Wysłałem kumplowi 4g w paczce zamknietej koles wział paczke pojechał na miejsce odbioru i nagle anulował przejazd kumpel stał i czekał na miejscu a chlop przez 20 min po anulowaniu (bo nadal mieliśmy wglad w jego trase) krazyl na około punktu ale za pozno ogarnelismy pomysł zeby go sprobowac złapać jak tak krązył po czym pojechał tak jakby realizować inne przejazdy. Konto nadal jest nie zablokowane napisałem do supportu ale na razie brak odzewu.
The methapor of Life
ledzeppelin2@safe-mail.net
14 lutego 2026Isanore pisze: Hej czy ktoś miał jakieś problemy z uber paczkami i wie jak wygląda ewentualne konsekwencje jesli w paczce były narkotyki?
Wysłałem kumplowi 4g w paczce zamknietej koles wział paczke pojechał na miejsce odbioru i nagle anulował przejazd kumpel stał i czekał na miejscu a chlop przez 20 min fnaf po anulowaniu (bo nadal mieliśmy wglad w jego trase) krazyl na około punktu ale za pozno ogarnelismy pomysł zeby go sprobowac złapać jak tak krązył po czym pojechał tak jakby realizować inne przejazdy. Konto nadal jest nie zablokowane napisałem do supportu ale na razie brak odzewu.
To, że konto nadal działa, o niczym nie świadczy. Takie rzeczy często dzieją się „po cichu” i dopiero po czasie ktoś się odzywa. Support Ubera raczej nie będzie tu Twoim największym problemem, tylko ewentualne działania policji.
Na Twoim miejscu przestałbym kombinować i potraktował to jako bardzo poważną lekcję na przyszłość. Jeśli naprawdę obawiasz się konsekwencji, warto skonsultować się z prawnikiem, zamiast pisać o szczegółach w internecie.
Zdarza się też, że jak coś wzbudzi podejrzenia albo paczka jest łatwa do otwarcia, to ktoś może po prostu zajrzeć do środka z ciekawości. Dlatego wiele osób mówi, że przy takich usługach lepiej wysyłać tylko normalne rzeczy, żeby nie robić sobie niepotrzebnych problemów.
Rzetelna historia kryminalizacji konopi (USA + kontekst międzynarodowy)
Efekty terapii wspomaganej psychodelikami są zachwycające
Grzybki zmieniają połączenia w mózgu. Czy to dobrze?
CBŚP zlikwidowało kolejne laboratorium narkotyków. Zabezpieczono narkotyki o wartości ponad 28 mln
Funkcjonariusze CBŚP, przy wsparciu policjantów z KPP w Śremie, zlikwidowali na terenie powiatu śremskiego nielegalne laboratorium klofedronu. Zatrzymano dwóch podejrzanych i zabezpieczono znaczne ilości niebezpiecznych substancji.
Liczba recept na medyczną marihuanę znów rośnie. Rzecznik Praw Pacjenta reaguje
Ponownie wzrosła liczba recept wystawianych na opioidy i marihuanę medyczną. Wcześniejszy spadek był efektem zmiany prawa mającego uniemożliwić wystawianie recept na wspomniane substancje w drodze teleporady. O sprawie pisze Rynek Zdrowia.
Endometrioza, opioidy i droga do macierzyństwa
Kamila mówi wprost, że gdyby nie terapia konopna, prawdopodobnie zdecydowałaby się na histerektomię (usunięcie macicy) jako ostateczne rozwiązanie. W jej ocenie poprawa jakości życia pozwoliła jej podjąć inne decyzje terapeutyczne i odzyskać nadzieję. Dziś uważa, że bez tej zmiany nie byłoby ciąży i nie byłoby Gabrysia.