Dział poświęcony licznej grupie pochodnych katynonu, oraz jemu samemu. Podstawą ich budowy jest 2-amino-1-arylopropan-1-on.
Więcej informacji: Beta-ketony w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 1483 / 382 / 13
najgorszy sutek uboczny to te reszki kryształu jak trzeba dłubać kozy w nosie
16 października 2023Stteetart pisze:
"mam wyjebane na wszystkich i pierdole też Famasa".
  • 256 / 19 / 0
Oczywiście że tak, neuroleptyków nie wolno mieszać z dopaminowcami niedosyc ze ta grupa leków destrukcyjnie wpływa na receptory d1 i resztę z tej rodziny to dopierdalac mocnym ketonem 4cmc to jest pchanie się w problemy i to ciężko zespół pozapiramidowy to nie przelewki serotoninowy się przy tym chowa.
  • 5158 / 925 / 0
@Stteetart jestem pewien że gdyby nie brał neuroleptyków razem z ketonami to by nie dorobił się tak poważnych problemów po samym 4cmc że teraz akatyzje nawet benzo mu nie pomaga
Wszystko co pisze to fikcja literacka która nie ma nic wspólnego z rzeczywistością, historię opisywane na forum to moje sny.
  • 9577 / 1888 / 2
@serotoninowy nas gubi bardzo mocno tolerka. Kiedyś był tu opis chłopa który podał jakiejś szczupłej kobiecie 4cmc to skończyło się karetka i ratowaniem na sorze, bo okazało się, że miał relatywnie czysty towar i tak ją zalało neuroprzekaźnikami i hormonami, że organizm nie ogarnął. Wbrew pozorom na ZS trzeba się postarać, bo tej serotoniny dużo nie ma w organizmie ale już o problemy z dopamina to jest dużo prościej. Zapewne neuroleptyki były tylko wisienka na
torcie.
Wchodzić i głosować
https://hyperreal.info/talk/viewtopic.php?t=77897&start=700
Mile widziane krótkie uzasadnienie.
  • 256 / 19 / 0
@Stteetart
Właśnie ludzie się gubią przez tą tolerke i są problemy. Ważne jest też waga danej osoby.
Z tym zs może być też tak że jak jesteś z niej wypłukany i nagle przypierdolisz dużą dawkę substancji działająca na serotoninę to mózg dostaje szoku i taki zespół może wystąpić rzadko no ale jest szansa a co do neuroleptyków no to nie jest taka sobie ta wisienka na torcie interakcja następuje przy takim mixie dosyć solidna.
  • 256 / 19 / 0
Wypowie się ktoś po wieloletnich ciągach na benzo i bk czy wyłoniły coś poważniejszego taki mix bądź długo człowiek dochodził do siebie?
  • 64 / 10 / 0
Jaki sens ma Mix neuro klepaka ze stymulantem, nie wiem.
Agonista z antagonistą dopaminergicznym. Z mojego doświadczenia, a nie łykam nic. Kiedyś mi do fluo, czy do czegoś jakiś typ z ogłaszamy, co mu zostało z leczenia nie potrzebne dorzucił Chlorprothixen i tak se leżał, parę listków bez opakowania. No i kiedyś se go pomyliłem, bo tabletki wyglądają identycznie, różnią się jedynie, tym że trochę ciężej pogryźć było. No i zamiast Moklaru, się jebłem zjadłem 10 tabsów tego trzepaka, to na tydzień wyłączyło działanie amfetaminy do zera, jeśli chodzi o dopaminę. Tyle, co jadłem dzidę, a odcięło na 3 dnia mnie do spania. Zierenice, po opioidowe, normalnie szpilki. Natomiast nie wiem jeśliby zapodać w mniejszej ilości. Czy na codzień biorąc, jak się ma ten antagonizm przy długofalowym spożywaniu tych leków. Z bk teoretycznie sero powinno nie blokować. Z Moklo nie polecam bk, siada na oczy, wlańcza stroboskop. Z trzepakami nie łączyłem ani bk ani Moklo, raz w życiu przez przypadek spróbowałem tylko i resztę wyjebalem od razu jak wstałem. Jebaństwa
Królowa snu nie daje ale prawdę znaleźć ułatwi. Drogę wskaże do niej krótszą, aby ujrzeć czas zostanie. Kto ją jadł prawdę zna, czas i wiedzę ma losem ziemi włada.

Sztuka to pamięć - Im wyraźniejsze wspomnienie, tym lepszy proch jest
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Mnisi szmuglowali narkotyki. Ukryli je za fałszywymi ściankami

22 buddyjskich mnichów zostało aresztowanych na międzynarodowym lotnisku w Kolombo w Sri Lance. W ich bagażach znaleziono łącznie około 110 kilogramów marihuany.

Lepsza dostępność do terapii dla osób uzależnionych od opioidów

Rada Ministrów przyjęła nowelizację ustawy o przeciwdziałaniu narkomanii oraz niektórych innych ustaw. Nowe rozwiązania zwiększają dostęp do leczenia osób uzależnionych, upraszczają procedury dla instytucji publicznych oraz umożliwiają skuteczniejsze udzielanie pomocy medycznej.

Marihuana może pomóc zwalczyć chorobę Alzheimera

Nowe badania sugerują, że w chorobie Alzheimera równie ważne jak nagromadzenie białek (amyloidu i tau) może być zwalczanie stanu zapalnego w mózgu.