Substancje stanowiące pochodne kwasu γ-aminomasłowego (w tym gabapentynoidy) – m.in. baklofen i pregabalina.
ODPOWIEDZ
  • 7 / 1 / 0
@arturoo99 rozluźnia jelita, mogą być zaparcia, chociaż ja nie miałem nigdy.
Baklofen wogole działa energetycznie ale jak usiądziesz to możesz przysypiać. Wyjątkowa substancja
  • 307 / 39 / 0
Idzie do dostać od rodzinnego który doskonale wie o moim problemie z opioidami? Mimo że byłem ostrożny chyba wjebałem się fizycznie w BDO, z pewnych względów bardzo powolna redukcja dawek nie wchodzi w grę, wiec musi być agresywna, dlatego chcę mieć baklofen w razie w.
Wciskać lekarzowi kit o sztywności karku czy może powiedzieć prawdę?
A może idzie dostać to przez pierwszą lepszą stronkę typu recepta przez neta pe el?
Ps. Miałem ostatnio wypadek samochodowy, zima śliskie drogi itd, co prawda nic mi się nie stało ale czy mogę tego użyć jako pretekst że kręgosłup boli czy coś?
Świat się zmienia, słońce zachodzi a wódka się kończy.
  • 46 / 14 / 0
Czy ma ktos doświadczenie w odstawieniu baklofenu fenibutem
Potrzebuję pomocy przyjmuje 300 mg dziennie a z jakiegoś powodu receptomaty nie chcą mi przepisywać baklofenu a fenibut mam
Proszę o pomoc
Z góry dzienki
Uwaga! Użytkownik janeahonen jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 14 / / 0
Mam pytanie backlofen z czym w mix dziala bardziej aktywizujaco i euforycznie nie chodzi mi o narkotyki itd?
ODPOWIEDZ
Newsy
Sposób studentów na problemy psychiczne: melisa i marihuana

Aż 96 proc. studentów deklaruje, że stosuje przynajmniej jedną metodę samodzielnego radzenia sobie z problemami psychicznymi. Najczęściej wybierają aktywność fizyczną lub techniki relaksacyjne, ale część sięga także po preparaty roślinne, a nawet marihuanę – wynika z badań wrocławskich naukowców.

Rzeczniczka praw dziecka apeluje o edukację w zakresie skutków dopalaczy

Rzeczniczka praw dziecka ponowiła swój ubiegłoroczny apel skierowany do Ministerstwa Edukacji Narodowej o podjęcie działań edukacyjno-informacyjnych na temat szkodliwości dopalaczy we wszystkich placówkach oświatowych. Problem jest powszechny, a obecny wśród dzieci i młodzieży trend sięgania po dopalacze nie maleje. Jak pokazują statystyki, z roku na rok jest coraz więcej przypadków zatruć spowodowanych sięganiem po substancje psychoaktywne.

Prawie 60% rynku e-papierosów w Polsce to szara strefa

Prawie 60 proc. polskiego rynku e-papierosów funkcjonuje poza jakąkolwiek kontrolą państwa. Nowy raport Fraunhofer IIS pokazuje, że Polska jest jednym z europejskich liderów nielegalnego obrotu produktami do waporyzacji, a skala problemu może rosnąć jeszcze szybciej niż dotychczas.