...czyli jak podejść do odstawienia i możliwie zminimalizować jego konsekwencje
ODPOWIEDZ
  • 1 / / 0
Witam. Ile czasu potrzebuje żeby się wyzerować z THC? Nie palę od 18 listopada a testy na mocz nadal wykrywają mi THC. Paliłem codziennie kilka razy dziennie przez rok dwa lata. Waga 110kg wzrost 205cm. Mam 16 lutego badania i do tego czasu muszę być wyzerowany. Jakieś rady? Pomocy mordy
  • 72 / 4 / 0
Pij dużo wody z elektrolitami i cytryną, teoretycznie THC może w testach na mocz wyjść do miesiąca. Najlepiej będzie właśnie oczyszczenie organizmu poprzez picie ziół, herbat z cytryną i imbirem, kurkumą która wzgama pocenie i detoksykację, no i szklanka wody z cytryną rano na czczo.
  • 1438 / 374 / 13
najrozsądniej przeszmuglować czyjś mocz np w słoiku tylko ważne żeby również dawca był relatywnie trzeźwy tzn żeby nie było zmarszczki typu, że się weźmie mocz od babci a tam jeb pozytywny na benzo %-D
16 października 2023Stteetart pisze:
"mam wyjebane na wszystkich i pierdole też Famasa".
  • 72 / 4 / 0
Na allegro jest do kupienia fake mocz jbc %-D to już tak na desperata
  • 11 / 1 / 0
Przy tak długim paleniu THC potrafi utrzymywać się w organizmie naprawdę długo, czasem nawet kilka miesięcy. Dużo zależy od metabolizmu, wagi i poziomu aktywności fizycznej. Najpewniejsze co możesz zrobić to dalej nie palić, ruszać się i dać organizmowi czas.
  • 112 / 25 / 0
19 stycznia 2026cannzas99x pisze:
Witam. Ile czasu potrzebuje żeby się wyzerować z THC? Nie palę od 18 listopada a testy na mocz nadal wykrywają mi THC. Paliłem codziennie kilka razy dziennie przez rok dwa lata. Waga 110kg wzrost 205cm. Mam 16 lutego badania i do tego czasu muszę być wyzerowany. Jakieś rady? Pomocy mordy
Mi po 5 czy tam 6 dniach nic nie wyszło. Dużo się nawadniałam, lekkostrawna dieta, zioła na wsparcie wątroby i nerek i tyle. Ale też używam okazjonalnie i z przepisu lekarza ze względu na rozwalony kręgosłup, także nie upalam się. Kilka buszków (albo spożywczo) raz na kilka dni mi całkowicie wystarcza.

Jak tam badania ci wyszły?
  • 72 / 4 / 0
To zależy od długości ciągu palenia, jak paliło się tydzień jest mniejsze prawdopodobieństwo, że na teście coś wyjdzie niż jak paliło się rok lub dwa lata, organizm jest nasiąknięty jak gąbka kannabinoidami. To zależy głównie na testach.
  • 758 / 130 / 0
Mi THC potrafiło wychodzić nawet do 3 miesięcy w moczu jak miałam organizm rozjebany od benzo i alkoholu. Nie mogłam się go pozbyć. Chciałam się dostać do pracy do linii lotniczych i musiały mi wyjść czyste testy a tu taki chuj, nie mogło mi przestać wychodzić THC i przepadła mi praca stewardessy. A próbowałam elektrolitów, witaminy C, brokuła, w ogóle powrotu do normalnego odżywiania się. Nie pomogło i przegapiłam termin. Ponad miesiąc nie mogłam wypłukać z moczu marihuany której nie paliłam od 3 miesięcy.
Będzie dobrze, chłodzę głosy złe jak lód szampana
  • 5854 / 1212 / 43
Czystek pity i pokrzywa.
Tylko nie taka że sklepu a natura.
>A komendant po tym gównie ląduje na Kolskiej.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Polskie wyroki a światowa nauka – kto ma rację w sprawie THC?

W Polsce przez lata obowiązywało uproszczone i krzywdzące równanie: wykryto THC we krwi, a więc automatycznie byłeś pod wpływem. Sytuacja uległa pozornej poprawie, gdy Instytut Ekspertyz Sądowych im. prof. Jana Sehna w Krakowie opracował wytyczne, które miały pomóc sądom rozróżnić stan „po użyciu” od stanu „pod wpływem”.

Marihuana wpływa na chorych odwrotnie niż na zdrowych. Jest nadzieja na nową terapię?

Używanie konopi indyjskich wiąże się z łagodniejszymi objawami choroby afektywnej dwubiegunowej (ChAD) – wynika z badań opublikowanych na łamach „Translational Psychiatry”. Okazuje się, że na osoby z ChAD konopie mogą wpływać odwrotnie niż na osoby zdrowe. Autorzy badań przestrzegają jednak przed wyciąganiem zbyt daleko idących wniosków (czyli na przykład przez zalecaniem chorym stosowania konopi). Mimo to w ich ocenie uzyskane wyniki powinny stanowić przyczynek do dalszych, zakrojonych na szerszą skalę, analiz.

Straż Graniczna zatrzymała ośmiu przemytników wykorzystujących balony meteorologiczne

Funkcjonariusze Podlaskiego Oddziału Straży Granicznej zatrzymali kolejnych ośmiu przemytników wykorzystujących balony meteorologiczne do przemytu papierosów z Białorusi do Polski - poinformował w piątek (13.02) szef MSWiA Marcin Kierwiński. Dodał, że w tym roku w podobnych sprawach zatrzymano łącznie 16 osób.