[ external image ]
inne nazwy: Clobromazolam; DM-II-90; BRN 4550445;
iupac: 8-bromo-6-(2-chlorophenyl)-1-methyl-4H-[1,2,4]triazolo[4,3-a][1,4]benzodiazepine
Pojawiło się u chińczyków. Będę miał to przyjemność stestować w niedalekiej przyszłości.
A o samym związku, no cóż, nie trzeba dużo mówić - phenazepam z triazolem. Wiadomo co to oznacza: będzie grubo
Z samego wzoru widać już że to jest rozpierdalacz łamacz pleców na miarę klonazolamu czy flubromazolamu. W końcu coś mocnego się pojawiło.
Jakie dawkowanie? Zna ktoś jakieś szczegóły?
W ostatnich dniach łącznie ich z 10-15 moze. A moze i z 20. Rozdalem tez paru ziomom ostrzegajac ich ze to nie Aptexan-Xanexan i byli zadowoleni po polowkach cwiartkach.
Huj wie jaki przelicznik tego na rolki. Klonazolamu byl pi razy drzwi 0,2mg=10diaze tu bym powiedzial, cos kolo tego moze 0,3=10, ale nie lapcie mnie za slowa, bo wiadomo kazde benzo ma innne komponenty efektow, to tak jakbys chcial przeliczac kurwa Bromazepam na Nitrazepam.
Wchodza dlugo jak phenazepam (clobromazepam), moze troche szybciej jak pod jezyk dasz.
Niebenzowrakom nie radze calego tylko pol a moze lepiej 1/4. To potrafi wejsc z opoznieniem zupelnie jak jego nie-triazolowy dziadek Phenazepam.
Ladowac pod jezyk. Ja jestem wrak to popijałem to słabym piwem i troche bromazlamu, ale moj kolega co juz nie jest tak zwraczony jak ja odczuwał efekty mocniej.
Umiarkowanie rozluznia miesnie, wyarzna anksjoliza, działa serio długo. Efekt nasenny pewnie jest jak polecisz ale ja jestem taki wrak ze nie wiem co to sen po benzo, ja wale 100 diazepamu i dopiero zaczyna aie disco inferno xD Tak wiec nie przesadzajcie.
Pressy są solidne i twarde uwazam, nie rozkurwiaja sie pod jezykiem w 5 sekund jak zielone bromazolam pills czy inne cuksy pudrowe. Nie krusza sie jak herbatniki, wszystkie dostalem w calosci.
Jedne na co moge narzekac to to ze dlugo czekalem na dostawe, i musialem odswiezac escrow ciagle, nie wiem moze facet mial problemy jak to w tej branzy (niektorzy pisali ze dosstawa do 5 dni roboczych a inni to i 9) ja czekalem dluzej. Ci od 5 i 9 dni dostali gratisy rekompensate za obsuwa, ja nie, ale chuj z tym xD Mam nadzieje ze to jednorazowy przzypadek. Nie chce pisac dokladnie dat ale czekalem dosc dlugo i bylem bardzo cierpliwy (bo co to za wał kurwa na escrow na 500zl XD) oraz kulturany a nie spruta jak jakis typ cisneiniowiec co musi miec pUł KSANA na za 15 minut.
Produkt dobry, pakowanie dobre, czas dsotawy moglby byc lepszy, mam nadzieje ze to jendorazowy taki fuckup.
Foty , sory za jakosc, ale wygladja bardzo dobrze, solidnie.
https://ibb.co/chL8XMNr
https://ibb.co/kVsJcFzK
Jak o czyms zapomnialem wspomniec to piszcie odpowiem wiadomo.
Rekordowe konsultacje: Polacy mają dość karania za roślinę.
Rzetelna historia kryminalizacji konopi (USA + kontekst międzynarodowy)
MZ: Nielegalna marihuana i legalny alkohol to balans pomiędzy zdrowiem publicznym, a innymi dziedzi
Do Ministerstwa Zdrowia trafiło zapytanie „Czy Ministerstwo uznaje, że alkohol jest substancją mniej szkodliwą niż marihuana? Czy też uznaje, że poziom szkodliwości nie jest jedynym kryterium regulacyjnym? A jeśli tak to jakie są te kryteria?”. Autor zapytania chciał się w ten sposób dowiedzieć, z czego faktycznie wynika status prawy marihuany w kontekście statusu alkoholu. W odpowiedzi resort zdrowia wyjaśnił w jaki sposób ocenia się szkodliwość danej substancji oraz przyznał, że szkodliwość używania konopi jest znacznie mniejsza od szkodliwości alkoholu i to na każdym polu – zarówno w przypadku wpływu bezpośrednio na użytkownika ale także na społeczeństwo. MZ w swoim piśmie przyznaje też, że nie o zdrowie publiczne tu chodzi. Oto więcej informacji.
KAS wykryła 50 kg marihuany w przesyłkach z odzieżą
Funkcjonariusze Służby Celno-Skarbowej z Mazowieckiego Urzędu Celno-Skarbowego w Warszawie skontrolowali przesyłki znajdujące się w jednej z firm spedycyjnych w Pruszkowie. W ośmiu paczkach wykryli narkotyki.
Marihuana i tytoń zmniejszają objętość mózgu. Te konkretne obszary ulegają zmianom
Marihuana i tytoń wpływają niekorzystnie na mózg. Analiza ponad 103 badań z udziałem ponad 72 tys. osób pokazuje, że używanie marihuany i palenie tytoniu wiąże się ze zmniejszeniem objętości mózgu. Naukowcy wskazują konkretne obszary, takie jak ciało migdałowate, hipokamp i istota szara, które ulegają zmianom.