Dział poświęcony harm reduction – metodom mającym na celu złagodzenie negatywnych konsekwencji zażywania środków psychoaktywnych.
ODPOWIEDZ
  • 5 / / 0
Jak sobie kupię 2-3 gramy jakiegoś Klefa i zjadam to jak leżę w łóżku całą noc to wraz z ilością zjedzonej substancji halucynacje robią się większe. Najpierw jakieś wzorki na ścianach, później dochodzą mi do tego słuchowe że co 20 sekund słyszę jakby ktoś szedł mi po domu albo drzwi otwierał a kończę na halucynacjach ludzi za moimi drzwiami albo za szybą.
  • 30 / 2 / 0
U mnie coś podobnego pojawiało się głównie wtedy, kiedy dochodziło mocne niewyspanie.

Mam wrażenie, że sam stymulant to jedno, ale brak snu przez kilkadziesiąt godzin robi jeszcze większą robotę dla takich dziwnych wizuali czy „schiz”. Jak tylko człowiek się wyśpi i nawodni, to nagle wszystko wraca do normy.

Dlatego z czasem zauważyłem, że sen po akcji jest ważniejszy niż jakiekolwiek kombinowanie z dodatkami czy innymi patentami na zejście.
  • 1044 / 152 / 0
Macie bardzo niebezpieczne objawy (zastanówcie się co ćpacie). Stymulanty same z siebie nie powinny dawać takich objawów podczas normalnego dawkowania. Może dawki są zbyt duże, albo zanieczyszczenia towaru.
  • 2972 / 254 / 0
Chłopie rzuć to ćpanie (albo chociaż stymulanty i przerzuć się na kodeinę albo inne klasyczne opio jak dalej chcesz ćpać) i wypierdalaj do psychiatry w te pędy. Objawy wskazują na schizofrenię z wizualnymi objawami wytwórczymi.
Trochę informacji o Neuralinku, czyli "czipowaniu" ludzi: https://hyperreal.info/talk/viewtopic.php?p=3850696#p3850696
Ważniejsze niż "Zanim weźmiesz jakikolwiek opioid zastanów się 150 razy".
  • 5 / / 0
Ale mam tak tylko kiedy jestem zrobiony :D, na trzeźwo takich dźwięków nie doświadczam. Bardziej mnie te słuchowe denerwują, jak czekam na kogoś to nie wiem czy ktoś już mi wbił do domu czy to omamy słuchowe D:
ODPOWIEDZ
Newsy
Rekiny na „bombie”. Przechodzą pozytywnie testy na narkotyki i kofeinę

Rekiny pod wpływem kokainy? To brzmi jak przepis na absurdalny horror. Niestety, to nasza ziemska rzeczywistość. U drapieżnych ryb żyjących w rajskich wodach Bahamów wykryto obecność narkotyków, leków i kofeiny. To nie oznacza jednak, że rekiny zmieniły styl życia na „imprezowy” – to my zmuszamy je do udziału w niebezpiecznym eksperymencie chemicznym.

Narkofabryka w dawnej stadninie

Funkcjonariusze CBŚP i SG zlikwidowali w województwie śląskim nielegalne laboratorium narkotyków syntetycznych. Podczas realizacji zatrzymano na gorącym uczynku dwóch mężczyzn, a także zabezpieczono ponad 44 kilogramy gotowego narkotyku Alfa-PVP o czarnorynkowej wartości szacowanej na 3,5 mln zł oraz tysiące litrów substancji wykorzystywanych do jego produkcji.

Nastolatek sprzedawał narkotyki kolegom. Pomagała mu 13-latka

Policjanci z Oruni rozpracowali sprawę, która zaczęła się od niepokojącego zgłoszenia o 13-latce handlującej narkotykami wśród rówieśników. Szybko okazało się, że dziewczynka nie działała sama. Jej "szefem" był 18-latek.