Łączysz? Doradź!
patrz: Reguły działu i Spis treści
Regulamin forum
  1. Staraj się określać połączenie jako pozytywne, bądź negatywne – bazując na doświadczeniu, uwzględniając czy miałeś dobry set&setting.
  2. Każda substancja się liczy, chyba że nie ogarniasz. Niewiadome ilości też należałoby podać.
  3. Nie doradzaj, jeśli to nie jest oczywiste. Łatwiej zapytać, aby dyskusja mogła nastać. To nie jest takie proste.
ODPOWIEDZ
  • 4 / 1 / 0
wczorajGAM8L3R pisze:
Ciężko określić z moją wyjebana tolerka na wszystko praktycznie (benzo,opio, prometazyne) ale po 50mg nie powinno ci sie nic stać ,raczej napewno . Ja znowu borykam się z tym jak rozpuścić difka żeby zrobić homemade lean
Skoro ty z tolerka mówisz że 50mg to dużo, to jak to jest ze plugi podają iż w sklad leanu (butli 4oz) wchodzi 300mgkody i 200promki, i z tego połowę lub 3/4 mam pić na pierwszy raz . Czekam na info , pozdro
  • 573 / 140 / 0
Nie czekaj, sprawdz np jak metabolizowana jest prometazyna, moze konkuruje z kodeina o jakies enzymy? Nie wiem, nie znam sie, zarobiony jestem. Nie chce mi sie sprawdzac, ale jak juz malpujecie ten lean chuj wie po co, to wypadaloby troche ruszyc lepetyna chociaz.

swoja droga jakbym mial tyle czekac, az ktos raczy zdradzic sekret w czym rozpuszcza sie prometazyna, a nie dalbym rady tego znalezc, to po prostu rozbilbym tabsy na jebany pyl, wsypal i wtrzasnal przed uzyciem. po instalacji chyba tego nie bedzieta napierdalac, zeby musialo byc rozpuszczone, zawiesina tez dobra, pozdro.
  • 4 / 1 / 0
Pisałem mordko że tylko chce się doinformować, ekstrakcja tego to banał :)
ODPOWIEDZ
Artykuły
Polska 2026 wygląda jak Stany Zjednoczone w 1996

Newsy
Badania dowiodły, że marihuana opóźnia rozwój nastolatków

Badanie przeprowadzone na ponad 11 tys. nastolatków wykazało, że zażywanie marihuany wiąże się z wolniejszym rozwojem poznawczym (zapamiętywaniem, koncentracją i szybkością myślenia), a także z gorszą pamięcią w kluczowych latach rozwoju mózgu.

Kartele zamiast przemycać narkotyki wysyłają „kucharzy” do laboratoriów w Polsce

Meksykańscy przestępcy powiązani z kartelem Sinaloa mieli organizować w Polsce produkcję metamfetaminy w wynajętych posesjach na Podlasiu i w województwie kujawsko-pomorskim. W trzech sprawach zatrzymano łącznie ośmiu obywateli Meksyku, a śledczy uznali te przypadki za element szerszego przesuwania produkcji narkotyków syntetycznych do Europy Środkowo-Wschodniej.

Kawa - budzi i wydłuża życie

Przez dziesięciolecia ukazywały się badania, których autorzy wskazywali, że kawa ma korzystny wpływ na organizm. Jej picie łączono z dłuższym życiem i zmniejszonym ryzykiem chorób chronicznych. Jednak dokładny mechanizm tego działa nie był znany. Teraz naukowcy z Texas A&M University odkryli, że związki zawarte w kawie oddziałują na receptor białkowy NR4A1, który odgrywa istotną rolę w ochronie organizmu przed chorobami związanymi z wiekiem.