Polepszanie samopoczucia i funkcjonowania za pomocą substancji nie będących narkotykami. Suplementy, witaminy, nootropy; regeneracja receptorów i neuronów; dieta i trening.
ODPOWIEDZ
  • 129 / 26 / 0
Biję się z myślami. Zastanawiam się nad stackiem peptydowo-sarmowym na wsparcie regeneracji układu ruchu. Zastanawiałam się nad mieszanką MK-677 i TB-500. Kiedyś stosowałam samą ostarynę i też byłam zadowolona z efektów. Ale to jeszcze w czasach jak można było to kupić na alledrogo. Szukam też brandu i sklepu godnego zaufania. To są legalne rzeczy więc mam nadzieję, że nie łamię tym pytaniem regulaminu.
  • 30 / 1 / 0
Z takim stackiem warto podejść bardzo ostrożnie, bo MK-677 i TB-500 to wciąż substancje eksperymentalne, a nie normalnie zatwierdzone środki do leczenia urazów. MK-677 stymuluje wydzielanie hormonu wzrostu i IGF-1, ale nie jest dopuszczony do stosowania u ludzi, a jego używanie wiąże się z ryzykiem m.in. zatrzymania wody, problemów z gospodarką cukrową czy nawet obciążenia układu sercowo-naczyniowego.
  • 129 / 26 / 0
Dzięki, znam ryzyko. Jak pisałam - mam pozytywne doświadczenie z ostaryną cut. Pogadałam sobie trochę z AI na podstawie badań naukowych, w kontekście wyników moich badań (rezonans, wyniki krwi, wywiad rodzinny) i trochę zmodyfikowałam stack. cut

ucięto fragmenty mogące wskazywać na zamiary handlowe - nv13
  • 129 / 26 / 0
Ok, może inaczej - gdzie można pogadać aktualnie o sarmach i dopingu? Bo na sfd zamknęli dział (cieniasy) i nigdzie nic sensownego nie jestem w stanie znaleźć.
  • 9534 / 1879 / 2
Przecież dział doping na sfd działa normalnie. Poza tym z tego co widzę to pousuwali Ci szczegóły co i skąd a nie o samych substancjach.
Wchodzić i głosować
https://hyperreal.info/talk/viewtopic.php?t=77897&start=700
Mile widziane krótkie uzasadnienie.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
NIK odpowiada na wniosek Wolnych Konopi. „Przyjęto do wiadomości”, ale my nie odpuszczamy

Najwyższa Izba Kontroli odpowiedziała. I choć pismo jest obszerne, to w kluczowej dla nas [ Wolnych Konopi] kwestii … milczy. Otrzymaliśmy oficjalne stanowisko Izby w sprawie naszego wniosku o przeprowadzenie kontroli dotyczącej kosztów i efektywności obecnego modelu ścigania za posiadanie marihuany.

Funkcjonariusze zagarnęli ponad 60 kg narkotyków

Ponad 60 kg narkotyków - marihuany, kokainy i haszyszu, a także przedmioty przypominające broń, amunicję i ponad 16 tysięcy sztuk papierosów bez polskich znaków akcyzowych, nie trafi na rynek. To efekt intensywnej pracy policjantów z Wydziału Dochodzeniowo-Śledczego, dw. z Przestępczością Narkotykową Komendy Wojewódzkiej Policji w Rzeszowie, których wspierali funkcjonariusze KAS i CBŚP. Śledztwo w sprawie wewnątrzwspólnotowego obrotu narkotykami nadzorowane jest przez Prokuraturę Okręgową w Rzeszowie. Czarnorynkowa wartość zabezpieczonych substancji to ponad 3 miliony złotych.

Rzeczniczka praw dziecka apeluje o edukację w zakresie skutków dopalaczy

Rzeczniczka praw dziecka ponowiła swój ubiegłoroczny apel skierowany do Ministerstwa Edukacji Narodowej o podjęcie działań edukacyjno-informacyjnych na temat szkodliwości dopalaczy we wszystkich placówkach oświatowych. Problem jest powszechny, a obecny wśród dzieci i młodzieży trend sięgania po dopalacze nie maleje. Jak pokazują statystyki, z roku na rok jest coraz więcej przypadków zatruć spowodowanych sięganiem po substancje psychoaktywne.