Więcej informacji: Beta-ketony w Narkopedii [H]yperreala
Są psychiatrzy i to dobzi co wyciągają ludzi z uzależnień różnego rodzaju moim zdaniem powinieneś tu celować a na forum zapytać się czy znają takiego. Masz z nim stały kontakt, zmiana leków jesteś pod kontrolą tylko dowiedz się jak to wygląda w przypadku twardych czy nie wysyłają na przymusowy odwyk czy jest tajemnica i leczy cię normalnie.
Jednak te 10 lat nauki musi coś dawać+ jeśli ktoś jest dobry ma masę pacjentów zdobywa doświadczenie zawodowe i na pewno lepiej ci doradzi niż jakiś randomowy user z forum.
Od siebie mogę dać ci radę żebyś się zbadał czy nie masz jakiś niedoborów i weź się za sport wręcz wpierdalaj się tam.
Będzie ci brakować kopa dopaminowego to zaczynasz uprawiać SPORT!!!!!!!
wczorajCloneserSztuki pisze: @23methoxy
Są psychiatrzy i to dobzi co wyciągają ludzi z uzależnień różnego rodzaju moim zdaniem powinieneś tu celować a na forum zapytać się czy znają takiego. Masz z nim stały kontakt, zmiana leków jesteś pod kontrolą tylko dowiedz się jak to wygląda w przypadku twardych czy nie wysyłają na przymusowy odwyk czy jest tajemnica i leczy cię normalnie.
Jednak te 10 lat nauki musi coś dawać+ jeśli ktoś jest dobry ma masę pacjentów zdobywa doświadczenie zawodowe i na pewno lepiej ci doradzi niż jakiś randomowy user z forum.
Od siebie mogę dać ci radę żebyś się zbadał czy nie masz jakiś niedoborów i weź się za sport wręcz wpierdalaj się tam.
Po 1 psycholog i terapia i ustalenie czemu cpa
Po 2 realne wsparcie organizmu a nie leki z których większość działa jak narkotyk i potem ludzie jak @GermańskiOprawca walą to tonami w nadziei, że poklepia.
Po 3 najwięcej pacjentów mają Co psychiatrzy którzy albo piszą kilometry L4 albo dają te pigułki które akurat chce pacjent. A ktoś się naczyta "brakuje Ci dopaminy" leci do magika a ten daje bupropion. i chłop wali oporowo bupropion... I to jednak nie to ale lekarz dobry, bo kombinuje, bo pisze...
https://hyperreal.info/talk/viewtopic.php?t=77897&start=700
Mile widziane krótkie uzasadnienie.
2.Jak nastąpi depresja po odstawieniu potrzebne są odpowiednie leki i nie mów że dobry psychiatra tu nie pomoże one nie wyleczą ale czasami są potrzebne żeby ruszyć się z miejsca i sobie wszystko poukładać.
Psychoterapia i dobór odpowiednich leków wrazie problemów na tle biochemicznym mózgu przyniesie sukces. Takie jest moje zdanie.
Ps.SSRI( choć nie jestem ich zwolennikiem) uzależniają?
Mówisz że ustalenie problemu czemu cpa ok ważne a jak ktoś ma traumę po śmierci bliskiej osoby to psycholog mu pomoże?
I to bez wsparcia farmakoterapii?
Nie wiem jaki jest mechanizm czy to za mało jedzenia było w każdym razie na początku wydzielany jedt kwas moczowy który zwiększa dolegliwości bólowe w stawach .
W dłuższej perspektywie u osób które są na ketozie dochodzi do niszczenia stawów.
I pamiętam że miałem badanie kolan i doszło do chondromalacji rzepki .
The methapor of Life
ledzeppelin2@safe-mail.net
7 petycji przeciw reklamom i promocjom alkoholu, które mogą zmienić polskie prawo
Jedna dawka "molekuły duszy" może pokonać depresję na pół roku
Ciemna strona zieleni: Wszystko, co musisz wiedzieć o negatywnych skutkach nadużywania konopi
NIK odpowiada na wniosek Wolnych Konopi. „Przyjęto do wiadomości”, ale my nie odpuszczamy
Najwyższa Izba Kontroli odpowiedziała. I choć pismo jest obszerne, to w kluczowej dla nas [ Wolnych Konopi] kwestii … milczy. Otrzymaliśmy oficjalne stanowisko Izby w sprawie naszego wniosku o przeprowadzenie kontroli dotyczącej kosztów i efektywności obecnego modelu ścigania za posiadanie marihuany.
Rzeczniczka praw dziecka apeluje o edukację w zakresie skutków dopalaczy
Rzeczniczka praw dziecka ponowiła swój ubiegłoroczny apel skierowany do Ministerstwa Edukacji Narodowej o podjęcie działań edukacyjno-informacyjnych na temat szkodliwości dopalaczy we wszystkich placówkach oświatowych. Problem jest powszechny, a obecny wśród dzieci i młodzieży trend sięgania po dopalacze nie maleje. Jak pokazują statystyki, z roku na rok jest coraz więcej przypadków zatruć spowodowanych sięganiem po substancje psychoaktywne.
Cannabis trafia do supermarketów w Niemczech. Netto sprzedaje nasiona marihuany jak zwykłe warzywa
Jeszcze niedawno coś takiego byłoby nie do pomyślenia. W niemieckim supermarkecie obok nasion pomidorów czy bazylii pojawiły się… nasiona cannabis. Popularna sieć Netto rozpoczęła testową sprzedaż produktu, który budzi ogromne zainteresowanie klientów i wywołuje dyskusję o nowych realiach po legalizacji. Wszystko odbywa się jednak zgodnie z obowiązującym prawem, które pozwala dorosłym na domową uprawę konopi. Dla wielu osób to znak, że marihuana w Niemczech powoli staje się zwykłym elementem rynku, a nie tematem tabu.