Luźne dyskusje na temat opioidów. Posty napisane w tym dziale nie sumują się do licznika postów.
Jak uniknąć publicznych noddów i ćpuńskiej dekonspiracji
Pijąc kawę/energetyki
65
13%
Zażywając stymulanty
38
8%
Próbując na siłę trzymać otwarte oczy i prostą postawę
25
5%
Polewając się zimną wodą
5
1%
Sprawiając sobie ból
9
2%
Uprawiając sport
25
5%
Tłumacząc się zmęczeniem/lekami przysypiać na legalu
107
22%
Nie wychodząc z domu
174
35%
Dużo mówiąc
10
2%
Wykonując dużo ruchów i mrugnięć
8
2%
Żując gumę
17
3%
Inne
10
2%

Liczba głosów: 493

ODPOWIEDZ
  • 347 / 43 / 0
4 dzień na trzeźwo, skręt dzisiaj już jest (chyba) słabszy niż wczoraj co mnie cieszy, tylko ten jebany craving...
Świat się zmienia, słońce zachodzi a wódka się kończy.
  • 112 / 9 / 0
19 maja 2026Ukurwiony420 pisze:
@Poluska i jak tam faza po przerwie? I że kurwa rok juś kinął prawie jak nie gezejesz.... Pojebane, czas szybko leci. A odpowiadając na twoje pytanie, to mi po opio też robią się trochę czerwone gały, zaschnięte gardło i suchość w nosie.
Przez ta niedorobiona chujowa prace nie mam na to czasu i mnie to boli, bo przez nia mi sie chce cpac, ale nie moge bo musze do niej isc (WIEM, DZIEN PRZED BOZYM CIALEM ZAJEBAC MOZNA) i minelo mi 8 miesiecy przedwczoraj hah
I'm a fan of pro-ana nation
I do them drugs to stop the f-food cravings

~Lana Del Rey "Boarding school"
  • 347 / 43 / 0
@Poluska
Jeśli przez pracę chce się ćpać to ją zmień. Pracy jest sporo, w końcu trafisz na taką która ci się spodoba ;)
Polecam, moje życie znacznie zyskało na jakości odkąd robię to co lubię.
Świat się zmienia, słońce zachodzi a wódka się kończy.
  • 112 / 9 / 0
Z upragnieniem szukam nowej. Dodatkowo chyba na serio zaczne sie uczyć XD. Zdac tego technika informatyka w calosci, jakies kursy dorobic i wyrwac staz i git. Jak przezyje do konca umowy to bedzie dobrze. Przycpam se kiedys przy okazji, bo tesknie za kodeinka jak za dziecinstwem:(
I'm a fan of pro-ana nation
I do them drugs to stop the f-food cravings

~Lana Del Rey "Boarding school"
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
My palimy nasze rośliny, wy palicie nasze pieniądze! 13 godzin policyjnego etatu za pyłek marihuany

Wydawało Wam się, że państwo racjonalnie zarządza Waszymi podatkami? No to usiądźcie wygodnie. Komenda Powiatowa Policji w Głogowie właśnie przysłała Wolnym Konopiom kolejną odpowiedź w trybie dostępu do informacji publicznej, która czarno na białym pokazuje, jak wygląda „wojna z narkotykami” w lokalnym wydaniu za 0,06g marihuany.

Powiedziała policji, że ktoś ją śledzi. Została zatrzymana za... posiadanie narkotyków

Zaalarmowała policję, że ktoś ją śledzi – usłyszała zarzuty za posiadanie narkotyków. 31-latka z Dobroszyc poprosiła funkcjonariuszy o pilną pomoc. Jak się okazało, jej zachowanie mogło mieć związek z działaniem substancji psychoaktywnych. Oleśniccy policjanci zostali postawieni na nogi przez 31-letnią kobietę z Dobroszyc. Spanikowana zgłaszająca poinformowała funkcjonariuszy, że śledzą ją podejrzani mężczyźni. Na dodatek grożą jej i wyzywają. Kobieta wyraźnie obawiała się o swoje bezpieczeństwo i prosiła o natychmiastową pomoc.

Marihuana a metabolizm. Naukowcy odkryli zaskakujący wpływ konopi na organizm

Naukowcy z Uniwersytetu Kalifornijskiego odkryli, że związki zawarte w konopiach mogą wpływać na wagę i metabolizm w sposób bardziej złożony, niż dotąd przypuszczano. Eksperymenty na myszach sugerują, że za potencjalne korzyści metaboliczne mogą odpowiadać nie tylko THC, ale również inne substancje obecne w marihuanie.