Więcej informacji: Mitragyna speciosa na Narkopedii [H]yperreala
23 marca 2026mothyl pisze: jak tam kratom w czechach? planuje solo tripa do poludniowych braci i zastanawiam sie czy sobie przy okazji sklepu jakiegos nie zachaczyc :D
Co do ciągów na kratomie, to nie warto, przy 10-20g dziennie czułem sie struty jak po maratonie alkoholowym. Skręt owszem występuje ale jest rzczej z gatunku tych lajtowych, 4-5 dni i nie ma po nim śladu.
wczorajCzoug pisze: przypuszczam, że odstawienie nie jest jakieś straszne tzn ja jeszcze skręta po tym nie uświadczyłem ale sypanie coraz to więcej i robienie na tym ciągów kompletnie mija się z celem bo skutki uboczne przebijają pozytywy
jak w niecały tydzień przerobiłem >100g i na początku sypałem czubate łyżeczki (czilera po robocie; browarki i weed do podkładki) to jeszcze było gicik ale jak później już sypalem pokaźny kopczyk na kartkę i prosto do ryja to czułem się paskudnie struty; mega zawroty głowy i bebechy wywrócone na drugą stronę jakbym przed chwilą zszedł z rollercoaster, dopiero gdzieś za 3 zżółciałym haftem poczułem lekką poprawę ale i tak blady jak ściana ledwo stałem na nogach
dostrzegam jednak istotną różnicę w kontrze do innych opio, nwm czy to może tylko mój odosobniony przypadek ale podczas intoksykacji nawet przez chwile nie zaswędziały mnie nawet jajca … czyżby kratom nie wypierdalal tak motzno histaminy jak np koda?![]()
Pisałem o 7-oh nie o kratomie. Kratom to przy tym faktycznie lajcik
A jak wrzucałem co 5 godzin to sobie wyobrazić ile tego szło w bebechy.
Najlepsza klepa to byl oczywiście wtedy jak się po 10 h odzywał skręt i wrzucało się kratom . To wtedy była ta różnica.
A tak to poranna dawka najlepiej klepała a te w ciągu dnia to tak średnio.
The methapor of Life
ledzeppelin2@safe-mail.net
16 października 2023Stteetart pisze: "mam wyjebane na wszystkich i pierdole też Famasa".
30 marca 2026Xide pisze: Niedlugo bede próbowała MGM-15 które podobno ma działać dużo mocniej i dłuzej to też sie wypowiem.
Znasz jakiś syntetyczny narkotyków który nie powoduje skręta?
The methapor of Life
ledzeppelin2@safe-mail.net
Czechy luzują prawo konopne. Duży krok naprzód, ale z gwiazdką
GIF: Nielegalny handel w sieci lekami narkotycznymi zaczyna się od legalnej recepty [WYWIAD]
Jedna dawka "molekuły duszy" może pokonać depresję na pół roku
Więzienie za 0,11% przekroczenia?
Wolne Konopie włączają się do sprawy jako strona społeczna w sprawie pana Andrzeja.
Coraz więcej zatruć dopalaczami wśród nieletnich. Rzeczniczka Praw Dziecka apeluje do MEN
Rzeczniczka Praw Dziecka Monika Horna-Cieślak ponownie zaapelowała do Ministerstwa Edukacji Narodowej o wzmocnienie edukacji o dopalaczach i substancjach psychoaktywnych w szkołach. Powodem są rosnące statystyki dotyczące zatruć dopalaczami wśród dzieci i młodzieży w Polsce. Według danych systemu SMIOD w 2024 roku odnotowano 557 interwencji medycznych związanych z podejrzeniem zatrucia nowymi substancjami psychoaktywnymi.
Kofeina naprawia zaburzenia w pracy mózgu wywołane brakiem snu
Gdy po nieprzespanej nocy nie radzimy sobie z zadaniami wymagającymi myślenia, składamy to na karb zmęczenia. Jednak, jak dowiadujemy się z badań przeprowadzonych na Narodowym Uniwersytecie Singapuru, problemem nie jest zmęczenie, a fakt, że brak snu zaburza funkcjonowanie konkretnych obszarów mózgu odpowiedzialnych za kawę. Naukowcy nie zostawili nas jednak samych sobie z tą wiedzą. Stwierdzili bowiem, że kofeina może przywracać prawidłową pracę neuronów.