Pochodne dwuazepiny, które produkowane są jako preparaty lecznicze.
ODPOWIEDZ
  • 1012 / 311 / 5
@Cpundog2 Normalne, działanie alprazolamu może być wyczuwalne pełen 24h. W dodatku można mieć wolniejszy metabolizm alprazolamu, czego wykluczyć nigdy nie można
I to jest moja prawda i moja relacja zdania z rzeczywistością, której nikt mi nie odbierze. I wierzę w słońce, bo ono zawsze jest i nikt mi go nie odbierze. "Żona kocha, warto żyć!"
"Do mniejszych dawek trzeba dorosnąć"
  • 13 / / 0
jakiś dziwny ten xanax co kupiłem, już jest 3 dzień a ja dalej czuję się inaczej a wziąłem tylko 1mg...
  • 72 / 4 / 0
Okres półtrwania to do 12h więc tak, może być odczuwalny nawet dobę w zależności od dawki. Jednakże 1mg i 3 dni brzmi co najmniej dziwnie i paradoksalnie.
  • 13 / / 0
może to bromazelam sprzedawany jako xan ? wtedy miało by to sens co nie?
  • 195 / 16 / 0
Cześć,

Czy jest teraz jakaś opcja dostać w miarę prosty sposób Xany 2 mg pf? Z ciekawości zapytam ile waszym zdaniem może ich wynosić wartość rynkowa? Z benzo mam okazjonalnie styczność i nie siedzę w temacie. Kiedyś na telegramie kupiłem 100 szt za 730 zł. Dwa razy takie coś zrobiłem oraz raz 100 xanow 2 mg ale dostałem informację że to były tak zwane roboty też. Ktoś je na własną rękę sporządził a nie koncern
, w tym wypadku za 100 szt zapłaciłem 400 zł.
  • 60 / 1 / 0
Chcesz na dzień dobry, bez żadnej wcześniejszej historii leczenia dostać alpre 2mg? XD Jak dostaniesz alpre 0,5mg w ilości większej niż 1 paczka to będzie dobrze.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Najgroźniejsza tajemnica starożytnej Grecji? Napój z Eleusis mógł zawierać halucynogen spokrewniony

Toksyczny sporysz, pasożytniczy grzyb wytwarzający alkaloidy powiązane chemicznie z LSD, mógł po odpowiedniej obróbce stać się halucynogenem używanym podczas misteriów eleuzyjskich – wynika z badania opublikowanego 13 lutego 2026 roku w „Scientific Reports”.

Liczba recept na medyczną marihuanę znów rośnie. Rzecznik Praw Pacjenta reaguje

Ponownie wzrosła liczba recept wystawianych na opioidy i marihuanę medyczną. Wcześniejszy spadek był efektem zmiany prawa mającego uniemożliwić wystawianie recept na wspomniane substancje w drodze teleporady. O sprawie pisze Rynek Zdrowia.

Wolne Konopie: Dlaczego składamy wniosek o informację publiczną do KPP w Piszu?

Polska Policja posługuje się hasłem „Pomagamy i chronimy”. To zobowiązanie wobec każdego obywatela, niezależnie od jego poglądów na prawo dotyczące marihuany. Niestety, wydarzenia ostatnich dni na oficjalnym profilu Komendy Powiatowej Policji w Piszu pokazują, że dla niektórych funkcjonariuszy to hasło jest jedynie pustym sloganem.