Baklofen wogole działa energetycznie ale jak usiądziesz to możesz przysypiać. Wyjątkowa substancja
Wciskać lekarzowi kit o sztywności karku czy może powiedzieć prawdę?
A może idzie dostać to przez pierwszą lepszą stronkę typu recepta przez neta pe el?
Ps. Miałem ostatnio wypadek samochodowy, zima śliskie drogi itd, co prawda nic mi się nie stało ale czy mogę tego użyć jako pretekst że kręgosłup boli czy coś?
Potrzebuję pomocy przyjmuje 300 mg dziennie a z jakiegoś powodu receptomaty nie chcą mi przepisywać baklofenu a fenibut mam
Proszę o pomoc
Z góry dzienki
Z pregabaliną i kofeiną.
Wydaje mi sie, ze withdrawals bydzie tyle, co nic.
Odpowiem na każde zapytanie
Czechy luzują prawo konopne. Duży krok naprzód, ale z gwiazdką
KAS: 88 kapsułek z kokainą w żołądku + 1 w saszetce
Funkcjonariusze z Pomorskiego Urzędu Celno-skarbowego w Gdyni (PUCS) wykryli przemyt znacznej ilości kokainy na terenie Portu Lotniczego Gdańsk-Rębiechowo. Do rutynowej kontroli został skierowany podróżny, który przyleciał z Londynu.
Co dzieje się w mózgu pod wpływem psychodelików? Nowe badanie daje odpowiedzi
Psychodeliki mogą sprawiać, że ludzie doświadczają siebie i świata w uderzający sposób – kształty ulegają przeobrażeniom, dźwięki zniekształceniu, a niekiedy dochodzi nawet do zaniku poczucia własnego „ja”, zjawiska określanego jako „ego death”. Jednak to, co dokładnie dzieje się w mózgu, by wywołać takie wrażenia, wciąż nie jest w pełni zrozumiałe.
Narkofabryka w dawnej stadninie
Funkcjonariusze CBŚP i SG zlikwidowali w województwie śląskim nielegalne laboratorium narkotyków syntetycznych. Podczas realizacji zatrzymano na gorącym uczynku dwóch mężczyzn, a także zabezpieczono ponad 44 kilogramy gotowego narkotyku Alfa-PVP o czarnorynkowej wartości szacowanej na 3,5 mln zł oraz tysiące litrów substancji wykorzystywanych do jego produkcji.