Generalnie przeżywasz typowe objawy odstawienne i nie ma powodów do niepokoju, powinno przejść po jakimś czasie. Radziłbym Ci zostać na tej dawce i nie ciąć do zera.
24 kwietnia 2026MaryJanee pisze: Chciałabym odstawić pregabalinę. Z 600 mg udało mi się zejść do 125 mg ale czuję się źle. Mam lęk, chce mi się płakać i nie chce mi się żyć. Czy ktoś miał podobnie ale jakoś udało mu się zejść całkowicie z pregabaliny?
I nie udało mi sie zejść :(
Trzymam kciuki!
Schodzenie z pregabaliny nie jest wcale takie straszne jak się wydaje, trzeba po prostu mieć twardą głowę.
27 kwietnia 2026PowaznyRozwazny3322 pisze: @MaryJane @dicatedoc załatwcie sobie Phenibut faa w dawkach 1000-1400 mg na ten czas zmniejszania pregabaalinu a potem już z górki będzie. Ewentualnie benzo jesli nie macie tendencji do wpierdalania sie w nalog(jak mozna sie uzaleznic od benzo???? Uzywam z 10 lat i sloik xanaxow z rok u mnie lezal i se bralem raz na miesiac rekreacyjnie tak zeby byl klimacik)
Miałem teraz 5 dni z pregabaliną dawki terapeutyczne jeszcze bo 450-600mg. No i po 5 dniach na takich dawkach już psyche siadła kolejnego dnia. Lekko, ale odczuwalnie. Skręty robią się coraz gorsze z każdym kolejnym
Mundur nie izoluje od rzeczywistości. O hipokryzji, która pęka na komisariatach
Ciemna strona zieleni: Wszystko, co musisz wiedzieć o negatywnych skutkach nadużywania konopi
Heroina ukryta w cegłach. Ponad tona zatrzymana w Porcie Gdynia
Wspólne działania Centralnego Biura Śledczego Policji (CBŚP) oraz Krajowej Administracji Skarbowej (KAS) doprowadziły do przejęcia ponad tony heroiny o czarnorynkowej wartości blisko 220 milionów złotych. To największe zabezpieczenie narkotyków w takiej ilości od dekady na terytorium Polski, a szczegóły tej spektakularnej akcji przedstawili na specjalnej konferencji prasowej minister spraw wewnętrznych i administracji Marcin Kierwiński oraz minister finansów i gospodarki Andrzej Domański.
"Narcos z Podlasia" skazani. Ich narkotyki miały zalać polski rynek
Meksykańscy narcos, którzy produkowali metamfetaminę na Podlasiu, zostali skazani przed sądem w Białymstoku. To pierwszy przypadek w Polsce, który pokazuje zmianę modelu działania karteli - zamiast szmuglować narkotyki do Europy, wysyłają "kucharzy". Tylko w Polsce toczą się procesy jeszcze dwóch innych grup z Meksyku.
Alkohol wciąż na czele uzależnień w Holandii
Alkohol pozostaje najczęstszą przyczyną leczenia uzależnień w Holandii i odpowiada za 43 procent wszystkich przypadków terapii. Tak wynika z najnowszych danych krajowego systemu monitorowania problemów związanych z alkoholem i narkotykami za 2025 rok.