Substancje stanowiące pochodne kwasu γ-aminomasłowego (w tym gabapentynoidy) – m.in. baklofen i pregabalina.
ODPOWIEDZ
  • 31 / 8 / 0
Jak ma się teraz jakość od Zion? Myślę nad 4F od Ziona ale nie wiem czy warto.
  • 452 / 13 / 0
Ewentualnie równoważnik baklofenu przy odstawce. Ile feni można założyć jako 25mg baclo ?
  • 108 / 12 / 0
@fiodor 25 mg baclo to jakies 1000.mg fenibutuu bez tolerki. Z tolerka 1700—2000mg
Phenibut kocham, co za substancja, i legał hahahah.
  • 338 / 43 / 0
Chce sobie zamówić tego trochę po wypłacie (dostaje kasę na koniec miesiąca ezzz) na próbę jako weekendowa zabawkę zamiast alkoholu. Pytanie do was, jedni piszą że bez tolerki 1g to mocno inni że to początek rekreacyjnego dawkowania, więc czy dorzutki działają? Mogę np wrzucić 1g i jak będzie słabo to po 4h kolejne 1g albo 500mg? Jeśli rzeczywiście potrafi trzymać 24-48h to nawet tania zabawka...
Świat się zmienia, słońce zachodzi a wódka się kończy.
  • 28 / 7 / 0
@slodkapszczolka czesc Pszczolka, jak juz pewnie sie przekonales podczas 1,4-BuDyniOwania niestety gdy upierdalasz sie modulatorami GABA trzeba samemu dawki wykminiac metodami prob i bledow. Ja musialem opierdolic minimum 3 gieta, a moj ziomek w tym samym czasie rozjebana banie mial juz po dwa razy mniejszej dawce (1,5g). Zacznij od 1g i powoli wspinaj sie do gory dokladajac po 250mg. Jesli chodzi o dorzuty to ja sie trzymalem wlasnie tego, ze walisz max jedna w dniu. Szkoda upierdalac tolerke, ktora rosnie BARDZO szybko, a pierwsza i druga wrzuta razem starczy na caly dzien jak dobrze to rozegrasz. Trzymam za Ciebie stary kciuki i mam nadzieje, ze nie stanie ci sie to co ostatnio po budyniu. Pozdro!

A... I JESZCZE PAMIETAJ ZEBY KUPIC FENIBUT W WERSJI FAA A NIE HCL! a co do dorzut - polowa pierwszej wrzuty ;)
Ostatnio zmieniony 19 maja 2026 przez mothyl, łącznie zmieniany 2 razy.
  • 108 / 12 / 0
@mothyl Tak, Phenibut FAA to moim zdaniem dużo lepszy phenibut jest. Nie tylko wchodzi szybciej, ale działa poprostu lepiej, w miksie z deksamfetaminą poprostu wymiata ten FAA.

