4-MMC, M-CAT, metyloefedron
Więcej informacji: Mefedron w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 5031 / 892 / 0
mefedron przy takim 3cmc to jak ambrozja dla nosa %-D

Ja większość tego co zjadłem to miałem w pudrze który wchodzil gładko i tego smaku po kresce czy zapachu pudru nie zapomnę nigdy. Ale nosa nie charata chyba że ktoś zrobi tak jak napisal kolega wyżej nie pokruszy kryształu na pyl.
  • 72 / 4 / 0
20 lutego 2026wiertlo pisze:
Może ktoś dać rade na zapchany nos? Po jednej kresce zatyka mi się nos, próbuje go wydmuchać ale się nie da, w drugą strone też. Może polecacie jakiś spray?
Najlepsze są właśnie irygatory do płukania zatok, krople zawierające xylometazolin stosowane dłużej niż 7 dni rozwalają śluzówkę nosa jeszcze bardziej. Dobra jest też sól morska albo srebro koloidalne do łagodzenia stanów zapalnych nosa i zatok.

A co fakt to fakt, 3cmc ostro ryje nos, ale za to lepszy przyspieszacz.
  • 607 / 38 / 0
Hej. mam w sumie pytanko czy ma ktos tak lub podobnie i nie wiem za bardzo czemu tak jest xddd
Mam tak ze jak zajebie krysztal jaki kolwiek to czuje troszke przyspieszenie nooo pobudzenie i wiadomo czasem fajna gadka a czasem gadanie na pałe ale nie o to mi chodzi.
Wszyscy chwala ze git git krysztal, widzenie w "Full HD 3D" kolory to tam to. Owszem mialem z poczatku brania cos takiego, wiem o co chodzi. Ale to byly pierwsze miesiace - do roku czasu. Pierwszy raz krysztal zajebalem 11lat temu i sie zakochalem, teraz jest to bardzo sporadycznie, w 2025 zajebalem moze z 4 razy i nie za bardzo bylo cos takiego. Dzis sobie tez akurat przy okazji zajebalem, spoko fajny bo nie rozpieralal jakos tak nadmiernie, choc w pewnym momencie troche przesadzilem. Wracajac do full hd, i w sumie ten 2025 byl jedna z najwiekszych przerw, dzis ogarnalem temat gdzies po pol roku przerwy albo wiecej i dalej takiego czegos nie doswiadczylem hah
OCB?
  • 18 / 5 / 0
Dużo zależy od tego co to w ogóle był za kryształ bo na ulicy sie nie dostanie zajebistego mefa od ręki, najczęściej jest to 3cmc z mojego doświadczenia. Osobiście jakieś zmiany w widzeniu zauważałam po wyższych dawkach 4mmc, 3mmc i może nep, troche przypominało to wtedy MDMA pod tym względem, klatkowanie albo pływanie obrazu. Ale przy chlorowych w zasadzie najczęściej spotykanych na ulicy czyli 3cmc/4cmc nie doswiadczyłam nigdy takich wizuali. Z reguły było to poprostu lepsze odczucie muzyki speed, euforia i gadanie, natomiast bez tej empatii i wizuali jak to ma miejsce przy ketonach z podstawnikiem metylowym. Imo to właśnie one mają kilka cech wspolnych z MDMA w odczuwanych efektach stąd mogą wynikać różne kolorki, 4k ultra HD i tego typu rzeczy.
  • 15 / 2 / 0
Nie wiem jakie ilości waliłeś przed 2025, ale zakładając, że co 2-3 tygodnie sięgałeś po kryształ, to wyrobiłeś sobie całkiem przyzwoitą tolerancję. Napisałeś z kolei o czterech sesjach w 2025, czyli średnio raz na kwartał. Moim zdaniem nie dałeś sobie wystarczająco dużo czasu na konkretniejszą regulację neuroprzekaźników. Poza tym nie przypominam sobie szczerze przypadku, kiedy ktokolwiek poczuł tę sama magię co za pierwszym zetknięciem ze stymulantami.
  • 9529 / 1875 / 2
25 lutego 2026NekoCandy pisze:
20 lutego 2026wiertlo pisze:
Może ktoś dać rade na zapchany nos? Po jednej kresce zatyka mi się nos, próbuje go wydmuchać ale się nie da, w drugą strone też. Może polecacie jakiś spray?
Najlepsze są właśnie irygatory do płukania zatok, krople zawierające xylometazolin stosowane dłużej niż 7 dni rozwalają śluzówkę nosa jeszcze bardziej. Dobra jest też sól morska albo srebro koloidalne do łagodzenia stanów zapalnych nosa i zatok.

A co fakt to fakt, 3cmc ostro ryje nos, ale za to lepszy przyspieszacz.
jeden choj. Cała ta chemia tyra nos i zatoki przeokrutnie.
Że wam się chce jeszcze po tylu latach rozpisywać jakie to są różnice między tymi ketonami.
Wchodzić i głosować
https://hyperreal.info/talk/viewtopic.php?t=77897&start=700
Mile widziane krótkie uzasadnienie.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Polskie wyroki a światowa nauka – kto ma rację w sprawie THC?

W Polsce przez lata obowiązywało uproszczone i krzywdzące równanie: wykryto THC we krwi, a więc automatycznie byłeś pod wpływem. Sytuacja uległa pozornej poprawie, gdy Instytut Ekspertyz Sądowych im. prof. Jana Sehna w Krakowie opracował wytyczne, które miały pomóc sądom rozróżnić stan „po użyciu” od stanu „pod wpływem”.

Badanie naukowe, które porządkuje temat kiełkowania konopi

Wolne Konopie: "Od lat powtarzamy jedno, że wiedza jest lepsza niż strach, a odpowiedzialność lepsza niż czarny rynek. Nasze hasła „Zmień dilera na farmera” i „Nie kupuj jej, tylko siej” nigdy nie były zwykłą prowokacją. Chodziło nam o zmianę myślenia i w wielu przypadkach ta zmiana naprawdę się dokonała. Uważamy, że jeśli ktoś interesuje się konopiami, powinien robić to świadomie, rozumiejąc podstawową biologię rośliny, procesy jej wzrostu i mechanizmy funkcjonowania, zamiast opierać się na mitach czy czarnorynkowych schematach."

Używanie marihuany zwiększa ryzyko wystąpienia chorób psychicznych u młodzieży

Używanie marihuany przez nastolatki i młodych dorosłych ma związek z wyższym ryzykiem wystąpienia u nich chorób psychicznych, zwłaszcza psychozy i choroby afektywnej dwubiegunowej – wynika z badania, które publikuje czasopismo „JAMA Health Forum”.