24 maja 2020TymekDymek pisze: Ale masz tak tylko ze stopami, czy całe ciało? Bo ja np leżąc na łóżku kładę rękę na czole, nadgarstkiem w stronę czoła i naciskam dość mocno. Podobnie ze wszystkim. Często się na tym łapię i przestaję, ale póki co walka polega na coraz częstszym łapaniu się na tym, bo niestety zapobiegać nie umiem.
ze musze jagby sam mrugac na jedno oko lub silne uczucie przełknięcia sliny lub beknięcia ale takiego samoistego czasami potrafię cała noc niespac i przełkac slinę to nie przez uzywki pamiętam ze gdy byłem ok 10 lat to uzbierałem kasę na laptopa i pamiętam żę całą noc przełykalem silnę.
Przepraszam za orty i inty.
24 maja 2020awonor pisze: jarasz ziolo?
mam podobne symptomy, ktore sie nasilaja gdy nie jaram na noc - a jestem chronicznym palaczem. mija gdy nie pale kilka dni :D
Grzybki zmieniają połączenia w mózgu. Czy to dobrze?
Od 2019 roku trwa złota era medycyny psychodelicznej
Spotkanie z MSWiA. Nadszedł czas na odpowiedzialność, a nie kolejne tragedie
Wczoraj oficjalnie złożyliśmy [tj. Wolne Konopie] w Ministerstwie Spraw Wewnętrznych i Administracji wniosek o pilne spotkanie z Ministrem Marcinem Kierwińskim. Równolegle przekazaliśmy list otwarty dotyczący tragicznej śmierci 19-letniego Aleksandra oraz innych dramatów, które w ostatnich latach wstrząsnęły opinią publiczną.
Polskie wyroki a światowa nauka – kto ma rację w sprawie THC?
W Polsce przez lata obowiązywało uproszczone i krzywdzące równanie: wykryto THC we krwi, a więc automatycznie byłeś pod wpływem. Sytuacja uległa pozornej poprawie, gdy Instytut Ekspertyz Sądowych im. prof. Jana Sehna w Krakowie opracował wytyczne, które miały pomóc sądom rozróżnić stan „po użyciu” od stanu „pod wpływem”.
CBŚP rozbiło narkotykowy biznes w darknecie. Zabezpieczono tysiące waporyzatorów, ciastek i batonów
Funkcjonariusze CBŚP rozbili zorganizowaną grupę przestępczą, która przez kilka lat produkowała i sprzedawała narkotyki za pośrednictwem sieci darknet. W ofercie grupy znajdowały się m.in. waporyzatory, ciastka i batony nasączone substancjami psychoaktywnymi THC i HHC. W sprawie zatrzymano 10 osób, z których osiem decyzją sądu zostało tymczasowo aresztowanych.