Heksedron i substancje będące jego pochodnymi (przede wszystkim HEX-EN).
ODPOWIEDZ
  • 5320 / 956 / 0
Vapo 1g w 16h. Na początku bomba pierwsze 200mg ale później wrzuciłem 2mg alpry bo musiałem się ogarnąć szybko i wypiłem 2 piwa. Jak już zrobiło się luźniej zacząłem znów vapo ale zmarnowałem tylko całą resztę jakieś 800mg i nie przebiło się to przez te alpre i 2 piwa. Nie wiem po chuj ja to dalej paliłem jak nawet 100mg vapo na raz nie klepało ale taki już jestem że jak mam to lecę do końca wora. Nie ważne, nie spałem jedynie całą noc mimo że dorzuciłem jeszcze 1mg alpry jak skończył się temat. Plus jest taki że czuje się całkowicie normalnie i nie mam żadnej zwały.
Wszystko co pisze to fikcja literacka która nie ma nic wspólnego z rzeczywistością, historię opisywane na forum to moje sny.
  • 1740 / 279 / 0
@serotoninowy może miałeś chujowy ten hexen jak nie przebił się przez ledwo 2 mg alpry i piwko. A może masz mega tolerkę na ketony. W ogóle 200 mg to kurewsko duża dawka na henia, to powinno cię wygiąć konkretnie a nawet być niebezpieczne.
  • 5320 / 956 / 0
@zburzony tak zgadza się, oceniam że ten hexen był chujowy, to sort być może wielu skojarzy w takim pudrze, lepiacym się mokrym puchu. Jak dla mnie slabizna, mogę napisać że od forumowego vendora. Oceniam ogólnej że towar był czysty ale nie wiem czemu po prostu słaby i nie dla zaawansowanych ketoniarzy. Nie wiem czy jest jeszcze dostępny ale chyba tak można sobie sprawdzić, nie jest też to kompletna klapa bo coś tam robił jak nie brałem benzo ale bez porównania z wieloma sortami które lataly lata temu, w iglach czy krysztale. A mialem w październiku najlepszy hexen ever z innego źródła, mam 100% pewności że to hexen bo były wykonane badania a sprzedawany jest z tego co widzę jako NEP u pewnego vendora. Pierwszy raz miałem taki hexen że 10g było praktycznie w jednym krysztale, bardzo kruchych i rozpadającym się w palcach oraz szklacym się i blaskiem jak igly. Moc niesamowita ale do vapo trzeba było kryształy mielić na pyl a i tak średnio się vapowal.. ale sniff to był kosmos, 50mg-100mg i godzina dopaminowej rzeźni, najlepszy hexen jaki miałem w życiu a sortów przerobiłem kilkanaście. Widzę że jest nadal dostępny więc jak coś mogę na priv polecić userom których znam jeśli chcą kupić tego szatana bez kitu. Ale ostrzegam przerobienie 5g w 3 dni zakończylo się psychiatrykiem także ostrożnie %-D poza tym minęło pół roku więc nie wiem czy to nadal ten sam materiał nie mogę tego na pewno wam obiecac ale widzę że zdjęcie materiału to samo na stronie więc może mają tego od chuja i to nadal ten sam sort. Ja to już podziękuję staram się trzymać w ryzach mam już 3 miesiące przerwy od b-k i mam nadzieję że to koniec przygody z tą grupą substancji. Powrót do klasyki wolę trochę koki miast jazdę z workiem 10g i vapo/sniff tego szitu.
Wszystko co pisze to fikcja literacka która nie ma nic wspólnego z rzeczywistością, historię opisywane na forum to moje sny.
  • 1740 / 279 / 0
@serotoninowy jadłem chyba ze 4 różne sorty hexena, kiedyś drapieżny vendor miał w ofercie kilka, dla mnie zawsze prawilny to był taki jak opisujesz, jakby mikro igiełki, to była moc niesamowita. Wyślij mi pw proszę, pozdrawiam.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Niemal 3 tony kokainy pod ziemią. Policja przejęła rekordową kontrabandę

Australijska policja skonfiskowała 2,7 tony kokainy, ukrytej w plastikowych pojemnikach zakopanych pod ziemią na obrzeżach Sydney. Wskazano, że to rekordowa ilość narkotyków przejęta w tym kraju.

Marihuana pod kontrolą czy na sprzedaż? Badanie pokazuje różnicę

Debata o marihuanie zwykle sprowadza się do prostego pytania: legalizować czy nie? Analiza opublikowana w The Lancet Psychiatry wskazuje jednak, że ważniejsza jest odpowiedź na pytanie, jak wprowadzona jest legalizacja.

Już 1 drink dziennie zwiększa ryzyko zgonu. Alkohol nie przynosi żadnych korzyści

W Journal of Studies on Alcohol and Drugs ukazało się jedno z najbardziej kompleksowych badań dotyczących wpływu alkoholu na zdrowie populacji amerykańskiej. Zostało przeprowadzone przez ponad trzydziestu badaczy z wiodących instytucji naukowych, w tym z Columbia University, University of California, Mayo Clinic, University College London czy Harvard Medical School. Dostarcza ono precyzyjnych szacunków ryzyka zgonu powodowanego przez spożycie alkoholu z uwzględnieniem płci, wieku i poziomu konsumpcji.