ODPOWIEDZ
  • 2052 / 340 / 0
Rzuciłem, wróciłem, na zęby włożyłem. Niczym Josph Goebbels jak Rzym zdobywał swoim łacińskim zaklęciem po przekroczeniu rzeki.
ZYN się dla mnie tylko liczy, 11mg zawsze zdrętwieje dziąsła jak koks. Zero rzyganie ani innych obrzydlistw.
Ostatnie 3 saszetki pozostały
1. skonsumuję dziś po godz. 00:00 po gorącym prysznicu i sesji z Gorilla Glue 22% THC z waporyzatora
2. skonsumuję jak lekko faza zejdzie
3. skonsumuję jutro z rana do kawy np. potem lecę po Nicorette xD

Całe życie dbałem o zęby Nie po to mam zęby jak hollywood żeby zdechnąć na raka dziąseł albo wypalić na stałe dziąsła o nie.
jezus_chytrus w wątku o Medycznej Marihuanie napisał: "Działanie mocno narkotyczne więc raczej w aptekach się nie pojawi"
  • 1762 / 591 / 0
Konsekwentnie od kilku miesięcy kupuję najmocniejsze saszetki za 8-9 zł. Nigdy nie kupuję za pełną cenę i nie mam zamiaru, a zapasy cały czas rosną.

Z jednej strony Żappka daje w aplikacji oferty typu "2x ZYN za 17 zł" jak masz odblokowaną ofertę tytoniową. Oprócz tego czasami dają 2x Velo za 20, a ostatnio nawet były 77 za 5 zł jedna sztuka.

Z drugiej strony saloniki prasowe w galeriach robią czasem promocje, kup 1 sztukę znanej marki a dostaniesz 1 szt nołnejma za 1 zł..

Kolejna kwestia, iQOS (ZYN) wysyła na maila ankiety po których wypełnieniu też masz 2 w cenie 1 albo inne okazje xD

Dalej, w salonach iQOS możesz trzy razy na miesiąc wymienić 5 pustych opakowań ZYN na ofertę 2 w cenie 1, więc miesięcznie kolejne trzy paczki za darmo.

Dla cwaniaków, to teoretycznie można poprosić rodzinę/znajomych o rejestrację i oddanie 5 paczek, to nie dość że ten limit trzech ofert recyklingu na miesiąc rośnie, to i oni dostają na maila różne oferty i jest tego jeszcze więcej.

Dalej, Żappka ma też oferty ZYN 1.5 mg za 3 zł, fakt gówno moc, ale często są też 3 mg, a ostatnio trzy razy nawet pojawiła mi się w aplikacji oferta na 6 mg za 3 zł. To jak za darmo.

Osobiście wpierdalam miesięcznie 13-18 paczek najmocniejszych saszetek i nadal średnią cenę zakupu jednej paczki utrzymuje na poziomie 8,50 zł albo mniej.

