prasowej minister spraw wewnętrznych i administracji Marcin Kierwiński oraz minister finansów i gospodarki Andrzej Domański.

Są narkotyki, których zażycie prowadzi do przestępstwa częściej, niż innych. Wyniki badania

Nowe badanie opublikowane w „Journal of Psychopharmacology” pokazuje wpływ substancji psychoaktywnych na zachowania przestępcze. Okazuje się, że zażywanie niektórych środków wiąże się z niższym ryzykiem zatrzymań, zaś inne wykazują silne związki z różnymi kategoriami przestępstw.