Łączysz? Doradź!
patrz: Reguły działu i Spis treści
Regulamin forum
  1. Staraj się określać połączenie jako pozytywne, bądź negatywne – bazując na doświadczeniu, uwzględniając czy miałeś dobry set&setting.
  2. Każda substancja się liczy, chyba że nie ogarniasz. Niewiadome ilości też należałoby podać.
  3. Nie doradzaj, jeśli to nie jest oczywiste. Łatwiej zapytać, aby dyskusja mogła nastać. To nie jest takie proste.
ODPOWIEDZ
  • 1453 / 378 / 13
@Janek42o po wypiciu ok 100ml czystej vudy duszkiem na czubatą łyżeczkę (bodajże jakiegoś zielonego, niska tolerka) i przepaleniu zielskiem dostałem konkretnych noodów - takich, ze musiałem sie położyć na chwile bo mi głowa zaczęła latać jakbym miał zaraz usnąć na stojąco %-D

Jak dla mnie combo bombastycznie chillerowe ale zaraz pewnie jakies dzbany napiszą, ze niebezpieczny bo nie powinno sie łączyć opio z alko… wyjebane graty SWAG YOLO :korposzczur:
16 października 2023Stteetart pisze:
"mam wyjebane na wszystkich i pierdole też Famasa".
  • 7 / 1 / 0
15 października 2025pabllo pisze:
Zarzucał ktoś Kratom z Pregabaliną?
ja tak 4-10 godzin po kratomie do tego jeszcze THC, fajna zamułka xd
  • 7 / 1 / 0
Nie polecam kratomu z pregabaliną, raz wziąłem około 200-300mg mitragyniny i 225mg pregabaliny i mnie tak złożyło że musiałem sie położyć, się spociłem i nie było to nic przyjemnego

ogólnie jak chodzi o mixowanie kratomu to fajna jest
Kava Kava
hydroksyzyna(raz wzialem 50mg atarax i herbatke z aeropressu z 10g kratomu 3% mtg i jeszcze potem z 0.2g ekstraktu 20% mtg to mialem euforie zycia i przyjemny nodding, łeb troche opadal)
fenibut tez jest ok
i u mnie zawsze w tle leci też mj, pale codziennie

na wszystkie te rzeczy trzeba uważać bo łatwo przekroczyć granice między przyjemnie a za dużo
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Picie we wczesnej dorosłości powiązane z problemami poznawczymi w średnim wieku

Stres i alkohol idą w parze. Alkohol może pomagać w radzeniu sobie ze stresem, ale jednocześnie zmniejsza zdolność mózgu do samodzielnego rozwiązywania problemów. To może prowadzić do częstszego sięgania po kieliszek, by poradzić sobie z kolejnym stresem. Z drugiej strony pijąc więcej narażamy się na większy stres z powodu złych decyzji podejmowanych pod wpływem alkoholu. Pojawia się samonapędzający się mechanizm, z którego trudno się wyrwać z powodu zmian w mózgu. Naukowcy z University of Massachusetts Amherst donoszą, że picie alkoholu w celu radzenia sobie ze stresem we wczesnej dorosłości ma negatywny wpływ w wieku średnim, nawet jeśli przez kilka dekad nie piliśmy.

Cannabis trafia do supermarketów w Niemczech. Netto sprzedaje nasiona marihuany jak zwykłe warzywa

Jeszcze niedawno coś takiego byłoby nie do pomyślenia. W niemieckim supermarkecie obok nasion pomidorów czy bazylii pojawiły się… nasiona cannabis. Popularna sieć Netto rozpoczęła testową sprzedaż produktu, który budzi ogromne zainteresowanie klientów i wywołuje dyskusję o nowych realiach po legalizacji. Wszystko odbywa się jednak zgodnie z obowiązującym prawem, które pozwala dorosłym na domową uprawę konopi. Dla wielu osób to znak, że marihuana w Niemczech powoli staje się zwykłym elementem rynku, a nie tematem tabu.

Sposób studentów na problemy psychiczne: melisa i marihuana

Aż 96 proc. studentów deklaruje, że stosuje przynajmniej jedną metodę samodzielnego radzenia sobie z problemami psychicznymi. Najczęściej wybierają aktywność fizyczną lub techniki relaksacyjne, ale część sięga także po preparaty roślinne, a nawet marihuanę – wynika z badań wrocławskich naukowców.