08 kwietnia 2026przekletykozisyn pisze: @Soowa ma mieszane opinie z powodu tego, co wymieniłem. Jak przychodzi do tej kliniki łepek 20 lat, to nie dostaje recepty i wystawia negatywna opinie na Göögle Maps. Te przychodnie polegają na tym, że Ty chcesz żeby Ci wypisali receptę, a oni chcą Ci ją wypisać. No ale jak nie masz absolutnie żadnej diagnozy / podkładki dla lekarza i jesteś za młody to Ci nie wypiszą. Dla mnie płacenie więcej niż 50 PLN za receptę to jakiś żart. Nie oczekuję od kliniki żadnych innych walorów, oprócz wypisania mi palenia
![]()
Widzę że Pink Kush na GPL niby jest i 18 i 22 (XD), no to do apteki. Ale teraz te opakowania apteczne i kurwa nawet nie wiem co tam jest wsypane
Pachnie jagodami, kolor też nie bardzo pod pink kush, coś innego ewidentnie. Dodatkowo dodam, w porównaniu z Aurora czy Canopy Growth, to te topy wyglądają jak jakieś gówno od sebka, wszystko takie suche i mało zbite, jakieś listki, no ale jeszcze jestem przed testem palenia, może pali się lepiej niż wygląda XD
Ogólnie to farmaceuta powinien Ci zamienić na dowolną odmianę o tej samej mocy lub słabszą. Dlatego najlepiej brać receptę na jak najmocniejszy temacik i wybrać sobie w aptece co się chce.
@yoshi420 no to ja tak nie miałem. Z Aurory brałem obie odmiany 29%, obie 27% oraz obie 22% i jakość zawsze była dobra. Może jest to kwestia partii, ale ja zawsze łącznie wziąłem już przynajmniej 100g Aurory w ostatnim roku i zawsze było to pełne terpenów zielsko o właściwej wilgotności. Zawsze wkładam pakiet regulujący wilgotność do suszu, ale obiektywnie nigdy nie musiałem tego robić, aby poprawić wrażenia nt. suszu.
Jeśli chodzi o klinikę to miałem oczywiście na myśli Aspot. Teraz już nie ma recept na mj online, jeśli o to pytałeś
Ale tutaj faktycznie, wpadłem potem na pomysł sprawdzić czy nie ma numeru seryjnego wydanego leku w IKP, okazuje się, że jest i faktycznie dostałem Pink Kush. Czyli jak miałem właśnie 22% przepisane to pewnie wydał 18-tke. Dobrze wiedzieć na przyszłość też, dzięki za radę.
Ale ogólnie trochę ból dupy mam, jakkolwiek tanio bym tego nie kupił (27zł/g), to właśnie czytam newsy, że ten legendarny bakerstreet wraca do Polski, bardzo chciałem tego spróbować. Ale jak mam 15g zapisane po 0.5g dziennie, to pewnie musze ten miesiąc poczekać...
Na szczescie mam inna z tanimi cenami, gdzie daja w oryginalnych opakowaniach a do tamtego gowna już nie wroce. Oszukali mnie chyba
GIF: Nielegalny handel w sieci lekami narkotycznymi zaczyna się od legalnej recepty [WYWIAD]
Legalizacja marihuany w Polsce: 15 g suszu i jedna roślina. Sejm zdecyduje
Grzybki zmieniają połączenia w mózgu. Czy to dobrze?
Więzienie za 0,11% przekroczenia?
Wolne Konopie włączają się do sprawy jako strona społeczna w sprawie pana Andrzeja.
Norwegia wśród liderów Europy. Wszystko wyjawiły... dane z kanalizy
Norwegia pozostaje w europejskiej czołówce pod względem używania narkotyków. Najnowsze analizy ścieków pokazują jednocześnie spadek używania konopii w Oslo. Dane wskazują też na rosnące znaczenie innych substancji.
„Król dopalaczy” poszukiwany listem gończym. NIEOFICJALNIE: Dawid B. przebywa na Zanzibarze
Dawid B., łódzki „król dopalaczy” jest poszukiwany listem gończym. Mimo prawomocnego wyroku z 2023 roku nie spędził ani jednego dnia w więzieniu. Jak udało się nieoficjalnie ustalić reporterce Radia Łódź, mężczyzna obecnie przebywa na Zanzibarze w Tanzanii.