Dział poświęcony licznej grupie pochodnych katynonu, oraz jemu samemu. Podstawą ich budowy jest 2-amino-1-arylopropan-1-on.
Więcej informacji: Beta-ketony w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 68 / 10 / 0
Chciałoby się wierzyć, że człowiek po przejściu własnej drogi krzyżowej zmądrzeje i nie doprowadzi siebie do stanu przemielenia sprzed kilku miesięcy i tego życzę @23methoxy oraz każdej innej osobie na drodze do ogarnięcia uzależnienia. Kontynuując analogie być może nie był to pierwszy upadek na drodze, ale nie poddawaj się i walcz z tym gównem.
  • 98 / 11 / 0
Po odstawieniu 3cmc/4mmc wejście na wortioksetyne (nowoczesny antydepresant, mniej skutków ubocznych, mniejszy wpływ na libido od ssri itd)
Co sądzicie?
  • 8 / 2 / 0
20 grudnia 2023Marco333 pisze:
Mam taki problem ze czasem drentwieja mi ręce, zwłaszcza w nocy przez co sie wybudzam. Kiedys tego nie miałem i nie wiem czy mogło to byc spowodowane zazywaniem bk, głownie 3mmc? Nie walilem tego nie wiadomo jak duzo ilosci ale byl okres ze dosyć regularnie.
Ktoś wspominał tu że ma to samo. U mnie to się wyjasniło w ten sposób że odstawienie kawy pomogło + dobry magnez np. glicynian z vit b6 w wiekszej ilości przed spaniem. Niby zwykła kawa, chociaż mocna (kilka espresso dziennie) a mocno wpływa na ciało. Też powoduje wazokonstrykcję nie tak mocną jak bketony ale jednak. No i bezsenność. Może komuś pomoże.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Marihuana może pomóc zwalczyć chorobę Alzheimera

Nowe badania sugerują, że w chorobie Alzheimera równie ważne jak nagromadzenie białek (amyloidu i tau) może być zwalczanie stanu zapalnego w mózgu.

KAS wykryła 50 kg marihuany w przesyłkach z odzieżą

Funkcjonariusze Służby Celno-Skarbowej z Mazowieckiego Urzędu Celno-Skarbowego w Warszawie skontrolowali przesyłki znajdujące się w jednej z firm spedycyjnych w Pruszkowie. W ośmiu paczkach wykryli narkotyki.

Marihuana i tytoń zmniejszają objętość mózgu. Te konkretne obszary ulegają zmianom

Marihuana i tytoń wpływają niekorzystnie na mózg. Analiza ponad 103 badań z udziałem ponad 72 tys. osób pokazuje, że używanie marihuany i palenie tytoniu wiąże się ze zmniejszeniem objętości mózgu. Naukowcy wskazują konkretne obszary, takie jak ciało migdałowate, hipokamp i istota szara, które ulegają zmianom.