4 f phenibut tez spoko w sumie ale to bardziej analog baklofenu

Z phenibutow obecnie dostepnych najlepszy jest moim zdaniem FAA(polecam w takim czarnym sloiczku jak bedziecie szukac na stronach, bajka, serio)
  • 338 / 43 / 0
@mothyl
Dzięki za rady, właśnie ten FAA planowałem kupić bo taki mi mignął na sklepie i już miałem się tutaj pytać "CZY TO TO?" xD
Świat się zmienia, słońce zachodzi a wódka się kończy.
  • 5331 / 963 / 0
Fenibut fajny . Ja jak zamawiam to.nie więcej niż gram faa bo potem już to nie ma sensu .
I zapominam na miesiące.
Oczywiście 1 wrzuty najlepiej robią
Tylko trzeba pilnować odstępów czasowych żeby się nie skumulowało bo wtedy mamy taki Dizzy head jakby ktoś obuchem przypierdolił
Takie 150 mg wystarcza zupełnie .
Działanie stabilne i jak w termosie i dopiero po 24 h można dorzucać bo ani efektów lepszych nie będzie tylko za duże nacpanie.
Bardzo przypomina ghb w działaniu i fajnie ze jest taka używka przy cenach i dostępności giebla
Na gieblu to zęby roztopilem i ciężko giebla jest kontrolować
Uderzenie obuchem w łeb ale w tym dobrym sensie powodowało że się lało co godzinę i niekiedy przegięło
A potem że snem problemy co przy fenibucie aż tak nie męczy.
Giebla trzeba było potem lać w nocy 3 ml żeby pospać tyk przerywanym snem po 2 h
A mimo tego zjebanego snu to rano jak się polało to miało się motor w nogach
Te różowe okulary sprawiały że można było miesiąc jechać na tym i ogarniać życie
Po fenibucie w ciągu to już pokłosie euforii
Ale na nim się dobrze śpi
Jakbym miał wskazać po czym najlepsze fazy miałem w życiu to były to te pierwsze razy z gieblem
Dopiero po latach spróbowałem ghb i to było to
już gieblem byłem przepity
Mimo ze lata minęły to nawet 1 wrzuty już nie dały tego stanu który pamiętałem sprzed lat a od razu wszedł bol stawów i niemoc
Pewnie towar nie był pierwszej czystości
Potem ghb ogarnąłem i było po prostu dobrze. Bez tego strucia
Jakbym miał się teraz w gbl bawić to od razu bym w ghb przerabiał
Kiedyś się lało giebla bo giebel był legal a ghb tabletka gwałtu
Chyba w 2016 się zmieniło prawo
I to było coś czego nie żałuję
Dla osoby z dystymie czy anhedonia to jak Wonder drug
Mogłem za życia poczuć co to znaczy żyć a nie wegetować i wmawiać sobie ze wszyscy się czują podobnie chujowo
The beautiful thing about DMT is that it makes no sense at all, but everything makes sense at the same time!
The methapor of Life

ledzeppelin2@safe-mail.net
  • 452 / 13 / 0
@ledzeppelin2 jakie dawki ostatnio G czy GHB stosowane, że 150 mg faa tak ładnie cię robi ?
  • 5331 / 963 / 0
Jak pamiętam to tok temu miałem miesięczny romans .
Gbl standard 1.8 na start i było za mocno po przerwie
Później 1.5
Ghb też standardowo 2.5- 3
Czasami z tym gbl mam tak , że pierwszy polewki są wręcz dysforyczne a dopiero w ciągu pokazuje pazurki .
Fenio że sklepu jak z piosenki boba Marleya

https://youtu.be/wBznzT-GZlg?is=PmdZKwguar4E-oWT
The beautiful thing about DMT is that it makes no sense at all, but everything makes sense at the same time!
The methapor of Life

ledzeppelin2@safe-mail.net
ODPOWIEDZ
Newsy
Mieszkańcy protestują. Sklep z marihuaną blisko parku i autobusów szkolnych

Grupa rodziców ze Scarborough sprzeciwia się planom otwarcia sklepu z marihuaną, który – jak podkreślają – miałby powstać naprzeciwko ruchliwej strefy autobusów szkolnych.

MZ: Nielegalna marihuana i legalny alkohol to balans pomiędzy zdrowiem publicznym, a innymi dziedzi

Do Ministerstwa Zdrowia trafiło zapytanie „Czy Ministerstwo uznaje, że alkohol jest substancją mniej szkodliwą niż marihuana? Czy też uznaje, że poziom szkodliwości nie jest jedynym kryterium regulacyjnym? A jeśli tak to jakie są te kryteria?”. Autor zapytania chciał się w ten sposób dowiedzieć, z czego faktycznie wynika status prawy marihuany w kontekście statusu alkoholu. W odpowiedzi resort zdrowia wyjaśnił w jaki sposób ocenia się szkodliwość danej substancji oraz przyznał, że szkodliwość używania konopi jest znacznie mniejsza od szkodliwości alkoholu i to na każdym polu – zarówno w przypadku wpływu bezpośrednio na użytkownika ale także na społeczeństwo. MZ w swoim piśmie przyznaje też, że nie o zdrowie publiczne tu chodzi. Oto więcej informacji.

Ponad miliard euro w kokainie. Rekordowy transport przechwycony

Hiszpańskie służby przejęły statek towarowy Arconian, który mógł transportować od 30 do 45 ton kokainy wartej ponad miliard euro. Jednostka wystartowała z portu w Sierra Leone, gdzie zbiegł znany holenderski król przemytu narkotyków Bolle Jos Leijdekkers. Dla hiszpańskiej policji to największy udaremniony przemyt w historii.