Dział poświęcony wpływowi substancji psychoaktywnych na działalność człowieka.
ODPOWIEDZ
  • 29 / 10 / 0
https://tinyurl.com/czteryporyroku1
Ukończyłem trzeci rozdział. Zapraszam do lektury.
  • 3201 / 388 / 0
Nawet dobrze się to czyta, czekam na ostatnią część.
  • 2149 / 269 / 0
@Blu Musi jeszcze dopisać jak się robi wyjebki na forum ;) ale to chyba będzie materiał na drugą książkę.
  • 29 / 10 / 0
Sprecyzuj kolego o jaką wyjebkę Ci chodzi bo przez 16 lat mojej kariery tutaj nikogo nie wyjebałem.
  • 840 / 256 / 0
Trochę bardziej chaotyczna ta ostatnia część ale i tak czyta się sprawnie. Dobry melodramat. Szkoda, że na faktach...
23 października 2020Dualizm22 pisze:
CHCESZ WIEDZIEĆ WIĘCEJ ? DOPAL TO CO ZOSTAŁO W BUTELCE.
:halu:
  • 29 / 10 / 0
https://www.wattpad.com/story/409150147 ... s98HD3Q3lQ dodałem książkę na wattpada. Jest skończona w 80%
  • 29 / 10 / 0
[ external image ]
Dodałem okładkę
  • 1449 / 378 / 13
to czego ci trzeba tera
16 października 2023Stteetart pisze:
"mam wyjebane na wszystkich i pierdole też Famasa".
  • 29 / 10 / 0
Czytelnikow
  • 202 / 31 / 0
21 marca 2026Reanimated pisze:
[ external image ]
Dodałem okładkę
jak ty chcesz to gdzies wydac to wez zainwestuj w jakiegos grafika za 50zl i ci zrobia okladke a nie takie gowno ai
dawka czyni truciznę
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Coraz więcej zatruć dopalaczami wśród nieletnich. Rzeczniczka Praw Dziecka apeluje do MEN

Rzeczniczka Praw Dziecka Monika Horna-Cieślak ponownie zaapelowała do Ministerstwa Edukacji Narodowej o wzmocnienie edukacji o dopalaczach i substancjach psychoaktywnych w szkołach. Powodem są rosnące statystyki dotyczące zatruć dopalaczami wśród dzieci i młodzieży w Polsce. Według danych systemu SMIOD w 2024 roku odnotowano 557 interwencji medycznych związanych z podejrzeniem zatrucia nowymi substancjami psychoaktywnymi.

Marihuana zaburza pamięć na różne sposoby

Palenie marihuany nie tylko pogarsza pamięć. Aktywny składnik konopi ją reorganizuje – odkryli badacze z Washington State University (USA).

Ekspert: szkodliwość kawy jest mitem

Kawa, do niedawna uważana za używkę, w świetle najnowszych badań wykazuje liczne korzyści zdrowotne: obniża ryzyko nadciśnienia tętniczego, chorób serca i kamicy nerkowej, wspiera zdrowie wątroby i naczyń, zmniejsza stan zapalny oraz ryzyko zgonu. Warunkiem jest, aby pić ją w sposób regularny i umiarkowany - podkreśla lek. Stanisław Surma.