Środki powodujące przyspieszenie dzielenia się komórek tworzących określone tkanki organizmu. Obejmowane skrótem SAA. Głównie pochodne testosteronu, m.in. metandienon i stanazolol.
ODPOWIEDZ
  • 106 / 27 / 0
To jest właśnie brak wiedzy i ignorancja:). Jak można nie ćwiczyć bica i mieć tak rozyebanego i trenować raz na 8-9 dni mając takie wyniki jak mam. Powiem tak: reakcje indywidualne i doskonały gen do BB. I przede wszystkim nie wiem czy wiesz, ale nie ma dwóch takich samych organizmów. Masa ludzi trenuje systemem 2 DT 2 Dnt 2 DT 2Dnt (dni treningowe/nietreningowe).
Więcej tu nie zaglądam.
Pozdrawiam.

Jak cię tak bardzo ciekawi kurs gdzie robiłem mogę ci napisać na priva gdzie i u kogo, tak że jak chcesz to się odezwij.

Ciekaw tylko byłem jak wyglądacie po tych koksach i zobaczyć kto tu trzyma dietę, co i ile obecnie bije, czy ma gen do BB itp. .
Uwaga! Użytkownik Grzejnik800 jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 9646 / 1901 / 2
Hehehehhe. Jednego jestem pewien zdolność kojarzenia leży. Po co mam pisać jak już tu nie będziesz zaglądać ? Przecież to bezsensu.

Wg wszelakiej maści badań największy zysk z treningów jest gdy ćwiczysz 2x w tygodniu dana partię - tylko wtedy wchodzisz z objętości i zostawiasz intensywnosc. Choć to kwestia osobnicza ale na te chwilę najlepsze efekty daje Push pull fbw i uppwer lower fbw.

Co do bicepsa nie znam się, bo od 2 lat nie ćwiczę w ogóle łap w izolacjach. Wielostawy robią robotę.
Poza tym ja wyrosłem z rozmów z ludźmi którzy zaczynają posta od tego jak wszyscy są ujowi a autor zayebisty 😉
Wchodzić i głosować
https://hyperreal.info/talk/viewtopic.php?t=77897&start=700
Mile widziane krótkie uzasadnienie.
  • 2234 / 281 / 0
Na saa 2x w tygodniu ? Hehehe to strata materiału.
  • 106 / 27 / 0
Może dla ciebie jak masz chvjowy gen. Strata materiału to nie wykorzystać w pełni potencjału na sucho tylko zaczynać od koksu nie mając pojęcia o diecie, treningu i reszcie. Przemyślałem sprawę i stwierdziłem, że nie mam zamiaru więcej tu pisać jak już pytasz.

Proszę moda/admina o kasację tych 3 moich postów i tego też.
Uwaga! Użytkownik Grzejnik800 jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 9646 / 1901 / 2
03 czerwca 2026nCuX pisze:
Na saa 2x w tygodniu ? Hehehe to strata materiału.
W sumie objętość ma mniejsze znaczenie niż intensywność. Jeden gruby trening jest lepszy niż dwa słabe.
Wchodzić i głosować
https://hyperreal.info/talk/viewtopic.php?t=77897&start=700
Mile widziane krótkie uzasadnienie.
ODPOWIEDZ
Newsy
MZ: Nielegalna marihuana i legalny alkohol to balans pomiędzy zdrowiem publicznym, a innymi dziedzi

Do Ministerstwa Zdrowia trafiło zapytanie „Czy Ministerstwo uznaje, że alkohol jest substancją mniej szkodliwą niż marihuana? Czy też uznaje, że poziom szkodliwości nie jest jedynym kryterium regulacyjnym? A jeśli tak to jakie są te kryteria?”. Autor zapytania chciał się w ten sposób dowiedzieć, z czego faktycznie wynika status prawy marihuany w kontekście statusu alkoholu. W odpowiedzi resort zdrowia wyjaśnił w jaki sposób ocenia się szkodliwość danej substancji oraz przyznał, że szkodliwość używania konopi jest znacznie mniejsza od szkodliwości alkoholu i to na każdym polu – zarówno w przypadku wpływu bezpośrednio na użytkownika ale także na społeczeństwo. MZ w swoim piśmie przyznaje też, że nie o zdrowie publiczne tu chodzi. Oto więcej informacji.

Kofeina może pomóc w diagnozowaniu Alzheimera. Nawet umiarkowana dawka może mieć wpływ

Kofeina może wpływać nie tylko na koncentrację i poziom energii, ale także na wyniki badań neurologicznych. Włoscy naukowcy wykazali, że dawka odpowiadająca około dwóm filiżankom kawy wyraźnie zmienia sposób, w jaki mózg tłumi sygnały odpowiedzialne za ruch. Odkrycie może mieć znaczenie dla przyszłej diagnostyki choroby Alzheimera i innych zaburzeń neurodegeneracyjnych.

Powiedziała policji, że ktoś ją śledzi. Została zatrzymana za... posiadanie narkotyków

Zaalarmowała policję, że ktoś ją śledzi – usłyszała zarzuty za posiadanie narkotyków. 31-latka z Dobroszyc poprosiła funkcjonariuszy o pilną pomoc. Jak się okazało, jej zachowanie mogło mieć związek z działaniem substancji psychoaktywnych. Oleśniccy policjanci zostali postawieni na nogi przez 31-letnią kobietę z Dobroszyc. Spanikowana zgłaszająca poinformowała funkcjonariuszy, że śledzą ją podejrzani mężczyźni. Na dodatek grożą jej i wyzywają. Kobieta wyraźnie obawiała się o swoje bezpieczeństwo i prosiła o natychmiastową pomoc.