Dział poświęcony licznej grupie pochodnych katynonu, oraz jemu samemu. Podstawą ich budowy jest 2-amino-1-arylopropan-1-on.
Więcej informacji: Beta-ketony w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 128 / 7 / 0
@23methoxy
Są psychiatrzy i to dobzi co wyciągają ludzi z uzależnień różnego rodzaju moim zdaniem powinieneś tu celować a na forum zapytać się czy znają takiego. Masz z nim stały kontakt, zmiana leków jesteś pod kontrolą tylko dowiedz się jak to wygląda w przypadku twardych czy nie wysyłają na przymusowy odwyk czy jest tajemnica i leczy cię normalnie.
Jednak te 10 lat nauki musi coś dawać+ jeśli ktoś jest dobry ma masę pacjentów zdobywa doświadczenie zawodowe i na pewno lepiej ci doradzi niż jakiś randomowy user z forum.
Od siebie mogę dać ci radę żebyś się zbadał czy nie masz jakiś niedoborów i weź się za sport wręcz wpierdalaj się tam.
  • 815 / 144 / 0
Według polskiego prawa psychiatra może wysłać na przymusowy odwyk jedynie w sytuacji, gdy pacjent zagraża sobie(powie, że planuje próbę samobójczą) lub przyzna się, że nie ma nad sobą kontroli i zagraża osobom wokół siebie. W innym wypadku obowiązuje go tajemnica lekarska, a w związku z tym nie ma prawa nikogo o tym informować i ma obowiązek zaproponować odpowiednie leczenie. Jak trafisz na dobrego lekarza jest spora szansa, że Cię z tego wyciągnie, o ile faktycznie będziesz się stosować do zaleceń i nie będziesz dalej ćpać. Ewentualnie jak coś odwalisz pod wpływem to oczywiście sąd może Cię wysłać na przymusowy odwyk, ale to chyba logiczne.
hipnotyzuję ludzi jak Kaszpirowski
  • 128 / 7 / 0
Zachowuj się normalnie pogadaj jak człowiek z człowiekiem i podejmij się leczenia masz już rozwiązanie ;), tylko weź sobie to do serca i na pełnej kurwie stosujesz się do planu i odstawiasz.
Będzie ci brakować kopa dopaminowego to zaczynasz uprawiać SPORT!!!!!!!
  • 9537 / 1880 / 2
wczorajCloneserSztuki pisze:
@23methoxy
Są psychiatrzy i to dobzi co wyciągają ludzi z uzależnień różnego rodzaju moim zdaniem powinieneś tu celować a na forum zapytać się czy znają takiego. Masz z nim stały kontakt, zmiana leków jesteś pod kontrolą tylko dowiedz się jak to wygląda w przypadku twardych czy nie wysyłają na przymusowy odwyk czy jest tajemnica i leczy cię normalnie.
Jednak te 10 lat nauki musi coś dawać+ jeśli ktoś jest dobry ma masę pacjentów zdobywa doświadczenie zawodowe i na pewno lepiej ci doradzi niż jakiś randomowy user z forum.
Od siebie mogę dać ci radę żebyś się zbadał czy nie masz jakiś niedoborów i weź się za sport wręcz wpierdalaj się tam.
Psychiatra który wyciąga z uzależnienia ? I co do tego ? Frytki z cola... ?
Po 1 psycholog i terapia i ustalenie czemu cpa
Po 2 realne wsparcie organizmu a nie leki z których większość działa jak narkotyk i potem ludzie jak @GermańskiOprawca walą to tonami w nadziei, że poklepia.
Po 3 najwięcej pacjentów mają Co psychiatrzy którzy albo piszą kilometry L4 albo dają te pigułki które akurat chce pacjent. A ktoś się naczyta "brakuje Ci dopaminy" leci do magika a ten daje bupropion. i chłop wali oporowo bupropion... I to jednak nie to ale lekarz dobry, bo kombinuje, bo pisze... 😄
Wchodzić i głosować
https://hyperreal.info/talk/viewtopic.php?t=77897&start=700
Mile widziane krótkie uzasadnienie.
  • 128 / 7 / 0
Psycholog może masz racje…byłem u 5 kiedy trochę za wysoko latałem i żaden mi nie pomógł,, weź się w garść inni mają gorzej”jak już to przedziej psychoterapeuta.
2.Jak nastąpi depresja po odstawieniu potrzebne są odpowiednie leki i nie mów że dobry psychiatra tu nie pomoże one nie wyleczą ale czasami są potrzebne żeby ruszyć się z miejsca i sobie wszystko poukładać.
Psychoterapia i dobór odpowiednich leków wrazie problemów na tle biochemicznym mózgu przyniesie sukces. Takie jest moje zdanie.
Ps.SSRI( choć nie jestem ich zwolennikiem) uzależniają?

