Dekstrometorfan - nazwy generyczne: Acodin, Tussidex.
Więcej informacji: Dekstrometorfan w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 14 / 1 / 0
Z tym obniżeniem tolerancji na inne substancje to słyszałem i ciężko mi było w to uwierzyć, dopóki właśnie kilka dni po pierwszym tripie na DXM nie zajarałem mj z ziomkiem i mnie zgniotło jak nigdy, a jaram całkiem sporo :korposzczur:

Kurde, takie ilości ładujecie i miksy, a ja się boję zarzucić trzecie plateau, bo mi jeszcze trochę piszczy w uszach po ostatnim, pierwszym razie (4 tygodnie temu) %-D
Czytałem, że układ nerwowy i mózg wracają do siebie nawet do miesiąca czasu po dexowym tripie. A że od czasu do czasu jeszcze sobie zapalę, to raczej nie przyśpieszam procesu. Ale wolę dmuchać na zimne i się nie śpieszyć.

Z tym afterglow też ciekawa sprawa, ale u mnie po 300 mg, oprócz przyjebania i nerwów, to nic nie odczułem xD Ten fajniejszy nie jest przypadkiem po większych dawkach?
  • 2783 / 48 / 0
Po większych generalnie tak, ale jest pewna granica od której zaczyna się raczej zwarzywienie.

Właściwie to zasada wygląda bardziej tak, że jak zajebisty trip, to i zjazd zajebisty, a jak było chujowo, to afterglow też dupy nie urwie. Chociaż można próbować przedłużać/wzmacniać/podbijać euforyczność za pomocą soku grejpfrutowego.

Sprzedają jeszcze te krople Citrosept? To dopiero robiło z bani sieczkę na deksie, jak się wprowadziło odpowiednią suplementację. Chociaż to bardziej tylko dla Rycerzy Zakonu Hardkoru, lol.
  • 1032 / 139 / 0
Dokładnie tak. Afterglow potrzebuje paliwa w postaci mocnego highu.
Zdecydowanie najlepszy afterglow po deksie jest po tripie, który jest tak mocny, że się go nie dźwiga i ucieka się w sen %-D
Wtedy po kilku godzinach jak się wstanie jest afterglow nie wiem czy nie najprzyjemniejszy ze wszystkich psychodelików :)
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Co dzieje się w mózgu pod wpływem psychodelików? Nowe badanie daje odpowiedzi

Psychodeliki mogą sprawiać, że ludzie doświadczają siebie i świata w uderzający sposób – kształty ulegają przeobrażeniom, dźwięki zniekształceniu, a niekiedy dochodzi nawet do zaniku poczucia własnego „ja”, zjawiska określanego jako „ego death”. Jednak to, co dokładnie dzieje się w mózgu, by wywołać takie wrażenia, wciąż nie jest w pełni zrozumiałe.

Kartele zamiast przemycać narkotyki wysyłają „kucharzy” do laboratoriów w Polsce

Meksykańscy przestępcy powiązani z kartelem Sinaloa mieli organizować w Polsce produkcję metamfetaminy w wynajętych posesjach na Podlasiu i w województwie kujawsko-pomorskim. W trzech sprawach zatrzymano łącznie ośmiu obywateli Meksyku, a śledczy uznali te przypadki za element szerszego przesuwania produkcji narkotyków syntetycznych do Europy Środkowo-Wschodniej.

Farmaceuta skazany za pomoc w produkcji narkotyków

Właściciel apteki został skazany na 3,5 roku więzienia za sprzedaż leków służących do produkcji metaamfetaminy i pomoc w jej wytworzeniu. W produkcji i handlu nie działał sam. Według prokuratury leki posłużyły do produkcji narkotyków o wartości niemal 7,5 miliona złotych.