I pewnie wiecznie tak nie będzie, więc polecam saszetkowiczom robić zapasy, w tym także mniejszych mocy, żeby w razie czego być gotowym na wzrosty cen. Osobiście bez zapasu minimum 30 paczek w mieszkaniu nie wyobrażam sobie żyć.
  • 791 / 136 / 0
Z racji dbania o kolor moich zębów ograniczyłam palenie szlugów do minimum - tzn okazyjnie na imprezach(social smoking) albo jak nagle mnie czasem przyciśnie na szluga to mam skitraną paczkę w pokoju). Paliłam wcześniej iqosy, ale wycofali mój ulubiony smak, to mnie docisnęło do muru i zaczęłam kombinować jakby tu sobie aplikować nikotynę. Tabakę lubię, ale gluty po niej to dramat, poza tym czasem się nasypie za dużo, czasem za mało, czasem sobie można nos ujebać, więc to taka moja zabawka do siedzenia przed kompem. Aż trafiłam na snusy. Musiałam sobie znaleźć swój smak, te miętowe mi nie podchodziły za bardzo więc końcem końców moimi ulubionymi stały się susy 77 arbuzowe lub forest fruit. Można je w żabce kupić(ale nie każdej :alergia: ).
Najgorsza sprawa ze snusami jest taka, że ja ich potrafię dość sporo przyjmować, na zasadzie jeden za drugim.
I fun fact - po całym dniu stosowania ich mam ciągle wrażenie, że mam coś pod wargą :D
przeniesiono - nv13
Wytrzymują tylko wirtuozi
Dziwne, że życie ma smak tych ostatnich kilku godzin
  • 1717 / 274 / 0
Znowu kupiłem saszety bo palę co raz więcej i mam dość, gęba przepalona, kaszel, zadyszka a w robocie to ze stresu jednen za drugim. Do tego jak nie mam kasy to opalam ludzi i robię sobie siarę. Wkurwia mnie że teraz są saszety max 11 mg, mi najbardziej podchodziły 20 albo lepiej. Mam zapalenie żołądka i dwunastnicy i mam nadzieję że nie będzie problemu jak zacznę używać saszet intensywnie bo czasem bolał żołądek od nadmiaru no i podrażniało dziąsła.
  • 25 / 3 / 0
Ostatnio kupiłem pakiet bo uzależnienie behawioralne wzięło górę nad zdrowym rozsądkiem.
2 dni i wzialem tylko 3 szaszety 20mg. No i jak zwykle po chwili ciśnienie w kosmosie tak że aż mi było niedobrze, może to i lepiej bo nie będę tego tak walił jak wcześniej.
Na tramadolu jak zażywałem często to potrafiły wypalić tak dziąsło że wyciągałem po 40 minutach worek we krwi, widać już było recesję na pierwszy rzut oka przy podniesieniu wargi. Te woreczki to mój ostatni przystanek z nikotyną, papierosów i e-papierosów nie tykam od ponad 1.5 roku.
Woreczki powyżej 30mg powodują zalanie potem i momentalnie jestem cały mokry i łeb napierdala jakbym miał zaraz wylewu dostać.
  • 5874 / 1213 / 43
A wiec i ja dołączyłem do klubu żujących snusa. Pierwszy raz miałem z tym styczność w NL, kiedy to znalazł kolega prawdziwego tytoniowego snusa. Zażyłem go z uśmiechem na twarzy. Kwa ! Jakie to mocne ! Tak odpowiedziałem kamratowi.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
>A komendant po tym gównie ląduje na Kolskiej.
  • 5874 / 1213 / 43
02 listopada 2025NieMaDupyBezWyjscia pisze:
07 października 2025g3no pisze:
Jestem nowy w temacie. Właściwie to nikotyna idzie u mnie w parze z opio, sama w sobie nie zadowala.
Popalam sobie pety do różnorakich opioidów, natchnęło mnie, aby wypróbować podanie dosutne - moje ulubione.
Narazie znam Velo oraz ZYN. Temat ciekawy, stopniowo poznaję nowe smaki, nie piszącz już o mocy. Skupiam się wokół mięty.
Przyjemne doznanie to będąc po opio wrzucić saszetkę pod dziąsło i zapalić na to szluga.
Najmocniejsze są velo mango. Parę razy zdarzyło się po nich porzygać. Ja saszetkach odstawiłem całkowicie fajki. Są według metabadań robionych na UJ najzdrowsze aktualnie znaną formą aplikacji nikotyny.
Nie prawda. Tabaka jest najzdrowsza według badań. Saszetki niszczą dziąsła.

