Więcej informacji: Efedryna w Narkopedii [H]yperreala, Pseudoefedryna w Narkopedii [H]yperreala
recenzje, literatura, filmy, komiksy, wariaci, mordercy - takie tam...
+ dyskusje http://blood-luna.org ///
divide pisze: nie wiem, może jakiś dziwny jestem albo chuj wie ale NIGDY nie miałem po efce żadnego zejścia które można by w miarę mocno odczuć. Był czas że ładowałem po 250mg na raz (coś jak 25 waszych tussipectów bo czyste HCL jest mocniejsze - wiem z praktyki) i na "zejściu" czułem się normalnie. WTF?
[nie pisz posta pod postem.- P.]
recenzje, literatura, filmy, komiksy, wariaci, mordercy - takie tam...
+ dyskusje http://blood-luna.org ///
Emce pisze: chce w niedługim czasie sobie zarzucić 240 mg PSEUDOefedryny ,będzie to 1 raz z pseudoefedryna, doświadczenie ze stymulantami małe ale jakieś było,jakiego zjazdu mogę się spodziewać i ogolnie efektów ubocznych
Nie można go nawet nazywać zjazdem po zjedzeniu paru tabletek - przecież będiesz w okolicach dawki dobowej biorąc tyle sudafedów czy acatarów (ile to 240 mg pseudo teraz? 4 tabletki po 60 mg? nie pamiętam nie chce mi sie szukać)
Pikuś.
Pseudo efedryna i efedryna są specyficzne, bardzo zależą od spożywającego. Nie wiem na czy to dokładnie polega.
Możesz nic nie poczuć i nie mieć żadnego zjazdu albo dużo pozytywów i zerowy zjazd albo mini euforię i max. zjazd.
Wrażenia (negatywne i później pozytywne :) ) spotęgujesz pijąc w tym czasie kawę, red bulle, colę, jedząc paracetamol, magnez i witaminki.
Nie ma tu reguły.
To nie kokaina co kazdego wznosi na szczyty opierdziałych prze aniołków chmur.
chce w niedługim czasie sobie zarzucić 240 mg PSEUDOefedryny ,będzie to 1 raz z pseudoefedryna, doświadczenie ze stymulantami małe ale jakieś było,jakiego zjazdu mogę się spodziewać i ogolnie efektów ubocznych
Dawno temu, bez ŻADNYCH doświadczeń ze stymulantami wzięłam ok. 180 mg efedryny i nie odczułam zjazdu, tylko pobudzenie, rozgadanie i brak apetytu (popijałam jakimś redbullem).
Pseudoefka jest dużo słabsza, wiec IMO nie warto się bawić w 240 mg : p
Dlaczego legalizacja marihuany jest lepsza od depenalizacji czy dekryminalizacji?
Rzetelna historia kryminalizacji konopi (USA + kontekst międzynarodowy)
Jedna dawka "molekuły duszy" może pokonać depresję na pół roku
Jedna dawka i tygodnie ulgi. "Magiczne grzybki" dają nadzieję na nowe leczenie bólu
Psylocybina
Palenie marihuany zmniejsza chęć na alkohol? Nowe badania kliniczne przynoszą zaskakujące wnioski
Coraz więcej osób na świecie eksperymentuje z zastępowaniem alkoholu konopiami indyjskimi, a trend ten zyskał w popkulturze miano „California sober”. Choć do tej pory opieraliśmy się głównie na niejednoznacznych obserwacjach, najnowsze badanie opublikowane na łamach American Journal of Psychiatry rzuca nowe światło na ten fenomen. Kontrolowany eksperyment udowadnia, że doraźne zapalenie marihuany znacząco zmniejsza ilość spożywanego alkoholu i opóźnia moment sięgnięcia po pierwszego drinka.
Są narkotyki, których zażycie prowadzi do przestępstwa częściej, niż innych. Wyniki badania
Nowe badanie opublikowane w „Journal of Psychopharmacology” pokazuje wpływ substancji psychoaktywnych na zachowania przestępcze. Okazuje się, że zażywanie niektórych środków wiąże się z niższym ryzykiem zatrzymań, zaś inne wykazują silne związki z różnymi kategoriami przestępstw.