Więcej informacji: Dekstrometorfan w Narkopedii [H]yperreala
połączono
W miare mozliwosci uzywaj opcjo "edytuj"-DB
04 listopada 2024crvstalmeth pisze: Ja ostatnio po zajebaniu 300mg na pusty bebech dostalem takiej giga derealizacji, że nie wiedziałem gdzie jestem + paranoja. (byłem przekonany, że moja matka jara zioło, a to był papieros xD) Może to kwestia, że po prostu za dużo na raz przy mojej wadze albo nie wiem. Miał ktoś coś takiego?
W zeszłym tygodniu zjadłem 450mg dexa, przy zaporowej wadze 69kg - więc niby nie dużo. Doświadczenie z dexem: z 2-3 lata temu było jedzone dwa razy też po +- półtora paki aco. Wtedy efekty były jakie były - nie jakieś super, ale całkiem ciekawe. A przede wszyskim na brzuch nie siadało. Ostatnim razem jednak, na początku było spoko, ale później tak siadło na brzuch - a jadłem tabsy powoli i na raczej usty żołądek - ostatni posiłek z 5h przed (nie duży). Skończyło się na skręcaniu się z bólu i wymiotach. No nie polecam, nigdy więcej xd
Ja po moim niedawnym (3dni temu) pierwszym razie (300mg), pomijając trudności z zaśnięciem po tripie i co za tym idzie - niewyspanie następnego dnia oraz drażliwość, to nic poważnego nie odczuwam.
Faktycznie, może też mam taki delikatny pisk w uszach gdy jest cicho (myślałem, że to od głośnego słuchania muzyki, ale widzę że sporo osób tak ma xD) i jestem bardziej nerwowy. Na bani też może delikatnie podniesione ciśnienie i tyle.
Myślę i mam nadzieję, że niedługo to minie. Poczekam i wtedy zdecyduję się na drugi raz, żeby tych nieprzyjemności nie nasilić nie daj Boże. A może tylko się schizuję, who knows xD
Czyli może niedługo uda mi się nawiązać telepatyczny kontakt z kosmitami i w końcu znajdę jakiś kolegów na tej plane... to znaczy, galaktyce.
A mówili od zawsze, żeby nie zażywać narkotyków. Teraz nie ma już odwrotu, a zwykła ciekawość zamieniła się w galaktyczne wezwanie do odkrycia prawdy.
xD?
1. Piszczenie w uszach.
2. Nasilenie bólu migrenowego.
3 . Brak libido.
4 . Problemy z liczeniem.
Generalnie z czasem wszystko ustępuje .
Ciemna strona zieleni: Wszystko, co musisz wiedzieć o negatywnych skutkach nadużywania konopi
Rekordowe konsultacje: Polacy mają dość karania za roślinę.
Psychodeliki w szczepionkach i piwie. Ujawniono tajne dokumenty CIA
Ucieczka zakończona w jeziorze
Próba uniknięcia odpowiedzialności doprowadziła do serii niebezpiecznych i irracjonalnych zachowań. 31-letni mieszkaniec powiatu chodzieskiego nie zatrzymał się do kontroli drogowej, porzucił samochód a następnie kontynuował ucieczkę pieszo. Finalnie wskoczył do jeziora i próbował pozbyć się narkotyków. Policjanci z Chodzieży zatrzymali sprawcę, który w ujawnionym pakunku posiadał ponad 50 gramów narkotyków.
"Narcos z Podlasia" skazani. Ich narkotyki miały zalać polski rynek
Meksykańscy narcos, którzy produkowali metamfetaminę na Podlasiu, zostali skazani przed sądem w Białymstoku. To pierwszy przypadek w Polsce, który pokazuje zmianę modelu działania karteli - zamiast szmuglować narkotyki do Europy, wysyłają "kucharzy". Tylko w Polsce toczą się procesy jeszcze dwóch innych grup z Meksyku.
Wolne Konopie: Mamy dowód, że policyjna machina działa dla statystyk
WK: Pamiętacie nasz niedawny tekst o KPP w Głogowie, która wydała ponad 1000 zł publicznych pieniędzy i zmarnowała 13 godzin pracy systemu na ściganie 0,06 grama marihuany? Wtedy zastanawialiśmy się, czy te kosztowne, absurdalne procedury prowadzą do wykrywania jakichkolwiek poważnych przestępstw. Policja nie potrafiła nam odpowiedzieć. Wysłaliśmy więc kolejny wniosek UIP. I właśnie dostaliśmy odpowiedź, która potwierdza całkowity bezsens tej polityki. Komendant Powiatowy Policji w Głogowie oficjalnie przyznał, że ta cała „walka z dilerami” to fikcja, a system produkuje puste zatrzymania.