4-MMC, M-CAT, metyloefedron
Więcej informacji: Mefedron w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 9 / 1 / 0
Jak to możliwe że nodduje po mefie? Dodam, że tak się dzieje kiedy biorę go ponad 4h. Czy moja diagnoza ADHD może mieć coś wspólnego z tak dziwną reakcją?
  • 2241 / 373 / 0
Możliwe.

Czasami jest taki stan, że tak telepie obrazem, że nie da się skupić na jednym punkcie, jak mikser wrrr w gałkach ocznych. Super się wszystko rozmywa przez to - mi to trochę nooda przypomina, bo siedzisz wgnieciony z otwartą buzią i euforia miażdży przygniata i taki mrrr plusz plusz plusz, wszystko mięciutkie.
Wszystko zależy od nastroju, przygotowania, tolerki itp.. polecam pół godziny przed medytować, rozluźniać się / mindfulles.
Tam..tutaj, jestem no tak, hehe xd
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Nastolatki używające marihuany mają podwojone ryzyko poważnych zaburzeń psychicznych

Nastolatki używające marihuany mogą mieć w przyszłości aż dwukrotnie wyższe ryzyko rozwoju zaburzeń psychotycznych i choroby afektywnej dwubiegunowej - wynika z dużego badania opublikowanego w „JAMA Health Forum”.

DMT, meskalina i psylocybina mogły wyewoluować jako narzędzia ekologiczne

Chińscy naukowcy uważają, że naturalne substancje halucynogenne mogły ewoluować przede wszystkim jako narzędzia ekologiczne, pomagające organizmom przetrwać, bronić się i wchodzić w interakcje z innymi gatunkami.

Policjanci z warszawskiej Woli udaremnili przemyt narkotyków z Hiszpanii do Polski

Policjanci z warszawskiej Woli udaremnili międzynarodowy przemyt narkotyków i zabezpieczyli ponad 10 kg czystej kokainy ukrytej w specjalnych skrytkach pojazdu. Dzięki funkcjonariuszom narkotyki nie trafią na warszawski rynek, a osoby biorące udział w tym procederze, usłyszały zarzuty w prokuraturze i zostały tymczasowo aresztowane. Zatrzymanym mężczyznom może grozić kara do 20 lat więzienia.