Że wszystkim masz rację, ale nie w 100%, każda opinia jest z natury subiektywna a poza tym to nie są sprawy zero-jedynkowe jak się niektórym wydaje.
W 2024 .03 kończyłem terapie na Babińskiego a w 2020 byłem w Nowym Dworku . Do tego jeszcze kilka krótszych terapii i indywidualne/grupy w miedzy czasie .
W Świebodzinie wiem , ze jest ale trochę za daleko (mieszkam w Krk) .
Wiem tez , że tzw „GWAN” w Krakowie jest dla nawrotowców tylko tam jakoś bym nie chciał .Mam pytanie czy ,, Suchy Jar " to ten gwan , bo już sam niewiem….?
Pozdrawiam Was Hyprilowicze :D
GIF: Nielegalny handel w sieci lekami narkotycznymi zaczyna się od legalnej recepty [WYWIAD]
Ciemna strona zieleni: Wszystko, co musisz wiedzieć o negatywnych skutkach nadużywania konopi
Grzybki zmieniają połączenia w mózgu. Czy to dobrze?
Spotkanie z MSWiA. Nadszedł czas na odpowiedzialność, a nie kolejne tragedie
Wczoraj oficjalnie złożyliśmy [tj. Wolne Konopie] w Ministerstwie Spraw Wewnętrznych i Administracji wniosek o pilne spotkanie z Ministrem Marcinem Kierwińskim. Równolegle przekazaliśmy list otwarty dotyczący tragicznej śmierci 19-letniego Aleksandra oraz innych dramatów, które w ostatnich latach wstrząsnęły opinią publiczną.
Marihuana warta ponad milion upchana w Dacii. Szybka akcja CBŚP pod Warszawą
Niepozorna czerwona Dacia, a w niej ponad 20 kg marihuany upchanej w trzy kartonowe pudła! Przesyłki warte ponad milion złotych nadane zostały kurierem z Królestwa Hiszpanii. Przez Polskę przewoził je 51-letni Polak. Został zatrzymany w szybkiej akcji CBŚP w podwarszawskich Jankach.
Leki z Poznania jechały do Ukrainy. Tam produkowano z nich narkotyki
26 stycznia 2026 roku do Sądu Okręgowego w Poznaniu trafił akt oskarżenia przeciwko siedmiu osobom podejrzanym o udział w zorganizowanej grupie przestępczej działającej na terenie Polski i Ukrainy. Sprawę opisała Prokuratura Okręgowa w Poznaniu.