Więcej informacji: Pregabalina w Narkopedii [H]yperreala
To ja dodam jeszcze swój kolejny protip prega+alko(preferuje piwo). Tez mega mix, ja mam wtedy godmode.
Niestety wszywka w dupie
24 maja 2026serotoninowy pisze: W sumie to sam sobie odpowiedziałes. Mam identycznie. Tolerka szybko rośnie i szybko spada. Uzależnia troche fizycznie w moim przypadku ciągi na dawkach rekreacyjnych 750mg-2g kończą się brakiem ochoty by wstać z łóżka. Najrozsądniejszy system jaki u mnie się sprawdza to wyskoki i branie 750-900mg co 3 dni. Niestety coś za coś, nie da się w nieskończoność utrzymać tego zajebistego działania. Nie wiem co jeszcze napisać jak wspomniałem na wszystko w sumie sam sobie odpowiedziałes.
Protip: mix z dużą ilością kofeiny jeszcze mega podbija działanie, jest 2x lepiej. Ja zazwyczaj pije tak 3-4 kawy z 2 czubatych łyżeczek.
Co do kawy to obowiązkowo, bo bardzo ją lubię. Z rana do pregi na czczo (choć normalnie nie piję jej zaraz po przebudzeniu), po śniadaniu i jak minie parę godzin, a ja czuję już lekką sedację. Wtedy dokładam trzecią.
Jeszcze odnośnie tego braku sił do życia. To u mnie jest taka pojebana sprawa, że sam moment, w którym zdecyduję, że biorę tego dnia pregę, pozwala mi wstać i działać.
Kawa, prega, duża ilość wody i mogę się ogarnąć i wykąpać. A potem czekanie dwóch godzin z małym hakiem, żeby coś zjeść. Nie chodzi o te mocne pobudzenie, o którym wspominałem. Po prostu mózg wie, że dostanie swoją nagrodę.
Postaram się spróbować takich wrzutek co trzy dni, o których piszesz. Teraz trzy dni brałem pregę, wczoraj co prawda 1,2g rozpuszczone z energolem, parę godzin po obiedzie. Może nie było to jakieś mocne, jeśli w ogóle ją odczułem, ale przynajmniej nie mam zwały dzisiaj i jest spokojnie. Jutro pewnie będzie chujnia, więc misję z przerwą zaczniemy od wtorku.
Na mnie osobiście nie działa za dobrze, lecz o tym w innym wątku.
Z wiedzy uzyskanej od zaprzyjaźnioneego lekarza i farmaceuty, wiem że to lek nieudany. Generalnie przekręt firm farmaceutycznych. W ogóle nie działa tak jak podają w ulotce.
Jednak uwielbiany przez psychiatrów.
Kolejny wątek PREGABALINA jest hitem w zakładach karnych. Biorą to wręcz na umór.
Moim skromnym zdaniem lek nieudany, niebezpieczny, wymagający zażywania pod kontrolą nie mniejszą niż mocniejsze opio.
Czechy luzują prawo konopne. Duży krok naprzód, ale z gwiazdką
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
Rzetelna historia kryminalizacji konopi (USA + kontekst międzynarodowy)
MZ: Nielegalna marihuana i legalny alkohol to balans pomiędzy zdrowiem publicznym, a innymi dziedzi
Do Ministerstwa Zdrowia trafiło zapytanie „Czy Ministerstwo uznaje, że alkohol jest substancją mniej szkodliwą niż marihuana? Czy też uznaje, że poziom szkodliwości nie jest jedynym kryterium regulacyjnym? A jeśli tak to jakie są te kryteria?”. Autor zapytania chciał się w ten sposób dowiedzieć, z czego faktycznie wynika status prawy marihuany w kontekście statusu alkoholu. W odpowiedzi resort zdrowia wyjaśnił w jaki sposób ocenia się szkodliwość danej substancji oraz przyznał, że szkodliwość używania konopi jest znacznie mniejsza od szkodliwości alkoholu i to na każdym polu – zarówno w przypadku wpływu bezpośrednio na użytkownika ale także na społeczeństwo. MZ w swoim piśmie przyznaje też, że nie o zdrowie publiczne tu chodzi. Oto więcej informacji.
Kofeina może pomóc w diagnozowaniu Alzheimera. Nawet umiarkowana dawka może mieć wpływ
Kofeina może wpływać nie tylko na koncentrację i poziom energii, ale także na wyniki badań neurologicznych. Włoscy naukowcy wykazali, że dawka odpowiadająca około dwóm filiżankom kawy wyraźnie zmienia sposób, w jaki mózg tłumi sygnały odpowiedzialne za ruch. Odkrycie może mieć znaczenie dla przyszłej diagnostyki choroby Alzheimera i innych zaburzeń neurodegeneracyjnych.
Powiedziała policji, że ktoś ją śledzi. Została zatrzymana za... posiadanie narkotyków
Zaalarmowała policję, że ktoś ją śledzi – usłyszała zarzuty za posiadanie narkotyków. 31-latka z Dobroszyc poprosiła funkcjonariuszy o pilną pomoc. Jak się okazało, jej zachowanie mogło mieć związek z działaniem substancji psychoaktywnych. Oleśniccy policjanci zostali postawieni na nogi przez 31-letnią kobietę z Dobroszyc. Spanikowana zgłaszająca poinformowała funkcjonariuszy, że śledzą ją podejrzani mężczyźni. Na dodatek grożą jej i wyzywają. Kobieta wyraźnie obawiała się o swoje bezpieczeństwo i prosiła o natychmiastową pomoc.