Więcej informacji: Pregabalina w Narkopedii [H]yperreala
ja po wyższych dawkach 300+ bez roletki napewno uswiadczam myśli S . Czym więcej tym silniejsze . Wczoraj i dziś po 750 +… myśli te mi towarzyszą .
Moja sytuacja sprzyja aktualnie takim …
ktoś o tikach wspominał … ja mam tez odchrząkiwanie i połykanie śliny wzmożone plus tiki nosem i wargą .
Miałem odstawiać tianeptyną a jestem na 900 dziś pregi i 2*3 tianeptyny …
Jesienią dochodziłem również do dawek 1000+ mg. Na szczęście okresowe pobyty w szpitalach przeróżnych redukują mi tolerancję. Ale w tych szpitalach też ją dostaję.
26 lutego 2026lotus62 pisze: Wczoraj pierwszy raz do czynienia z tym lekiem i poszło 8 tabsów x 300mg no dużo na pierwszy ogólnie dużo, ale dopiero za 6 był odlot, 3 sinfem. Alprazolam też na początku 8mg i normalne funkcjonowanie a potem tydzień później biorąc 2mg porobiły. Zastanawia mnie, z czego wynika takie dziwne działanie leków, że za pierwszym razem mogę dużo musze, a potem mniej
@zupelnienikt Dawka rozłożona w czasie na kilka godzin to nie wyglądało tak że naraz 8 nie wiem czy ma to jakieś znaczenie, sama byłam w szoku jak policzyłam
GIF: Nielegalny handel w sieci lekami narkotycznymi zaczyna się od legalnej recepty [WYWIAD]
Efekty terapii wspomaganej psychodelikami są zachwycające
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
Sposób studentów na problemy psychiczne: melisa i marihuana
Aż 96 proc. studentów deklaruje, że stosuje przynajmniej jedną metodę samodzielnego radzenia sobie z problemami psychicznymi. Najczęściej wybierają aktywność fizyczną lub techniki relaksacyjne, ale część sięga także po preparaty roślinne, a nawet marihuanę – wynika z badań wrocławskich naukowców.
Rzeczniczka praw dziecka apeluje o edukację w zakresie skutków dopalaczy
Rzeczniczka praw dziecka ponowiła swój ubiegłoroczny apel skierowany do Ministerstwa Edukacji Narodowej o podjęcie działań edukacyjno-informacyjnych na temat szkodliwości dopalaczy we wszystkich placówkach oświatowych. Problem jest powszechny, a obecny wśród dzieci i młodzieży trend sięgania po dopalacze nie maleje. Jak pokazują statystyki, z roku na rok jest coraz więcej przypadków zatruć spowodowanych sięganiem po substancje psychoaktywne.
Wolne Konopie: Dlaczego składamy wniosek o informację publiczną do KPP w Piszu?
Polska Policja posługuje się hasłem „Pomagamy i chronimy”. To zobowiązanie wobec każdego obywatela, niezależnie od jego poglądów na prawo dotyczące marihuany. Niestety, wydarzenia ostatnich dni na oficjalnym profilu Komendy Powiatowej Policji w Piszu pokazują, że dla niektórych funkcjonariuszy to hasło jest jedynie pustym sloganem.