fuzja ncux

Proszę o scalenie.
Oglądałem dzisiaj wiadomości w tv.
Mówili, że jest projekt usuwający jednorazowe e pety i woreczki nikotynowe.
Ciekawe czy prezydent to podpisze...
>A komendant po tym gównie ląduje na Kolskiej.
  • 147 / 14 / 0
Wypowie się ktoś, czy saszetki pomogły mu rzucić/ograniczyć palenie? Nie tyle papierosów co nawet vapa. Próbowałam ich może z dwa razy jak nie mogłam zapalić, tak samo w DE w szpitalu na OIOMie nie mogłam zapalić %-D to dostałam plaster z nikotyną i zdał wtedy egzamin.
  • 410 / 66 / 3
Nikotyna palona/vapowana wchodzi od razu. Snusy z kolei wchodzą wolniej i działają dłużej. Jest to jakaś alternatywa, ale jedynie w celu dostarczenia nikotyny. Moim zdaniem nie jest to w stanie zastąpić palenia/vapowania, szczególnie jeśli chcemy tego szybkiego "wejścia"
  • 694 / 314 / 0
@01hfa
Snusy stosuję od ok roku. Zaczynałem od najsłabszych, skończyłem na najmocniejszych podajże 60 mg. Obecnie nadal ich używam ale jestem na dobrej drodze aby je odstawić całkowicie. Ja wrzucam pod dziąsło saszetkę 20 mg, trzymam je 2 minuty po czym zostawiam na później. I tak 1 saszetka wystarcza mi na cały dzień. Gdybym tą saszetkę 20 mg trzymał w mordzie przez 30 minut to również bym albo zemdlał albo puścił pawia. Jako ekonomista lubię kupić mocniejsze saszetki ale podzielić je na 2-3 podania pod dziąsło.
Snusy bardzo pomagają w odstawieniu fajek, ogólnie nikotyny pod warunkiem że kontrolujemy ich przyjmowanie. Ja np. wolę kupić mocniejsze i trochę się oszukiwać czyli rano po kawie zarzucam snusa na 2 minuty aby poczuć kopa.. następnie po kilku godzinach trzymam w mordzie 5 minut.. a na wieczór tego samego snusa trzymam w mordzie przed snem i choć go już nie czuję, to psychicznie czuję się lepiej bo przecież w mordzie nadal go mam :) Co do trama to pamiętam że podczas leczenia bólu snusowałem bardzo mocne saszety bez żadnych wtedy konsekwencji :)
Trzymaj się !
Bóg rozdaje karty.. diabeł je miesza...
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
CBŚP zlikwidowało kolejne laboratorium narkotyków. Zabezpieczono narkotyki o wartości ponad 28 mln

Funkcjonariusze CBŚP, przy wsparciu policjantów z KPP w Śremie, zlikwidowali na terenie powiatu śremskiego nielegalne laboratorium klofedronu. Zatrzymano dwóch podejrzanych i zabezpieczono znaczne ilości niebezpiecznych substancji.

Funkcjonariusze zagarnęli ponad 60 kg narkotyków

Ponad 60 kg narkotyków - marihuany, kokainy i haszyszu, a także przedmioty przypominające broń, amunicję i ponad 16 tysięcy sztuk papierosów bez polskich znaków akcyzowych, nie trafi na rynek. To efekt intensywnej pracy policjantów z Wydziału Dochodzeniowo-Śledczego, dw. z Przestępczością Narkotykową Komendy Wojewódzkiej Policji w Rzeszowie, których wspierali funkcjonariusze KAS i CBŚP. Śledztwo w sprawie wewnątrzwspólnotowego obrotu narkotykami nadzorowane jest przez Prokuraturę Okręgową w Rzeszowie. Czarnorynkowa wartość zabezpieczonych substancji to ponad 3 miliony złotych.

Holandia: Marihuana zastąpiła kokainę w liczbie przejęć

Holandia była kiedyś uważana za europejskie centrum konopi, jednak w ubiegłym roku port w Rotterdamie został nagle zalany zagraniczną marihuaną. Jednocześnie liczba przechwyceń kokainy w porcie znacząco spadła. Według dziennika AD handel konopiami okazuje się dla przestępczego półświatka niemal tak samo dochodowy jak kokaina, ale przy znacznie mniejszym ryzyku.