- Staraj się określać połączenie jako pozytywne, bądź negatywne – bazując na doświadczeniu, uwzględniając czy miałeś dobry set&setting.
- Każda substancja się liczy, chyba że nie ogarniasz. Niewiadome ilości też należałoby podać.
- Nie doradzaj, jeśli to nie jest oczywiste. Łatwiej zapytać, aby dyskusja mogła nastać. To nie jest takie proste.
Mam ciekawe przemyślenie apropo zrobienia czystej mieszaniny z Czuwaliczki jadalnej a grzybów psylocybinowyvh jeśli chodzi o syntezę i połaczenie myślę że nie powinien długo myśleć nad teoretycznym połączeniu i wykonaniu choć bardziej ciekawiły by mie nasilenie tych obu substancji oraz utworzeniu wspólnej fazy tak samo myślę że raczej nikt jeszce o tym połączeniu nie myślał
Chciałbym zapytać się doświadczonych specjalistów xd co myślicie na temat takiego ciekawego połączenia i co ważniejsze wpływu tego na ciało w następnych dosyć bardziej przemyślanych i skrupulatnych postach rozpisał bym 3 rodzajowe połączenie dawek od największych i najmniejszy z jednej i drugiej strony
Ps jeśli są tu jacyś specjaliści apropo nietuzinkowych roślin/ziół itp śmiało zaprasz do odesłania mnie na jakąś konkretną dyskusje
27 marca 2026fryderykxdm2 pisze: jeśli są tu jacyś specjaliści apropo nietuzinkowych roślin/ziół itp śmiało zaprasz do odesłania mnie na jakąś konkretną dyskusje
nwm czy dobrze rozpuszczalne w tłuszczach ale myślę, że to może mieć potencjał nawet komercyjny… trzaby do aldente zadzwonić i się dopytać
16 października 2023Stteetart pisze: "mam wyjebane na wszystkich i pierdole też Famasa".
Grzybki zmieniają połączenia w mózgu. Czy to dobrze?
Rzetelna historia kryminalizacji konopi (USA + kontekst międzynarodowy)
Badanie: użytkownicy psychodelików mogą inaczej przetwarzać emocje
...czyli raz jeszcze na temat ostatnio omawiamy.
My palimy nasze rośliny, wy palicie nasze pieniądze! 13 godzin policyjnego etatu za pyłek marihuany
Wydawało Wam się, że państwo racjonalnie zarządza Waszymi podatkami? No to usiądźcie wygodnie. Komenda Powiatowa Policji w Głogowie właśnie przysłała Wolnym Konopiom kolejną odpowiedź w trybie dostępu do informacji publicznej, która czarno na białym pokazuje, jak wygląda „wojna z narkotykami” w lokalnym wydaniu za 0,06g marihuany.
Farmakoterapia przewlekłego bólu w USA – nowy i nie do końca bezpieczny wzorzec
Okryte złą sławą leki opioidowe przez lata stanowiły w USA. fundament farmakoterapii przewlekłych dolegliwości bólowych. Naukowcy z Uniwersytetu Michigan zdecydowali się sprawdzić czy opioidy są nadal tak często wykorzystywane w leczeniu chronicznego bólu.