4-MMC, M-CAT, metyloefedron
Więcej informacji: Mefedron w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 176 / 46 / 0
@dzendzen830 Wygląda nieciekawie i ja bym to spróbował oczyścić acetonem bezwodnym.
  • 2 / / 0
Witam.
Od razu zaznaczę że jestem dosyć młody i z takimi substancjami mam doczynienia 2 lata.
Niestety nie było mi dane spróbować "prawdziwego" mefedronu bo w 2010 miałem 3 lata %-D

Ostatnio wpadło mi w ręce podobno
prawdziwego 4MMC który według mnie nie różni się zbytnio od innych cmc ków, kolor biały ledwo wyczuwalna woń chemii.

Moje pytanie brzmi, jak wyglądał ten "prawdziwy" mefedron i jak go można rozpoznać o ile w ogóle się da.

Pytanie też do starych wyjadaczy czy tamten temat naprawdę był tak bardzo lepszy.
pozdro

Przeniesiono #V44
  • 1 / / 0
Cześć wam, piszę z pytaniem do was na temat tego co mój ziomek przyniósł z przekonaniem że jest to 4-MMC. Na pierwszy rzut oka by się wszystki zgadzało. Kryształki były o średnicy 3-6mm, kolor lekko białawy ale dalej przejrzysty, ale na tym się kończą zgodności. Smak tego specyfiku był lekko kwaskowaty, mordy nie wykręcał ale jednak. Sam krysztal był niesamowicie twardy. Aby rozkruszyć grudę trzeba było użyć o wiele więcej siły niż przy jakimkolwiek innym krysztale. Sam feeling sniffa przypominał alfę pvp, aczkolwiek przy takiej dawce alfy pvp to bym był mega wyfurany wtedy a nie bylem. Co ważne zauważyć działanie rozpoczęło się po około 20 minutach. Samo dxialanie mało jest empatogenne a czyto speedujace. Przyspieszylo bicie serca znacznie. Euforia jest ale typowo dopaminowa. Wizuali jak po emce żadnych. A sam smak nie gorzki tylko kwaśny. Macie pomysl co to mógł być za specyfik

przeniesiono ~ kwik
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Używanie marihuany zwiększa ryzyko wystąpienia chorób psychicznych u młodzieży

Używanie marihuany przez nastolatki i młodych dorosłych ma związek z wyższym ryzykiem wystąpienia u nich chorób psychicznych, zwłaszcza psychozy i choroby afektywnej dwubiegunowej – wynika z badania, które publikuje czasopismo „JAMA Health Forum”.

Holandia: Marihuana zastąpiła kokainę w liczbie przejęć

Holandia była kiedyś uważana za europejskie centrum konopi, jednak w ubiegłym roku port w Rotterdamie został nagle zalany zagraniczną marihuaną. Jednocześnie liczba przechwyceń kokainy w porcie znacząco spadła. Według dziennika AD handel konopiami okazuje się dla przestępczego półświatka niemal tak samo dochodowy jak kokaina, ale przy znacznie mniejszym ryzyku.

Liczba recept na medyczną marihuanę znów rośnie. Rzecznik Praw Pacjenta reaguje

Ponownie wzrosła liczba recept wystawianych na opioidy i marihuanę medyczną. Wcześniejszy spadek był efektem zmiany prawa mającego uniemożliwić wystawianie recept na wspomniane substancje w drodze teleporady. O sprawie pisze Rynek Zdrowia.