ODPOWIEDZ
  • 3 / / 0
Jak zaczynałem przygode z piksami to wpadły mi akurat w ręce takie małe kółka czerwone z sercem. Chyba najlepsze uczucie w życiu, potem mega psychodela, gadałem ze swoim psem a on mi odpowiadał. No ale to były pierwsze razy, potem tolerka osłabiła cały fun. Aktualnie to najlepsze Philipp Plein w kolorze takim brązowawym, dają radę.
  • 1 / / 0
To mój pierwszy post, także witam!
Czytam wasze posty i zazdroszczę poniekąd fazki. Chciałbym podzielić się swoją, która przeżyłem razem z przyjacielem. Okolice roku 2018, nie mam pojęcia na czym to było, ale: białe albo nawet lekko kremowe gwiazdki (nie pamiętam czy typowe gwiazdki czy wzór na tejże piękności wybity - gwiazdka). Pudrowa konsystencja, jeśli pamięć mnie nie myli to bardzo kruche. Chłopaki ostrzegali, "chłopaki, ale weźcie po pół" - ale my jako zaprawieni w boju - nie posłuchaliśmy do końca. Początkowo wjechało pół, zimny leszek w puszcze - 15 minut, 30, 40, nic...myślę, że minęła godzina i weszła taka faza, że to jest niemożliwe. Oboje mieliśmy swój świat, ale mimo tego wspólnie przeżywaliśmy tę podróż. Miłość, euforia, wyostrzone kolory i "głośniejsze" każde dźwięki dookoła nas. Gdzieś w trakcie dorzuciliśmy po kolejnej całej na głowę. Siedzieliśmy na podłodze bez koszulek, wpatrzeni w laptop w stylu "ciii, słyszysz te wixe?" gdzie muzyka faktycznie ledwo brzmiała. Odpłynięci siedzieliśmy na podłodze i poruszaliśmy się też po niej, odpychając się rękoma od ziemi XD. Ogólnie ja i przyjaciel odpłynęliśmy konkretnie na dobre 2-3h, po tym czasie wróciła świadomość i mogliśmy znów się komunikować ze sobą :-P. Późniejszą porą misja do sklepu, szliśmy jak kosmonauci, jakby grawitacja była dużo, dużo mniejsza niż rzeczywiście. Podsumowaniem historii (jak już wróciła w pełni świadomość) była kostka do WC (taka klasyczna zawieszka) leżąca na środku pokoju. Wiecie co najlepsze? Kolega takich nie używał i nie miał w domu. :D Ogólnie piękna faza, już nigdy i niczym nie udało się powtórzyć.

Coś tego typu kształt, przepraszam za tak duży rozmiar obrazka, nie umiem zmniejszyć.
[ external image ]

Kojarzy ktoś z Was co to mogło być? :)
  • 14 / / 0
Najlepsze były białe trójkątne cukiereczki z furanyl-fentanylem. Może to nie MDMA ale jednak cukierek i pasuje do tego tematu.
See, I'm a pill popper, so I'ma keep poppin' them %-D
Gimme twenty Xanax and I'ma start droppin' them :tabletki:
https://www.instagram.com/narkomemiarz/
stworzyłem kiedyś taki profil z memami o wiadomej tematyce.

To moje trzecie konto tutaj.
  • 1 / / 0
Będąc w Hiszpanii na wakacjach-niebieskie prostokąciki z napisem LEGO. Uczucie chodzenia po chmurach czyli wyznacznik dobrej emki :)
  • 28 / 4 / 0
Reapers 350mg - jedyne piguły jakie w moim życiu działały tak jak powinny. Jadłem wielokrotnie punishery w różnych ilościach i zawsze byłem zawiedziony, w czasach gdy granaty uchodziły za najmocniejsze jadłem nawet po trzy(zarówno zielone jak i fioletowe) przy wadze 70kg i działanie było co najwyżej subtelne, dziś ważę 100kg a reapers zmiotł mnie z planszy, naprawdę trzeba z nimi uważać, ale już nigdy żadnych innych nawet nie spróbuję, chyba, że ktoś zje ze mną najpierw reapersa i stwierdzi z ręką na sercu, że ma mocniejsze, inaczej szkoda wyrabiać na gównie tolerancje.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
KAS wykryła 50 kg marihuany w przesyłkach z odzieżą

Funkcjonariusze Służby Celno-Skarbowej z Mazowieckiego Urzędu Celno-Skarbowego w Warszawie skontrolowali przesyłki znajdujące się w jednej z firm spedycyjnych w Pruszkowie. W ośmiu paczkach wykryli narkotyki.

Kartele zamiast przemycać narkotyki wysyłają „kucharzy” do laboratoriów w Polsce

Meksykańscy przestępcy powiązani z kartelem Sinaloa mieli organizować w Polsce produkcję metamfetaminy w wynajętych posesjach na Podlasiu i w województwie kujawsko-pomorskim. W trzech sprawach zatrzymano łącznie ośmiu obywateli Meksyku, a śledczy uznali te przypadki za element szerszego przesuwania produkcji narkotyków syntetycznych do Europy Środkowo-Wschodniej.

Farmaceuta skazany za pomoc w produkcji narkotyków

Właściciel apteki został skazany na 3,5 roku więzienia za sprzedaż leków służących do produkcji metaamfetaminy i pomoc w jej wytworzeniu. W produkcji i handlu nie działał sam. Według prokuratury leki posłużyły do produkcji narkotyków o wartości niemal 7,5 miliona złotych.