Mam wrażenie, że sam stymulant to jedno, ale brak snu przez kilkadziesiąt godzin robi jeszcze większą robotę dla takich dziwnych wizuali czy „schiz”. Jak tylko człowiek się wyśpi i nawodni, to nagle wszystko wraca do normy.
Dlatego z czasem zauważyłem, że sen po akcji jest ważniejszy niż jakiekolwiek kombinowanie z dodatkami czy innymi patentami na zejście.
08 marca 2026MaestroMefistofeles pisze: Jak sobie kupię 2-3 gramy jakiegoś Klefa i zjadam to jak leżę w łóżku całą noc to wraz z ilością zjedzonej substancji halucynacje robią się większe. Najpierw jakieś wzorki na ścianach, później dochodzą mi do tego słuchowe że co 20 sekund słyszę jakby ktoś szedł mi po domu albo drzwi otwierał a kończę na halucynacjach ludzi za moimi drzwiami albo za szybą.
Po podobnej ilości koło 4g mam podobnie z tymi wzorkami, bujającym światłem, jednak dźwiękowych nigdy nie doświadczyłem. To co się zdarzało to odcina na powiedzmy minutę załączenie się półsnu i gadanie śmieci na głos.
Dlaczego legalizacja marihuany jest lepsza od depenalizacji czy dekryminalizacji?
Mundur nie izoluje od rzeczywistości. O hipokryzji, która pęka na komisariatach
Naproksen i LSD w bałtyckich krabach. Jak leki trafiają do morza?
Jad ropuch i grzyby halucynogenne. Big Pharma stawia na nowe preparaty
>Giganci rynku farmaceutycznego ruszają z inwestycjami w opracowanie leków bazujących na substancjach halucynogennych. Zielone światło dla nowych medykamentów daje administracja Donalda Trumpa - przekazała stacja CNBC.
Rekordowa liczba zgonów po narkotykach w Berlinie. Nie żyje około 300 osób
Zażywanie narkotyków doprowadziło w ubiegłym roku w Berlinie do śmierci około 300 osób; to najwyższa odnotowana dotąd liczba - podała we wtorek agencja dpa, powołując się na dane Visty, berlińskiej organizacji zajmującej się pomocą uzależnionym.
Konopie w leczeniu demencji. Naukowcy wskazują dwa związki
Doustna kombinacja oczyszczonego THC i CBD istotnie zmniejsza pobudzenie u seniorów z zaawansowaną demencją – wynika z badania LiBBY zaprezentowanego na konferencji Alzheimer’s Association International Conference w Londynie.