Klonazepam w dawkach 2-6mg i alprazolam 3mg+ nie działał tak świetnie jak lorek 5mg/dzień. Biorę rano i inny człowiek. Czy przez syndromy ptsd układ gaba może być tak rozregulowany że ten lek działa inaczej i bardziej dopaminogennie niż reszta benzodiazepin? Przeżarłem mnóstwo mg benzo ale lorafen naprawdę oddaje czy ktoś ma podobne objawy zazywania tej substancji? Autentycznie wyłączą całodniobowy stres i ataki paniki które tak boostują adrenalinę że potrafię 3/4 dnia przechodzić w trybie "high-alert" a w nocy cięzko spać i spirala spowodowana tym ostatnio mnie rozjebała dlatego postanowiłem tego spożyć i myślę czy nie zatrzymać się przy tym na dłużej.
Przerobiłem wszystkie apteczne i z każdym przeginałem pochłaniając w krótkich interwałach czasowych często w mixsch ilości wręcz epickie. Z lorafen taka akcja była tylko raz, zjadłem tego opór i jazda autem była tragiczna a musisłem wrócić (wiem skrajną głupota i nieidpowiedziakniść). Dwoili mi się inni uczestnicy ruchu, dwoiły mi się pasy ruchu i dodatkowo wszystko się na siebie nakładało ,(a w centrum Poznania tych pasów i ruch jest sporo) pomagało troiche zamknięcie jednego oka.
Zderzyłemyl się z jednym gsciegościem z przeciwka lusterkami. Zatrzymaliśmy się, gość chciał bym pisał oświadczenie że moja wina i stwierdziłem że nie napiszę bo to nie moja wina, jechałem śridkiem pasa (prawdziwego albo tego wirtualnego, albo w ich opolowie). Zaczął coś krzyczeć o wezwaniu policji to powiedxiałem że niech wzywa to obojr dostaniemy minimu po 500 zł mandatu pocxym poszedłem na tylne siedzenie zrobić sobie kanapkę z serem bo byłem glodny i tak sobie na wyjebce ją żułem patrząc jak ten wychodzi z siebie i rzuca kurwami. Skończyło się na tym że widząc moje olewacyrwo machną ręką i odjechał.
Do meritum, za sugestiá towarzyszą @przodownik, zaopatrzyłem się w lorabex 2,5 mg właśnie przez tą możliwość dzielenia tabletki na pół. Przyjmuje W dawkach leczniczych czy u mnie albo z rana 2,5 albo rano 1,25 i poprawka około 18 tej kolejne 1,25.
Dla mnie z wszytkich beznzo jest to beznzo najbardziej funkcjonalne a pracuje w branży it. Działa odpowiednio długo ale nie za dlugi, silnie gasi lęki (a mam zaburzenia depresyjne lęokwe, l3lęk uogólniony wolnopłynáct) działa prospołecznie i pozwala załatwiać sprawy dotąd odkładane na później, ot tak z marszu. I nie widać po mnie w dawkach leczniczych że coś wziąłem (w dużych dawkach mam wory pod oczami jak ta postać z obrazu Muncha Krzyk) W max dawkach lcleczniczych do 5 mg dobe nie mam chci na dorzuki.
Pytania nią mam 3:
1. Jak lorek się łączy się, mixuje / działa z pregabakiną? (Miło było poznać optymalne dawki pręgi do tego nici, pręgi mam 159mg na tabletkę a tabletek w chuje, że 300 jeszcze
2. Czy po miesiącu leczenia dawkami terapeutycznymi lorka max 2,5 mg rzadko 5ng będzie skrt i czy da się go przytlumić pregabaliną której mam wiadro jeszcze? (Skręt po kodzie praktycznie całkowicie potrafię przykryć ptegą pod w dawce od 1g przez pierwsze 3 dni)
3.W kwietniu idę do ośrodka leczenia ulazeknień na 8 tygodni. Warunkiem jest byciem czystym od beznzo i na wejściu robią test. Ile h /dob powinno ninąć od ostatniego lorka by przejść ten test?
Z góry dziękuję za odpowiedzi i przepraszam za prztdługi post
Efekty terapii wspomaganej psychodelikami są zachwycające
Rzetelna historia kryminalizacji konopi (USA + kontekst międzynarodowy)
Młodzież i marihuana w Polsce – jak realnie minimalizować ryzyko?
92% czy 1,9%? Jak nagłówki zmieniają odbiór badań o marihuanie
W ostatnich tygodniach w medium Medonet pojawił się alarmujący nagłówek mówiący o „92% wyższym ryzyku poważnych zaburzeń psychicznych u młodych osób używających marihuany”. Taka liczba silnie działa na wyobraźnię i niemal automatycznie wywołuje emocjonalną reakcję czytelnika. Zanim jednak potraktujemy ją jako dowód nadciągającej katastrofy zdrowotnej, warto przyjrzeć się samemu badaniu, jego metodologii oraz temu, co w języku statystyki ta liczba faktycznie oznacza.
Endometrioza, opioidy i droga do macierzyństwa
Kamila mówi wprost, że gdyby nie terapia konopna, prawdopodobnie zdecydowałaby się na histerektomię (usunięcie macicy) jako ostateczne rozwiązanie. W jej ocenie poprawa jakości życia pozwoliła jej podjąć inne decyzje terapeutyczne i odzyskać nadzieję. Dziś uważa, że bez tej zmiany nie byłoby ciąży i nie byłoby Gabrysia.
Używanie marihuany zwiększa ryzyko wystąpienia chorób psychicznych u młodzieży
Używanie marihuany przez nastolatki i młodych dorosłych ma związek z wyższym ryzykiem wystąpienia u nich chorób psychicznych, zwłaszcza psychozy i choroby afektywnej dwubiegunowej – wynika z badania, które publikuje czasopismo „JAMA Health Forum”.