Deliriant. Nazwy generyczne: Tantum Rosa, Tantum Verde, Difflam
Więcej informacji: Benzydamina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 510 / 69 / 0
zalewam 25 centów wody do szklanki z wsypaną wcześniej benzydaminą, mieszam długo i intensywnie, czekam 5 minut, filtracja, i papkę wyjadam z filtra %-D (a propos, czemu każdy mowi żeby wysuszac cipacza na proch?)

W każdym razie, 1g, banan na mordzie, uczucie trochę podobne do 1 plateau DXM, 500mg kolejne, nic, i tak dalej.. aż wjebalem 9 saszetek w jedną noc! A mam ledwo 180 wzrostu i ważę tak mało że aż wstyd pisać. Powinno mnie poskładać przecież..

Oczywiscie po ostatniej dorzutce pamięć krótkotrwała padła, zapomniałem po co wstałem z łóżka xD no i wiadomo, poświaty jak ruszam rękoma itp.. no ale slabiutko. Mogłem sobie acodin kupić za te 3 dychy m hehe.Ale nie no, mialem cel spróbować każdej grupy substancji, no i mogę już zakreślić delirianty przynajmniej.

Powiedzcie mi, czy po prostu nie ma co liczyć na spoko tripa z cevami itp? Czy po prostu benzydamina to nic spektakularnego pod względem visuali?
  • 550 / 21 / 0
Nie pamiętam ile brałem ale u mnie zazwyczaj dawki idą duże nie pierdole się w tańcu a po cipaczu miałem taką banie że oglądałem siebie samego z innego miejsca. Leżałem ale jakbym wyszedł z ciała i patrzył z innej perspektywy. Ciekawie było tego doświadczyć. Poza tym mocny zimny mroczny klimat fazy, halucynacje cevy oevy przesłyszenia, no taki symulator schizofrenii być może
ODPOWIEDZ
Newsy
Marihuana zaburza pamięć na różne sposoby

Palenie marihuany nie tylko pogarsza pamięć. Aktywny składnik konopi ją reorganizuje – odkryli badacze z Washington State University (USA).

92% czy 1,9%? Jak nagłówki zmieniają odbiór badań o marihuanie

W ostatnich tygodniach w medium Medonet pojawił się alarmujący nagłówek mówiący o „92% wyższym ryzyku poważnych zaburzeń psychicznych u młodych osób używających marihuany”. Taka liczba silnie działa na wyobraźnię i niemal automatycznie wywołuje emocjonalną reakcję czytelnika. Zanim jednak potraktujemy ją jako dowód nadciągającej katastrofy zdrowotnej, warto przyjrzeć się samemu badaniu, jego metodologii oraz temu, co w języku statystyki ta liczba faktycznie oznacza.

Coraz więcej zatruć dopalaczami wśród nieletnich. Rzeczniczka Praw Dziecka apeluje do MEN

Rzeczniczka Praw Dziecka Monika Horna-Cieślak ponownie zaapelowała do Ministerstwa Edukacji Narodowej o wzmocnienie edukacji o dopalaczach i substancjach psychoaktywnych w szkołach. Powodem są rosnące statystyki dotyczące zatruć dopalaczami wśród dzieci i młodzieży w Polsce. Według danych systemu SMIOD w 2024 roku odnotowano 557 interwencji medycznych związanych z podejrzeniem zatrucia nowymi substancjami psychoaktywnymi.