Pochodne dwuazepiny, które produkowane są jako preparaty lecznicze.
ODPOWIEDZ
  • 53 / 1 / 0
Pukał ktoś IV Flormidal Galenika 15mg 30 tabl? tak samo sie rozrabia jak nasze Polskie Dormicum?
  • 46 / 17 / 0
Zapewne tak. Albo lepiej. Masz to sprawdź i daj znać jak działa ten midas z Gali , będzie wiadomo czy latają fejki jak trafisz pechowo na niedziałający. Galenika, ale dokładnie jaki kraj z ciekawości?
  • 15 / / 0
JAJCA: dostałem mida przed operacją płuca od pielęgniarki i jak zaczął działać pilnowała mnie, abym nigdzie nie łazi, a do kibla mnie prowawadziła pod rękę. :D A to nic wielkiego - ten lekodrag. Nie dawał mi ciepełka benzo, czułem sie jakby psyche i stresy za szybą były i nic więcej. Midazolam dla mnie jest "płaski". Nie jestem uzależniony od benzyn, mam dłuuugą przerwę - byłem 30 lat temu w rocznym ciągu na rewelacyjnym Reladormie (10 mg diazepamu i 100 mg cyklobarbitalu w tab.). Historia: jak w 1990–1992 wojska radzieckie opuszczały naszą krainę, to zarzucili bazary wszelakiej maści lekami, w tym: neuroleptyki, sterydy, benzo różne, np. Oxazepam był w listkach po 50 szt. Polskiej produkcji, ale nadruki cyrylicą - produkowany specjalnie dla ZSRR. Podobnie Relanium i Signopam (uwielbiałem). Co do midasa, to chętnie bym wypróbował wstrzyk - bo to insze działanie lepsze.
  • 46 / 17 / 0
Ciesz się, że takie najsłabsze benzo cię robią i nie byłeś prawdopodobnie w nałogu od nich.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Przebrały drona za ptaka, by przemycać narkotyki do więzienia

Policja aresztowała dwie kobiety, po tym, jak użyły drona przebranego za plastikową wronę do przemytu narkotyków, tytoniu i telefonów komórkowych. Kobiety w ten sposób próbowały szmuglować przez mury więzienia w Luizjanie.

Kofeina naprawia zaburzenia w pracy mózgu wywołane brakiem snu

Gdy po nieprzespanej nocy nie radzimy sobie z zadaniami wymagającymi myślenia, składamy to na karb zmęczenia. Jednak, jak dowiadujemy się z badań przeprowadzonych na Narodowym Uniwersytecie Singapuru, problemem nie jest zmęczenie, a fakt, że brak snu zaburza funkcjonowanie konkretnych obszarów mózgu odpowiedzialnych za kawę. Naukowcy nie zostawili nas jednak samych sobie z tą wiedzą. Stwierdzili bowiem, że kofeina może przywracać prawidłową pracę neuronów.

Więzienie za 0,11% przekroczenia?

Wolne Konopie włączają się do sprawy jako strona społeczna w sprawie pana Andrzeja.