Pochodne dwuazepiny, które nie są dostępne w obiegu medyczno-farmaceutycznym.
ODPOWIEDZ
  • 107 / 57 / 0
Nie, to raczej nie wygląda na coś co metabolizowane jest do bromazolamu moim zdaniem. Jedyne efektywne prodrugi benzosów to są te z trikiem zamykania pierścienia (awizafon, rilmzafon itd).

Moim zdaniem z racji że bromazolam sie za dobrze sprzedawał (mozna w sumie powiedzieć że zastąpił etizolam jako taki uniwersalny benzos nieofensywny, dla każdego) to panowie chińczykowie postanowili zwyczajnie niczego nie psuć i kierując sie tradycją postanowili sprzedawać coś co bromazolamem nie jest ale podpisane jest bromazolam.

Przy metaboliźmie alprazolamu, w miejscu gdzie znajduje sie metylowy ogonek, tworzy sie grupa hydroksylowa. W wypadku bromazolamu jest pewnie tak samo biorac pod uwage podobienstwo do siebie tej dwójki. Ale nic tam nie odpada, a juz na pewno nie mogłoby odpaść w taki sposób zeby z tego zrobil sie bromazolam. Jestem tego prawie że pewien.
  • 16 / / 0
Podobno bromazolam ma bardzo długi czas pół-trwania w organiźmie i nawet 1mg brany raz na tydzień potrafi uzależnić ? czy to prawda? tak czytałem na zagranicznych forach.
  • 72 / 4 / 0
Ściema.
Okres półtrwania to do 20 h, czyli po tym czasie w organizmie zostanie z 1mg 0,5 mg, w takiej dawce nie ma szansy na uzależnienie fizyczne jeśli robi się takie przerwy.
Inną rzeczą jest, że zauważyłam, że działa dużo lepiej niż apteczny bromek i jest wydajniejszy, 3mg zadziałały tak jak 12 mg tego aptecznego, być może to była też sugestia placebo bo brałam wtedy pierwszy raz benzo RC.
  • 16 / / 0
Jesteś pewna? ja wziąłem 1mg o 18:00 w poniedziałek i efekt anty-lękowy czułem jeszcze w środę... (nie mam tolerancji)

scalono - nv13

jak według was dawkować bromazelam.
na ujebanie się: 1mg+
na sen: 0.5-1mg
na lęki i dzień: 0.2mg-0.5mg
??
to dla osoby bez tolerki
  • 16 / / 0
Czy coś ze mną nie tak, że czuję efekty po 0.2mg bromka? Mniej zamartwiania się, więcej odwagi, i lekko rozluźnione nogi…
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
CBŚP i Policja Ukrainy rozbiły międzynarodową siatkę producentów narkotyków syntetycznych

36 zlikwidowanych laboratoriów, setki przeszukań i tony zabezpieczonych substancji – to bilans skoordynowanej operacji przeprowadzonej przez Centralne Biuro Śledcze Policji oraz Policję Ukrainy przy wsparciu Europolu. To jedno z największych uderzeń w podziemie syntetycznych narkotyków w Europie Wschodniej.

Najgroźniejsza tajemnica starożytnej Grecji? Napój z Eleusis mógł zawierać halucynogen spokrewniony

Toksyczny sporysz, pasożytniczy grzyb wytwarzający alkaloidy powiązane chemicznie z LSD, mógł po odpowiedniej obróbce stać się halucynogenem używanym podczas misteriów eleuzyjskich – wynika z badania opublikowanego 13 lutego 2026 roku w „Scientific Reports”.

CBŚP zlikwidowało kolejne laboratorium narkotyków. Zabezpieczono narkotyki o wartości ponad 28 mln

Funkcjonariusze CBŚP, przy wsparciu policjantów z KPP w Śremie, zlikwidowali na terenie powiatu śremskiego nielegalne laboratorium klofedronu. Zatrzymano dwóch podejrzanych i zabezpieczono znaczne ilości niebezpiecznych substancji.