Więcej informacji: Beta-ketony w Narkopedii [H]yperreala
16 października 2023Stteetart pisze: "mam wyjebane na wszystkich i pierdole też Famasa".
torcie.
https://hyperreal.info/talk/viewtopic.php?t=77897&start=700
Mile widziane krótkie uzasadnienie.
Właśnie ludzie się gubią przez tą tolerke i są problemy. Ważne jest też waga danej osoby.
Z tym zs może być też tak że jak jesteś z niej wypłukany i nagle przypierdolisz dużą dawkę substancji działająca na serotoninę to mózg dostaje szoku i taki zespół może wystąpić rzadko no ale jest szansa a co do neuroleptyków no to nie jest taka sobie ta wisienka na torcie interakcja następuje przy takim mixie dosyć solidna.
Agonista z antagonistą dopaminergicznym. Z mojego doświadczenia, a nie łykam nic. Kiedyś mi do fluo, czy do czegoś jakiś typ z ogłaszamy, co mu zostało z leczenia nie potrzebne dorzucił Chlorprothixen i tak se leżał, parę listków bez opakowania. No i kiedyś se go pomyliłem, bo tabletki wyglądają identycznie, różnią się jedynie, tym że trochę ciężej pogryźć było. No i zamiast Moklaru, się jebłem zjadłem 10 tabsów tego trzepaka, to na tydzień wyłączyło działanie amfetaminy do zera, jeśli chodzi o dopaminę. Tyle, co jadłem dzidę, a odcięło na 3 dnia mnie do spania. Zierenice, po opioidowe, normalnie szpilki. Natomiast nie wiem jeśliby zapodać w mniejszej ilości. Czy na codzień biorąc, jak się ma ten antagonizm przy długofalowym spożywaniu tych leków. Z bk teoretycznie sero powinno nie blokować. Z Moklo nie polecam bk, siada na oczy, wlańcza stroboskop. Z trzepakami nie łączyłem ani bk ani Moklo, raz w życiu przez przypadek spróbowałem tylko i resztę wyjebalem od razu jak wstałem. Jebaństwa
Mundur nie izoluje od rzeczywistości. O hipokryzji, która pęka na komisariatach
Grzybki zmieniają połączenia w mózgu. Czy to dobrze?
Czechy luzują prawo konopne. Duży krok naprzód, ale z gwiazdką
Mnisi szmuglowali narkotyki. Ukryli je za fałszywymi ściankami
22 buddyjskich mnichów zostało aresztowanych na międzynarodowym lotnisku w Kolombo w Sri Lance. W ich bagażach znaleziono łącznie około 110 kilogramów marihuany.
Lepsza dostępność do terapii dla osób uzależnionych od opioidów
Rada Ministrów przyjęła nowelizację ustawy o przeciwdziałaniu narkomanii oraz niektórych innych ustaw. Nowe rozwiązania zwiększają dostęp do leczenia osób uzależnionych, upraszczają procedury dla instytucji publicznych oraz umożliwiają skuteczniejsze udzielanie pomocy medycznej.
Marihuana może pomóc zwalczyć chorobę Alzheimera
Nowe badania sugerują, że w chorobie Alzheimera równie ważne jak nagromadzenie białek (amyloidu i tau) może być zwalczanie stanu zapalnego w mózgu.