Luźne dyskusje na tematy związane z substancjami psychoaktywnymi.
ODPOWIEDZ
  • 5 / / 0
Hej. Wiem że temat poruszany był już ogrom razy ale poruszę go nieco od innej strony.

Moim konikiem są kryształy i jeśli chodzi o seksualność to wzmagają u mnie rozkosz odczuwaną z dotyku, znoszą lub zmniejszają zahamowania seksualne oraz wzmagają odczuwaną rozkosz i przede wszystkim wynoszą na wyżyny podniecenie.

Jakie substancje według was działają pod tym kątem jeszcze lepiej? Co jest przez was uwielbiane jeśli chodzi o stan podniecenia seksualnego i poprawę odczuć oraz znoszenie zahamowań?
  • 68 / 10 / 0
Chodzą słuchy, że niektórzy hetero mężczyźni potrafili polubić bolca w oko saurona po heroinie. Dobrym pomysłem są wszelakie empatogeny np. MDMA, ale to taka mniej zwierzęca potrzeba kontaktu fizycznego z drugą osobą.
Ostatnio zmieniony 10 maja 2026 przez troopaoftomorrow, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 1488 / 384 / 13
09 maja 2026Mjask pisze:
Moim konikiem są kryształy i jeśli chodzi o seksualność to wzmagają u mnie rozkosz odczuwaną z dotyku, znoszą lub zmniejszają zahamowania seksualne oraz wzmagają odczuwaną rozkosz i przede wszystkim wynoszą na wyżyny podniecenie.
brzmi to bardzo homoseksualnie
09 maja 2026Mjask pisze:
Jakie substancje według was działają pod tym kątem jeszcze lepiej? Co jest przez was uwielbiane jeśli chodzi o stan podniecenia seksualnego i poprawę odczuć oraz znoszenie zahamowań?
po fecie jebie aż wióry lecą trza uważać przy zatarciach żeby chaty nie podpalić %-D
16 października 2023Stteetart pisze:
"mam wyjebane na wszystkich i pierdole też Famasa".
  • 696 / 136 / 0
Przede wszystkim pregabalina, no kur*a naprawdę czasem jak wezme to sie czuje jakbym nigdy baby gołej nie widział. No i jeszcze tak dodatkowo jak ktoś np bierze opio długo w dużych dawkach to jak choćby na dzień przestanie brać to taki napalony że pojebane, jeszcze jak do tego pregabe dorzucić to już w ogóle ciężko aż to opisać ..
:tabletki:
  • 2202 / 277 / 0
mam tak dzień po oxy
  • 5325 / 961 / 0
Nie bez powodu mówi się " zamienił dziewczynkę na heroinke"
Po opio mocnych facet traci zainteresowanie seksem
Na początku efekt może być wręcz odwrotny, paradoksalny . Mogą nas otworzyć na wiele spraw i poczuć wolność, ale tak to.jest z narkotykami że mamią nas obietnicami bez pokrycia .
The beautiful thing about DMT is that it makes no sense at all, but everything makes sense at the same time!
The methapor of Life

ledzeppelin2@safe-mail.net
  • 17 / 2 / 0
Moim faworytem jeśli chodzi o substancję jest kofeina najlepiej jako pre-work out. Dawka 3.3mg/kg czyli mnożymy 3.3 razy [twoja waga].
Minusy są takie że trzeba robić przerwy no ale jak trzeba to trzeba.
  • 2061 / 508 / 0
Jak organizowałem orgie, albo na takowe chodziłem to zawsze na balko i super on się komponował. Po alkoholu to czasem kutas al dente jest, a po baklo nie ma takiego efektu a też ładnie budzi zwierzęce instynkty. Znosi zahamowania. Pozwala się odprężyć i bardziej cieszyć seksualnością.

Jest dużo bardziej wyszukany niż GBL. :)
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Tak kawa wpływa na emocje. Badacze: efekt nawet bez kofeiny

Kawa nie działa wyłącznie przez kofeinę – i nie tylko „pobudza”. Nowe badanie opublikowane w prestiżowym czasopiśmie Nature Communications pokazuje, że regularne picie kawy zmienia skład bakterii jelitowych, wpływa na metabolizm, a także emocje i zachowanie. Co ważne, część tych efektów utrzymuje się nawet wtedy, gdy sięgamy po kawę bezkofeinową.kawa, badania naukowe, publikacje3 naukowe

Ponad miliard euro w kokainie. Rekordowy transport przechwycony

Hiszpańskie służby przejęły statek towarowy Arconian, który mógł transportować od 30 do 45 ton kokainy wartej ponad miliard euro. Jednostka wystartowała z portu w Sierra Leone, gdzie zbiegł znany holenderski król przemytu narkotyków Bolle Jos Leijdekkers. Dla hiszpańskiej policji to największy udaremniony przemyt w historii.

Marihuana po reklasyfikacji: wciąż daleka droga do federalnej legalizacji w USA

Administracja Donald Trump ogłosiła wykreślenie marihuany z najbardziej restrykcyjnej kategorii federalnych substancji kontrolowanych. To ważna decyzja dla branży i inwestorów. Nie oznacza jednak, że Stany Zjednoczone zalegalizowały marihuanę rekreacyjną na poziomie federalnym. Do tego droga pozostaje długa i politycznie trudna. Po reklasyfikacji, zgodnie z zasadą „kupuj plotki, sprzedawaj fakty”, akcje firm z branży najpierw silnie wzrosły, a potem mocno spadły.