Mówisz że ustalenie problemu czemu cpa ok ważne a jak ktoś ma traumę po śmierci bliskiej osoby to psycholog mu pomoże?
I to bez wsparcia farmakoterapii?
  • 155 / 29 / 0
Czy zauważył ktoś nasilenie istniejących stanów zapalnych po przyjęciu 4MMC? Dolegliwości bólowe chorego kolana wyjebało u mnie tak mocno, że musiałem na cito jechać do ortopedy po zastrzyk NLPZ pod rzepkę. Kurewsko niedobre nowinki. Na szczęście zastrzyk pomógł, chociaż ten mały manewr kosztował mnie parę stów.
goat is goat
  • 128 / 7 / 0
Może masz jakiś problem z kolanem i mefedron to uaktywnił wypłukując niezbędne minerały i dało o sobie znać właśnie teraz. To znak że ta substancja już ci nie sprzyja.
  • 155 / 29 / 0
Ziomek, ja mam ogólnie grubo popierdolone w tym stawie, tylko wygląda na to że 4MMC tak wywala cytokiny zapalne w organiźmie, że słaby stan zapalny który ledwo bolał od czasu do czasu przeistoczył się w zajebisty na przestrzeni 2 dni walenia mefa. Wydzielił się płyn w stawie i zaczęło boleć jakbym co najmniej skakał na tej nodze. Myślisz, że jak jebniesz parę kresek to stracisz wapń z rzepki? To tak nie działa.
goat is goat
  • 5300 / 949 / 0
Ja jak waliłem ketony w ciągach to mialem wyjebaną w morfologi ciała ketonowe czyli że organizm spala tłuszcz gdyż ma ograniczone zasoby glukozy .
Nie wiem jaki jest mechanizm czy to za mało jedzenia było w każdym razie na początku wydzielany jedt kwas moczowy który zwiększa dolegliwości bólowe w stawach .
W dłuższej perspektywie u osób które są na ketozie dochodzi do niszczenia stawów.
I pamiętam że miałem badanie kolan i doszło do chondromalacji rzepki .
The beautiful thing about DMT is that it makes no sense at all, but everything makes sense at the same time!
The methapor of Life

ledzeppelin2@safe-mail.net
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
NIK odpowiada na wniosek Wolnych Konopi. „Przyjęto do wiadomości”, ale my nie odpuszczamy

Najwyższa Izba Kontroli odpowiedziała. I choć pismo jest obszerne, to w kluczowej dla nas [ Wolnych Konopi] kwestii … milczy. Otrzymaliśmy oficjalne stanowisko Izby w sprawie naszego wniosku o przeprowadzenie kontroli dotyczącej kosztów i efektywności obecnego modelu ścigania za posiadanie marihuany.

Rzeczniczka praw dziecka apeluje o edukację w zakresie skutków dopalaczy

Rzeczniczka praw dziecka ponowiła swój ubiegłoroczny apel skierowany do Ministerstwa Edukacji Narodowej o podjęcie działań edukacyjno-informacyjnych na temat szkodliwości dopalaczy we wszystkich placówkach oświatowych. Problem jest powszechny, a obecny wśród dzieci i młodzieży trend sięgania po dopalacze nie maleje. Jak pokazują statystyki, z roku na rok jest coraz więcej przypadków zatruć spowodowanych sięganiem po substancje psychoaktywne.

Cannabis trafia do supermarketów w Niemczech. Netto sprzedaje nasiona marihuany jak zwykłe warzywa

Jeszcze niedawno coś takiego byłoby nie do pomyślenia. W niemieckim supermarkecie obok nasion pomidorów czy bazylii pojawiły się… nasiona cannabis. Popularna sieć Netto rozpoczęła testową sprzedaż produktu, który budzi ogromne zainteresowanie klientów i wywołuje dyskusję o nowych realiach po legalizacji. Wszystko odbywa się jednak zgodnie z obowiązującym prawem, które pozwala dorosłym na domową uprawę konopi. Dla wielu osób to znak, że marihuana w Niemczech powoli staje się zwykłym elementem rynku, a nie tematem tabu.